Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosyc

mam dosyc, nie wiem na jakie tabletki zmienic yasmin

Polecane posty

Gość mam juz dosyc

yasmin nie jest dla mnie, bola mnie nogi, mam skurcze, bole glowy prosze, wpiszcie jakies tabletki, ktore bierzecie musze na cos sie zdecydowac dzieki

Gość IZ
Njpierw to musisz się udać do ginekologa i mu opowiedzieć o tych dolegliwościach,wtedy on powinien ci dobrać inne pigułki.Najlżejsze to Harmonet i Logest,może spróbuj z tymi.

Gość mam juz dosyc
dzieki kurwo:) hahah rozbawilas mnie

Najpierw powinnaś udać sie do ginekologa, zrobić badania próby watrobowej (to zleca lekarz) i powiedz o tym jak czujesz sie po tabletkach któe bierzesz. Ja brałam Logest, potem Cilest a ostatnio Harmonet, ale muszę przyznać że najlepiej czułam sie po tabletkach Logest. Powodzenia

Gość mam juz dosyc
czemu masz taki nick??

Gość mam juz dosyc
to bylo do kurwy nad kurwa,mi iwona, dzieki za wypowiedz

Gość mam pytanie
do IWONY 22 czy przytylas po logest'cie? czy nie? ile czasu go bierzesz? i jak z twoim libido?

Po Logeście nie przytyłam, ale po Harmonet tak i właśnie zrzucam te dodatkowe kilogramy. Po Logeście czułam się dobrze, uważam ze jeśłi chodzi o tabletki hormonalne to są jedne z najlepszych. Pozdrawiam

Obecnie nie biorę zadnych tabletek bo jestem po poronieniu i będę starać się niedługo o dzidzię. Brałam Logest 2 lata i było ok.

Gość mam juz dosyc
Iwonko zycze powodzenia

Gość Julies
bralam logest 1,5 roku.....i czulam sie tragicznie.nigdy w zyicu nie bylam tak nerwowa jak przy logescie, strasznie bolaly mnie nogi ,watroba...no koszmar!a teraz biore yasmin i jest rewelacyjnie....takze dlajednych cos jest dobre a dla innych nie bardzo....

Julies każdy ma inny organizm i inaczej reaguje na tabletki. Widocznie Logest nie były dla Ciebie odpowiednie. Każda z nas jest inna i dlatego obowiazkiem i zadaniem ginekologa jest dobrać nam odpowiednie tabletki antykoncepcyjne abyśmy czuły sie dobrze.

Gość Julies
dlatego napisalam ze dla jednych jedne tabletki sa dobre a dla drugich nie.Nie uwazam ze wynalezli cud tabletki po ktorych wszyscy czuja sie idealnie, dlatego zeby pokazac druga strone logestu napisalam o swoim przypadku.Pozdrawiam!