Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama niewiem

głpie pytanie dot testu ciązowego

Polecane posty

Gość sama niewiem

naprawde - nie smiejcie sie ... ale powiedzcie prosze ... czy jesli po "zakropleniu" :) testu ciążowego ... on spadnie ... to może sie jakoś "zepsuć" ? i pokazac nie prawidłowy wynik?

Wydaje mi się, że jeżeli kreska kontrolna wyjdzie prawidłowo, to cały test zrobiony jest prawidłowo. Zreszta tam coś jest w stylu bibuły, więc nic nie może się wylac. Według mnie odpowiedz na twoje pytanie brzmi - nie.

Gość sama niewiem
wiesz... minelo moze jakies 30 sek, minuta az zakroplilam i spadło ... kreska kontrolna juz byłą, ale potem "tarcza" gdzie sie pojawia kreska, lub pojawiają kreski ... tło było leciutko różowe ... nie białe ... po uplynieciu tych 5 minut... ale bez 2-giej kreski. nie wiem czy jakos sobie nie uszkodziłąm testu.

Nie sądzę, to nie elektronika, żeby coś sie mogło połamać od upadku. Tam są jakieś odczynniki czy hormony, które wchodzą w reakcję z hormonem w moczu. Co może się zepsuć w hormonach od upadku?

Gość sama niewiem
sama nie wiem .. wiesz chodzi o to ze test wyszedł negatywny ... miesiac o zdarzeniu, wiec wynik bardzo prawdopodobny, ale ja mimo wszystko nie czuje sie najlepiej, mam bolescie w dole brzucha, jajnikó, a jestem dopiero po miesiaczce... dlatego tak sie przejmuje... moze te bole sa spowodowane postinorem, ktory przyjelam po tym zdarzeniu, ale to juz miesiac.... ponad miesiac minał... co za sytuacja :(

A ja mam troche inne pytanie dotyczące testu ciążowego. Może już takowe sie pojawiało, ale spytam jeszcze raz. Czy jest jakaś różnica między testami, chodzi mi o to czy któryś jest bardziej skuteczny, a inny mniej. Chciałabym sobie zrobic test, ale nie wiem, który wybrać, może wy mi jakieś podpowiecie??dziekuję z góry.

Gość olcia19
polecam test quick veu,jest bardzo dobry gatunkowo i odczyt tez jest wyrazny.