Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-twiggy

Mam 165 cm i ważę 45 kg, czy uważacie że to mało.

Polecane posty

Gość ja-twiggy

Ja od dziecka chcialabym przytyć. Zawsze uważalam ze malo wazę. Jednak zauważylam ze tutaj na forum sporo osob wazy tyle co ja i im sie to podoba. Owszem jestem szczupla..ale...wiem, że podobam sie wielu chlopakom. Czy uwazacie ze taka waga jest okej? Czy lepiej przytyć?

Gość rrrysia
a ile masz lat? ja tyle ważyłam kiedy byłam w 1-2 klasie liceum. w tej chwili mam 21 lat i ważę ok 53 kilo, przytyłam ale nie dlatego że mam skłonności czy się obżerałam. nadal jestem szczupła, tylko znacznie urosły mi piersi, biodra się poszerzyły odrobinke.Choć czasem wydaje mi sie że 53 kilo to strasznie dużo, to mimo wszystko czuje sie świetnie w swoim ciele ze swoją figurą.

Mam identyczną różnicę między wagą a wzrostem, co ty. Przy 170 cm ważę 50 kilo i bezskutecznie próbuję utyć, ale chyba sobie odpuszczę. Bo po co? ;)

Gość Annnnna
Uważam,że to mało :ja mam164 i przy 48 kg wyglądam jak kościotrup:(

Gość Twiggy ważyła
40,5 kilo przy wzroście 1.66

zdecydowanie za malo ja mam 167 cm i jak wazylam 46 kg to potwornie wygladalam :( teraz waze 53 i dalej uwazam ze za chuda jestem ale to ez zalezy od budowy kosci bo jedna wazy 46 i wyglada jak szkielet a druga wazytyle samo i wyglada znośnie :)

Gość troszke malo
ale i tak nie jest zle. lepiej miec lekka niedowage niz lekka nadwage ":) ja zawsze bylam szczupla, nawet po urodzeniu dziecka, choc chce zgubic ok.4 kg nadwagi po ciąż, t6o i tak uwazam ze wygladam niezle

Gość ja-twiggy
Mam 21 lat. Jestem drobnej budowy ciała. Owszem jestem szczupła, ale nie szkieletor. A pytam sie, by poznać wasza opinię. Dziekuję za odpowiedzi.