Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latina21

on nie chce seksu!!!

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 4 -ech miesięcy.Zaczęlismy współżyc po miesiącu.On miał na początku z \"tym\" jakieś problemu np kiedy juz leżelismy rozebrani, sami, nikt nam nie mógł przeszkodzic i ja już myślałam,ze do czegoś dojdzie to on w takiej chwili mówił coś typu: \"idziemy juz spac kochanie?\"- biorąc pod uwagę to,ze wcale nie był zmęczony..ok rozumiem,ze mógł mie problemy na początku każdy się wstydzi itd..pózniej było już ok..a ostatnio zauważyłam,ze ma coraz mniej ochoty na seks..-ogólnie poza tym nic się nie zmieniło..wiem,ze mnie kocha bo jest raczej typem faceta, ktory jak nie czuję nic do dziewczyny to z nią nie jest. Ja mam większy temperament od niego-to fakt. Nie wiem o co mu chodzi.. z moją higieną i cialem jest wszystko ok..Więc ja już nie wiem..moze mu się znudziłam pod tym względem Poradzcie coś!!

Gość zegarowa
może powinnaś wygolić włosy pod pachami albo regularnie myć zeby ? szukaj w tym kierunku :)

dbam o siebie i to bardzo, jakoś żaden z moich byłych nigdy nie miał z tym problemu :-( a tego baaardzo kocham ale boję się zapytac o co chodzi..

Gość balwany jedne
a) poznal inna b) przezywa stres (co moze byc zwizane z poznaniem innej) c) smierdzisz ryba d) masz nieksztltne sutki (kiedys kumpel mi opowiadal ze panna fajna ladna, zaciagnal ja do lozka, zdjemuje stanik a tam brodawki o srednicy 7 cm, od razu mu ptak opadl i dowidzenia) e) jestes za luzna f) jestes za ciasna g) jemu nie staje h) smierdzi ci z buzi i) masz nioogolone to miejsce, lub wlochy pod pachami j) nie podniecasz go po prostu.

Gość A moze facet ma
jakis problem i nie umie jeszcze z Toba o tym rozmawiac? Skieruj pytanie do wlasciciela, tylko on Ci pomoze rozwiac pytania;)

wolałabym najpierw dowiedziec się na forum o co moze chodzic...poza tym pogadam z nim jak go zobaczę dopiero..czyli za tydzień a do tego czasu moze ktoś mi na forum coś poradzi

Gość A kto ma Ci na forum
dac odpowiedz, to tylko spekulacja, my Was nie znamy, wiec jak mozemy powiedziec czy mu nie zalezy na Tobie, czy ma moze jakis problem?

chodzi mi o takie ogólne przyczyny jakie się z tym wiążą... z resztą jaki problem moze miec facet? -chory nie jest..to raczej kobiety mają problemy jesli o seks

Gość balwany jedne
znajdz se lation lover i daruj... nie obrazaj sie ale kazdy moze se wymylac bzdury kto moze kurwa wiedziec co dolega twojemu facetowi bo ty zauwazylas ze nie ma tak czesto ochoty ... no dziecko, zastanow sie...

Gość Ogolne przyczyny
przeciez dostalas - smierdzisz - nie podniecasz go - moze jest geyem - i tak dalej...

tak? to po cholerę miałby ze mną byc skoro go nie podniecam a lbo śmierdzę? jest na tyle przystojny,ze spokojnie mógłby miec każdą

Gość balwany jedne
dziewczyno...zapytaj kurwa JEGO BO JAK NIE TO JA GO KURWA ZAPYTAM A JAK NIE TO KURWA WYSLE KOGOS BY GO ZAPytaAL!!!!!!!!!!!!

Gość eee nie wiem
moj tez czesto nie ma ochoty ale my juz 5 lat ze soba :( po 4 miesiacach to byl taki hardcore ze chodzic nie moglam :D

a Tobie bałwanie jak się ten temat nie podoba to się nie odzywaj, moze ktoś inny mi pomoze :-(

Gość balwany jedne
no bo dziewczyno nie myślisz logicznie. Kto powiedz mi kto, moze wiedziec dlaczego twojemu facetowi znudził się seks? wymieniłam Ci kilka propozycji i tyle, inni dolozyli swoje i teraz ty sie postaraj na nich skupic. oczekujesz ze jakas panna napisze ze tez tak miala i sie okazalo, ze jej maz mial grzybice . no i co? i ty bedziesz swojego posadzac o grzybice? niczego kurwa nowego nie uslyszysz, dziewczyno idz do niego i sie zapytaj, napmnij mu o tym ze masz ochote itd albo pogadajcie ze chcialabys czesciej itd. kurwa po co tracic czas i truc innym skoro zadnej rady i recepty nikt ci nie da!!!!!!!!!

