Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalinka21

Wczoraj dostałam w twarz od chłopaka z którym byłam 3 lata za ....

Polecane posty

Gość katalinka21

Koleżanka mi napisala smsa z zaproszeniem na sylwestra on jej nienawidzi :( zrobil sie hamski wobec mnie i agresywny od pewnego czasu :( ja go dalej kocham ale co robic :( ja nawet na zakupy nie moge isc z kolezanka bo on chce mnie uderzyć :( POMÓŻCIE :(

Gość wysraj sie na niego
tyle jest wart

Gość prezenta
nagle sie taki agresywny zrobił? troche to dziwne... moze on jest na jakichs prochach?

Gość krrx
Masz zdrowo nawalone widac masz nature naiwnej panienki i lubisz bys workiem treningowym...napisz jeszcze ze on jest troskliwy i ze Cie kocha :) lecz sie kobieto

Gość katalinka21
Właśnie mi napisał ze musimy sie spotkac "niestety" uzyl tego slowa i ze to zajmie tylko chwilę CO ROBIĆ ???

Gość niunia_
ja tez nigdzie nie moge wychodzic ale mi to nie przeszkadza ja lubie byc grzeczna...:)

Ty nic nie musisz. Nie jestes jego wlasnoscia. Oj dziewczyno wpakowalas sie w chory zwiazek. Co to znaczy ze nie mozesz isc na zakupy z kolezanka??????? To jest chore. Nie mozesz tak ulegac i byc na jego zawolanie. Uderzyl Cie i nawet nie czuje sie winny. Postaraj sie wyplatac z tego zwiazku jak najszybciej. Krotkie ciecie, bez zbednych dyskusji. Jak juz facet bije, to juz jest fatalnie....

Gość zerwij
zerwij z nim zanim on to zrobi...

Gość clara1
spotkac sie i zerwac. jesli zrobisz to pierwsza to tylko lepiej sie poczujesz, bo nie ma innego rozwiazania tej sytuacji. wiem co mowie, bo bylam w podobnej.

Gość katalinka21
on wczorajk poiwedział ze nie chce byc ze mna a dzis nie wiem czego chce on jest chory bylam mu wierna jak pies ale mimo to jesli ktos sie na mnie popatrzyl to twierdzil ze to moja wina i mnie wyzywal :( a co zrobic spotkac sie i dowiedziec czego on chce ??

Gość o święta naiwności...
Daj sobie z dupkiem spokoj!!!! Trzym się od hama z daleka. Po co chcesz się z nim zobaczyć? Zeby dostać raz jeszcze? Każ mu się odwalić i więcej nie zawracaj sobie nim głowy. On już nigdy się nie zmieni, chyba że na gorsze

Ja bym sie nie spotkala, albo jak juz to po to by z nim zerwac... Nie chce tu pisac o swoim doswiadczeniu zyciowym, nigdy nie dostalam w twarz, ale mialam kiedys w twoim wieku faceta tyrana... To nic dobrego nie wrozy, moze byc tylko gorze. Nawet nie ma sie nad czym zastanawiac, facet cie uderzy jeszcze raz, czuje przewage nad toba. Damski bokser jest nikim, wstyd pokazac sie z nim u znajomych. Nie jestes mu nic winna, ani zobowiazana. Daj sobie z nim spokoj, bo zawsze tak bedzie....

Gość clara1
w 100% popieram przedmowczynie. zostaw go i tyle. tu nie ma żadnych znaków zapytania.

Spotkanie nic nie przyniesie nowego. A zerwanie z takim czlowiekiem to najlepsze milczenie i nie reagowanie na jego zaczepki. Raz a definitywnie, bo inaczej to bedziesz sie w tym paplac w nieskonczonosc.

