Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 5 godzin temu Pod koniec życia matki to miałem 74k później za chwilę 54 a po pogrzeb 47k jak wszystko poplacilem zalegle prady itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Chyba żartujesz z moich z giełdzie wyplacane A giełda była za kradzione pieniądze z emerytury matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 5 godzin temu Na szorcie może straciłem 12k później zawrotka na szok tel szpitalu 1k ale reszta to koszty matke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: A giełda była za kradzione pieniądze z emerytury matki Nie wszystko za moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Matka miała malom emeryturę od 360 renty do 1650 na koniec emerytury i zazwyczaj musiałem się dokładać nawet 1150 pod koniec bo osoba lezaca to ogromne koszty diety higieniczne itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Mi matka to nie miała nawet dać 100 pod choinkę ja nawet musiałem 100 dać ze swoich jak chciała zrobić testament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu A ty piszesz o zbieraniu z jej emulatory albo kupiwaniu gier konsolowych jesteś chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Zwłaszcza że obydwoje palilismy a fajki kosztujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Ja jeszcze pamiętam jedzenie 1/4 krokieta na obiad do ziemniaków i papryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Nic nie ma za darmo w życiu chyba że jesteś samicom i masz dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Red Hat napisał: A giełda była za kradzione pieniądze z emerytury matki Wszystko sam tak jak i teraz robię na grach x3-10 a potem kupuje se rzutniki to wszystko zawdzięczam tylko sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Red Hat napisał: A giełda była za kradzione pieniądze z emerytury matki Giełda była tylko w umysle mitomana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Giełda była tylko w umysle mitomana Była realna i wszystko jest w pitach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu A zresztą giełdzie cały czas trzymam rękę na wykresach bo w każdej chwili bym wrócił all in ale muszę mieć pewniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Gdy coś się dzieje to pisze o giełdzie na forum przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Była realna i wszystko jest w pitach Pity też były tylko w twoim umyśle mitomana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Pity też były tylko w twoim umyśle mitomana Ja doszedłem do 270tys przynajmniej może jedząc 1/4 krokieta ale wiem ile kosztuje 18lat oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Wszystko co chce zdobywam i nie mam żadnej presji ani zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Jak bym sobie postanowił np 100 cali tlc na urodziny za 5 mcy to tesz bym dał radę ba nawet pod choinkę 2025 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Ja jeszcze pamiętam jedzenie 1/4 krokieta na obiad do ziemniaków i papryki Klopsy lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Klopsy lepsze? Klopsy bywalo że na pół kroilismy mnie ogólnie kulturysta nauczyła dyscypliny swego czasu cwiczylem i jadlo się wszystko nawet bez smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Także mi bardzo łatwo przychodzi oszczędności na jedzeniu żeby sobie kupić coś fajnego Inna sprawa jak długo można tak ciągnąć bo w końcu się odbije na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Matka miała malom emeryturę od 360 renty do 1650 na koniec emerytury i zazwyczaj musiałem się dokładać nawet 1150 pod koniec bo osoba lezaca to ogromne koszty diety higieniczne itd Skandal a przecież powinieneś nic się nie dokładać i żyć tylko z matki mendozo jèbanà Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu No i myślę że czas mi się kończy takich oszczędności i czeba zacząć więcej zarabiać od 2026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, choroszczo jukon welcome napisał: Skandal a przecież powinieneś nic się nie dokładać i żyć tylko z matki mendozo jèbanà A nimfa się dokłada? Jeszcze ojciec jej wynajem płaci i kieszonkowe 30 doba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 4 godziny temu 48 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie mieszkałam w Wapienicy. Screen i do sprawy o stalking. Napiszę też do twojej parafi, żeby pokazała matce co tu odwalasz. Także uważaj na słowa. Bo zima, a ty mozesz wylądować na ulicy. Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz. Ciągle za mną latasz, wyzywasz od łysych, kiedy sam jesteś łysy, bez zębów i roboty.. Ja tylko ostatni raz ostrzegam, bo nie jestem jakąś twoją koleżanką i gófniarą, a do Łyszkowic daleko nie jest Łysa wyloguj się w końcu do życia Kogo kùrwa obchodzi jakaś kleszczete, jakiś owsik, ty powinnaś pierwsze wnuki bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Klopsy lepsze? Tak ogólnie jak pytasz to klopsy mi smakują a czy lepiej niż krokieta z mięsem krokiety bywajom również tanie tam z 5-7szt potrafi być wycenione na np 4,99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 4 godziny temu Klopsy som fajnie bo wystarczy podrzac jest sosik a polana tym kasza ziemniaki czy ryż wchodzi jak złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: A nimfa się dokłada? Jeszcze ojciec jej wynajem płaci i kieszonkowe 30 doba Nie zasłaniaj się laską cípo bez honoru i jajec Kùrwa co za argument, że kleszczete też pasożyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Klopsy bywalo że na pół kroilismy mnie ogólnie kulturysta nauczyła dyscypliny swego czasu cwiczylem i jadlo się wszystko nawet bez smaku Wiele ludzi było biednych kiedyś to i jedli sam makaron z solą na obiad albo martadele w sosie chrzanowym czy ziemniaki z kefirem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach