Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalene

nie chce już żyć

Polecane posty

jakiś czas temu poznałam wspaniałego faceta, zakochałam sie, dałam mu wszystko co było we mnie najlepszego, miałam z nim plany które kończyły sie wspólną starością, w każdym momencie zapewnialiśmy sie o naszej miłości, gestami, słowem, czynami... ustalaliśmy nawet datę ślubu, aż do wczoraj... powiedział mi że to koniec że zdradziłam go z jego kumplem, którego nie widziałam na oczy, nic nie dały tłumaczenia, nawet to że obalałam każdy jego argument, chciał mnie zabić, pociąć twarz, uciekłam... kocham tego skurwiela... śmierć jest rozwiązaniem?

Gość oburzona
I to wg Cibie jest wspaniały facet? Żaden powod nie upowaznia go do tego aby Cibie zabic, pociać , uderzyc. Jezeli tak bedzie reagowal na problemy w zyciu to sorki ale nie widze w nim materialu na zyciowego partnera. Otworz oczy dziewczyno! Miłosc predzej czy pozniej mija, zostaje wnetrze czlowieka. Naprawde chcesz z nim byc za 20 lat?

Gość no cos ty
śmierc dla skurwiela sama pomysl jak to brzmi

Gość no cos ty
lommek- nie dawaj tak wspaniałych rad dziewczynie

Gość oburzona
lommek pojebalo cie?>

Gość no cos ty
lommek a moze bys lepiej dziewczyne na kawe zaprosił

Nie przejmujcie się tak głupimy pytaniami. Na głupie, dziecinne pytanie jest taka sama odpowiedź. Głupotę trzeba tępić, a dziewczynie przyda się trochę usztywniania kręgosłupa. Bo życie to nie je bajka, chociaż nie jest takie najgorszeeeeeeeee. Pzdr600

Gość no cos ty
I oto meski punkt widzenia na kobiece żale

nie chce już nic od niego, on zniszczył wszystko co miałam, całe moje ja, nie moge sobie z tym poradzić

Gość doktor lekarz i felczer
w Tesco sa solidne liny bieliżniane kup sobie taka solidna wytrzyma to i nie bedzie odwrotu . nie ma co liczyc , ze sie urwie w ostatniej chwili. tylko wykup jakas polise bo pogrzeby drogie co bedziesz rodzine przed swietami w klopoty wpedzac.

Gość Te doktorek
jakiej jesteś specjalizacji?

Gość no cos ty
O jejku dziewczyna naprawde ma dola a Wy ja dołujecie Dziewczyno święta tuz tuż pomysl o rodzinie i o pragnieniu milości tylko nie z tym skurwielem

Gość doktor lekarz i felczer
przeczekaj jeszcze dwa tygodnie i przejdzie jak kaszel i katar , im silniej przezywasz tym szybciej przechodzi.

Gość no cos ty
słuchaj felczera on wie bo ma specjalizacje na psychiatrii