Gość katalinka21
niestety nie jeden raz mu wybaczałam :( i było coraz gorzej mimo ze go kocham musze skonczyc na zawsze 1 tylko co zrobic zeby zapomniec i czy sie spotkac ?/ dzieki za wpisy kochani jestescie ❤️

Gość alias12345
mój mąż udeżył mnie dzień po ślubie-jesteśmy po rozwodzie, a wcześniej byliśmy ze sobą 5 lat

Koleżanki powyżej mają rację. Wiem żę pewnie żal ci straconych lat i tych miłych chwil, ale pomyśł sobie że życie daje ci szansę aby znów sięzakochać znów być szczśliwą i to kimś zupełnie innym, godnym ciebie. Facet tyran to pomyłka, olej go niech idzie tyranizować te którym to będzie odpowiadać, a ty znajdz kogos kto cię będie szanował, bo szacunek w związku to rzecz najważniejsza.

Zastanow sie co dla ciebie znaczy \"kocham\". Jestes szczesliwa? Czy caly czas boisz sie? Czujesz przy nim spokoj, bezpieczenstwo? oparcie? Jest Ci dobrze? To nie jest milosc co opisujesz... on juz Cie tak urobil, ze sama nie wiesz co jest zle a co dobre. I moze jeszcze sie obwiniasz za cos? Ja bym sie nie spotkala juz wiecej. Nie uwolnisz sie od niego, jezeli nie podejmiesz radykalnych krokow. Musisz byc przygotowana na to, ze bedzie Cie nekal telefonami, smsami itp... Po prostu nie reaguj. Chyba ze model maltretowanej kobiety a potem dzieci ci pasuje ? Twoje zycie, twoje wybory.

Szanuj sie to po pierwsze. Po drugie co to za milosc skoro musisz bac sie swojego faceta... ja bym nawet czasu nie tracila na spotkania...Przejdzie ci po zerwaniu, czas jest najlepszy. Chcialabys miec takiego meza? Pamietaj, jak przed slubem jest zle - to poslubie bedzie okropnie - choc nie wroze wam przyszlosci. Zamknij ten rozdzial z koncem roku i baw sie dobrze na sylwestra u kolezanki. Powodzenia!

Gość przylaczam sie
absolutnie sie z nim nie spotykaj, bo co ci to da? Jak cham, to najwyzej cie pobije.Wykrec sie, chocby powiedz, ze ci mama nie pozwala, cokolwiek. Jak mozesz go kochac? przede wszytkim musisz szanowac siebie , swoje przyszle zycie, przyszle dzieci. Spotkanie moze cie narazic tylko na stres! On sie bedzie wyzywac, albo blagac, nie daj Bog mu przebaczys i za tydzien historia sie powtorzy, To jest zwykly cham, Czy chcesz,zeby wszyscy mowili ze masz chama na wlasne zyczenie? ( juz nawet taki argument wytocze)

Gość Kapłan
Jest facetem niech bije

Gość katalinka21
dzieki dziewczyny musze z tym skonczyc :( a ty kapłan chyba naprawde nie wiesz jak to jest :(

Gość przylaczam sie
Nie chce cie urazic, ale niestey , jak pojdziesz(czyli bedziesz chciala z chamem rozmawiac), to stracisz szacunek wiekszosci dziweczyonm co tu ci radza, i pewnie tez ludzi, ktorzy o tym sie dowiedza. Opamietaj sie, nie idz!!!!!!!!! Po co? Zrywac ofivcjalnie przeciez nie musisz, sprawa dla niego bedzie jasna.

Gość Doctor for ma heart
Nie chcesz być szczęśliwa z prawdziwym facetem ? Daj sobie szanse

Gość Uciekaj póki możesz

Gość przylaczam sie
doctor, ty nir tylko literke pomyliles...

Ja tez nie widze sensu by sie spotykac jeszcze z nim. Jestes obrazona, za to ze Cie uderzyl. To jest powod wystarczajacy by nie chciec go wiecej widziec na oczy. I z takiej postawy powinnas ogladac ta sytuacje. !!!!! I nie dac sie juz przeprosic !!! \"Milosc\" a raczej uzaleznienie od tyrana (bo tak trzeba to nazwac) minie Ci. Warto troche pocierpiec na duszy ale miec szanse na godne i wartosciowe zycie.