Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna

Mam chłopaka ale podoba się mi też inny...

Polecane posty

Gość Bezradna

Mam chłopaka. Kocham go jesteśmy ze soba 5 miesięcy. Nasze życie sexualne jest w dobrej formie :p Tylko mam jeden dylemat. Poznałam innego kolesia. Gadamy na GG piszemy sms-y. Zaczełam coś do niego czuć. Ale nadal kocham mojego Misiaczka. Tylko teraz ja nie wiem co mam robić. Powiedziałam mu, że zaczyna mi sie ktoś inny podbać i powiedział żebym sie zastanowiła czego chce. Tylko ja nie wiem czego chce... Chce być z dalej z moim Misiaczkiem ale kusi mnie pokręcić coś z tamtym. Zobaczyć jak to jest z nim. I nie wiem co ja mam teraz robić...

Gość graffikka
Jeju! Jak słysze o :misiaczkach" to mi sie słabo robi! przestancie baby chociaż na forum "misiaczkować"

Gość adventure
boze tylko nie 'misiaczek" prosze Cie...;/ Mam problem, ze w zwiazku slysze ciagle misiowanie, az mnie mdli. Musze czym predzej mu to powiedziec, bo zwariuje. Od nadmiaru czulosci mi nie dobrze, az sie zygac chce momentami ;/ Zaglaskac kotka na smierc! "kochanie", "misiu", "skarbie", "kotku" bleeeeeeeeeeee

Gość adventure
jakbym imienia nie miala ;/

Gość opiekunka964
jests niedojarzala smarkula ktora musi byc przeruchana przez wielu innych zeby sie dowartosciowac to jest moja opinia sorki ale innej ci nie wystwaie bo taka jest przykra prawda:(

Gość psomiA
to jasne,....nie kochasz "misiaczka"

Gość FajnyGostek
buhaha .. na miejscu tego twojego misiaczka kopnalbym cie w dupe ;) zebys sie przekonala jak to jest z innym... ;)

Gość ja bym bardzo
czy wi nigdy nie mieliscie takiego problemu?troche zrozumienia dla autroki to fakt pisze bardzi infantylnie,ale w sumie ma problem

Gość FajnyGostek
nie?? mi tez sie podobaja inne dziewczyny ale jest roznica miedzy podobaniem a miloscia.. :) no chyba ze go nie kocha i chyba tak jest skoro ma taki dylemat :) bo jak sie jest zadowolonym i zakochanym to sie nie mysli jak jest z innym nie? :)