Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfk

Metaliczny posmak w ustach

Polecane posty

Gość brak
Mam ten sam problem, ale czasu na pójście do lekarza brak więc jak czegoś konkretnego się dowiesz, to poproszę o info na forum. Pozdrawiam!

to jest być niedobór minerałów w organizmie

Gość Raphał
WItam Włąśnie sam sobie o tym szukam bo mam dziwny smak w ustach i jest tyle wskazówek że nie da się w tym zorientować. A propos helicobacter pylori - właśnie jestem w trakcie leczenia bo mi wyszło przy gastroskopii. I wywalcie wyniki testerów do śmieci. Ja w teście miałem czysto a w gastroskopii po pobraniu próbki ewidentnie były !!! Ja podejrzewam że u mnie będzie to efektem branych leków bo są fatalnie ochydne i tak szybko się rozpuszczają w pysku że nie zdążysz połknąć a już daje syf w ustach. Po jakichś 20-30 min. dostałem strzała na dziwnym smaku w ustach właśnie. Sęk w tym że u mnie lekarze nic nie znaleźli poza samą bakterią więc leczenie skupiło się na helicobacter.

Gość Sielaq
To jest tak jak wypijesz za duzo spirytusu lub alkocholu najczesciej spirolu i watroba nie wyrabia

Gość cmentarna oragne342
hmmm metaliczny posmak czuje sie podczas wdychania wyziewow radioaktywnych :classic_cool:

Gość betto
dokładne objawy metalicznego posmaku mam juz od dwóch tygodni-byłam u lekarza mam leki niby na reflux -nie pomagaj... wyniki do odbioru miedzy innymi helikobakter-jutro zobacze ..

Gość metak hamer
Idźcie do lekarza, a nie diagnozujcie się sami czytając forum...

Gość Wildcat
Ja czuję coś w rodzaju plastiku od dwóch dni, i na pewno nie jestem w ciąży.

Gość Filonek
Orzeszki jakies jedliscie?

Gość alpi
Miała dwukrotnie silny posmak metaliczny po farbowaniu włosów farbą 111 Garniera. Dolegliwość utrzymywała sie przez dwa dni. Ewidentnie ta farba szkodziła mi.

Gość Leeleeth
*śmiech*- "idźcie do lekarza" - przecież 90% lekarzy w Polsce to idioci...pediatrzy ( tak było ich trzech) mojego dziecka nie zdiagnozowało dziecięcej astmy u mojej córki w ciągu 2.5 roku. Mój dermatolog to kompletna debilka opierająca się na bardziej debilnych teoriach idiotów -naukowców na temat łuszczycy. Nie wierzę lekarzom - pomimo że wiem że odbyli tzw "edukacje" - większość nawet nie przyłożyła się do nauki a reszta na prawdę dobrych lekarzy wyjechało z kraju, bo który szanujący się lekarz będzie tyrał za 1500 zł miech jak spędził całą młodość w książkach. Trochę samozaparcia ze strony ludzi którzy są ciekawi i na tyle ogarnięci by dodać i odjąć niepasujące objawy.Proste jak budowa cepa.Gdyby więcej ludzi tak robiło może nfz, i zus dwa razy by się zastanowiło by utrudniać ludziom życie w tym zasyfiałym kraju.

Gość A to chyba nie jest
Leeleeth

Gość A to chyba nie jest
Leeleeth,Mądre słowa,i takie prawdziwe bo z zycia wzięte,moge doac jeszcze i to ,że tez uczelnie medyczne sa sponsorowane przez firmy farmaceutyczne ,wiec kontroluja program nauczania zeby nie wypuszczac za dobrych lekarzy