Gość gosiaczek-ona
latina21.... pytasz na forum żeby ktoś Ci podpowiedział a jak Ci podpowiadają, to od razu negujesz bo "Ty wiesz lepiej". Więc po co pytasz? Odpowiedź jedyna: ZAPYTAJ JEGO! End of discussion ;)

---->Boginka. Wiem, planuję z nim porozmawiac ale najpierw wolałabym się jakoś przygotowac tzn dowiedziec się jakiej odpowiedzi mogę się spodziewac.. chciałam się juz dano zapytac ale ciąglę się boję,ze sobie pomysli,ze nie jest wystarczająco dobry a nie chcę go urazic..dlatego proszę o pomoc na tym topicu

Gość Mega Megan
Może boi się wpadki i dzieciaka? A może ma małe doświadczenie i po prostu się stresuje...mój tak miał: i jedno i drugie. Jakieś problemy, ale bał się, albo wstydził o tym mówić....dziwne.

Gość vxer
jestes z nim tylko dla seksu?

---> Mega Megan. No właśnie on ma małe doświadczenie, nie mial w sumie na dłuzej żadnej kobiety.. Ile juz z nim jesteś i czy mu minęło?? coś się zmieniło? czy rozmawiałaś z nim na ten temat?

do vxer: nie, ale mam z tym problem i chcę się dowiedziec o co moze chodzic zanim z nim porozmawiam

Gość Mega Megan
Bardzo to było ciężkie... facet w ogóle nie potrafił się "otworzyć". Niby miał ochotę i zawsze był "gotowy do akcji", ale po prostu nie chciał w pewnej chwili nic więcej robić niż tylko pieszczoty. Jego nawet krępował seks w świetle dziennym, albo bardziej skomplikowane pieszczoty.... ;-) Tak się składa, że ja też temperament mam dosyć duży i dla mnie to było dosyć dziwne,taka "oziębłość" w łóżku.... Przez rok bycia razem nie rozwiązaliśmy tego problemu...potem nasz związek rozpadł się (oczywiście nie z tego powodu) i wiem, że gdybyśmy byli nadal ze sobą, to trudno by było w łóżku nam się dograć.....

Gość po prostu
rozne temperamenty, a to wg mnie niczego dobrego nie wrozy.. jezeli kobieta ma wiekszy temperament od mezczyzny a mezczyzna nie chce sie z nia kochac tak czesto jak ona tego potrzebuje to wtedy pojawia sie narastajaca uraza gorycz poczucie upokorzenia i odrzucenia, no i dupa w efekcie.

Gość vxer
na tym polega milosc ,ze jak partner nie moze to trzeba przeczekać ,a nie traktować jak tylko chłopa jak maszynke do zaspokajania własnych potrzeb

Gość lollipop
ja tam cie rozumiem. jak na poczatku znajomosci facet by mnie nie chciał to tez bym najpierw do przyjaciółki poszla a nie odrazu jego pytała. poczatki to poczatki. a kazda baba chce pogadac. chyba nie slyszalam o przypadku by facet seksu nie lubil. wiec moze to kryptogej? to jedna z mozliwosci. przyjdzie czas zebedziesz musiala go zapytac.

boję się jeszcze za wcześnie, myślałam,ze się wstydzi itd i ze mu przejdzie po jakimś czasie..mozliwe,ze ma kompleks o którym ja nic nie wiem, nic nie zauważyłam, wszystko z nim w porządku- tak mi się wydaje..nie traktuje go jak maszynki do seksu, nie wymagam od niego zeby kochal się ze mną 3 razy dziennie, on wie jak bardzo jest kochany i watpię aby czul się wykorzystywany..poza tym nie ma 15stu lat tylko 23, boję się pomyślec co by było gdy będzie mial 40! jaki problem moze miec chlopak..?

--->do Megan: Bardzo to było ciężkie... facet w ogóle nie potrafił się \"otworzyć\". Niby miał ochotę i zawsze był \"gotowy do akcji\", ale po prostu nie chciał w pewnej chwili nic więcej robić niż tylko pieszczoty. Jego nawet krępował seks w świetle dziennym, albo bardziej skomplikowane pieszczoty. - dokładnie o tym mówię, identyczna sytuacja

Gość majja
ja na szczęscie nie mam problemów z facetami-jestem lesbijką :-)

witam.. Jak dla mnie skoro napisalas ze go kochasz i ten teges to troszke za wczesnie zaczeliscie wspolzycie...(po miesiacu) ja najegio miejscu tez bym sie po malu wycofywal ( jesli ze mna robilasd to po miesiacu to z kazdym moglas robic to po miesiacu) ja bym tak pomyslal....pamietaj ze lepiej skakuje owoc ktorego nie mozemy dostac....a nie po misiacu ... pozdrawiam :)