Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc

Krem ochronny ma zimę, dla cery naczynkowej. Proszę o rady.

Polecane posty

Gość proszę o pomoc

Mam skórę ze skłonnością do czerwienienia, bardzo wrażliwą, jaki krem byłby dla mnie najlepsze?? Zależy mi, żeby nie powstała tłusta warstwa, może jakiś półtłusty krem. Jakie są wasze typy??

Gość ponponimik
Na cere naczynkowa na okres jesienno zimowy, dobrze jest tez stosować podkład. A pod podkład krem półtłusty. Nie wiem czy masz cerę tłustą, mieszaną czy suchą i ile masz lat, to trudno doradzić konkretnie.

Gość proszę o pomoc
Mam 20 lat, cera wrażliwa, nie nakładam podkładu, skóra nie sprawia mi większych problemów tylko jest strasznie wrażliwa i na wszelkie niekorzystne warunki reaguje zaczerwienieniem. Mam raczej normalną cerę. Proszę o nazwy kremów. Stosowałam Avene, La Roche Posay, Iwostin, ale one wszystkie są na sezon wiosenno-letni, teraz potrzebuję czegoiś bardziej ochronnego, szczególnie zalezy mi na tym by na skórze nie powstała tłusta warstwa.

ale to właśnie ta tłusta warstwa chroni przed mrozem ;)

Gość niebieskookaa22
ja stosuje krem półtłusty z Erisa( jasnoróżowe opakowanie) dla cery z rozszerzonymi naczynkami, potem nakładam podkład ;] fajny jest też biodermy krem do kupienia w aptece ale nie na duże mrozy 🖐️

Gość niebieskooookaa22
ooo mój wpis u góry sprzed roku ;) teraz używam krem LIPOLAN i jest super naprawdę, duuuuuż o lepszy od pozostałych kremów idealnie chroni przed mrozem, a przy tym nie natłsuzcza buźki jakoś koszmarnie polecam