Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość size B.

moje male piersi...

Polecane posty

Gość size B.

Wczoraj podczas pieszczot z moim ukochanym uslyszalam od niego slowa ''ale ty masz male sliczne piersi'' i tak smutno zrobilo...odebralo mi to calkiem ochote na sex...on mi chcial sprawic komplement ale mu nie wyszlo.Moje piersi nie sa znowu takie male,to znaczy widzialam mniejsze,moje maja rozm b. Czy ktos zna jakies pigulki anty ktore powiekszaja piersi ? Ja biore cilest ale zmian zadnych nie widze.Skoro biore juz tabsy to czemu nie takie ktore my mi powiekszyly piersi...

Gość ja tez mam male
i to mnie doluje. Ale chyba nie ma na to rady..zadne tabsy nie pomoga

Gość wszystkiewy tylko
o cyckach gadacie

KOBIETO!!!! \"ale ty masz ŚLICZNE male piersi\" ŚLICZNE!!!! Rozumiesz??? dla niego sie nie liczy czy sa male czy duze!!! nie bede cie oszukiwac ze pewnie woli male, bo wiekszosc facetow woli duze, ale on ma TWOJE NAJPIEKNIEJSZE NA ŚWIECIE CUDOWNE piersi, Zrozum to! A rozmiar b to wcale nie sa male piersi. Sama mam takie, tez mnie to dreczylo na poczatku gdy chlopak mnie piescil, ale w koncu zrozumialam ze na prawde kocha te moje male cycuszki:) jesli bierzesz cliest i dobrze go przyjmujesz to po cholere brac cos innego, po czym mozesz miec jakies skutki uboczne?? Nie warto. A skutek jest marny, bo po prostu piersi cie po tabletkach bolą i sa obrzmiale dlatego wydaja sie wieksze. Ale gdy organizm sie przyzwyczaja wszystko wraca do normy. Tak bylo u mnie, cieszylam sie ze mi urosly, choc cierpialam z bolu ogromnie. Teraz juz nie bola i wcale nie sa wieksze, sa idealne:) Takie jakie kocha moj Misiek, i twoj na pewno kocha twoje. Pozdrawiam!!!

Gość size B.
dzieki Biedrona za wypowiedz...ja juz taka jestem we wszystkim tylko zle rzeczy zauwazam :-/ eh...no nic masz racje pownnam sie cieszyc ze lubi je takie jakie sa:-/

Gość biedorna
no i wlasnie o to chodzi tylko na koncu twoje wypowiedzi powinno byc :) a nie :/ :)) glowa do góry:)

Gość size B.
;-)

Gość stookrotka
a mi po cilescie caly rozmiar urosly.Z B na C!

Gość size B.
probowalam...nie pomogly :-(

Gość ja Ci powiem tak
bo małe piersi są sliczne i tak juz jest na tym świecie, bo z reguły sa jędrne i sterczace i nie wiszą. A duże piersi to z reguły po prostu cyce;) Ciesz sie ze swoich ślicznych piersi!

Gość size B.
a ty jestes facetem?Pewnie nie...skoro chwalisz male... :-(

Gość size B.
hm?

Gość hejaaa
pewnie jestem DZIWNYM facetem ale mnie podniecaja male cycuszki.jak dla mnie to ty juz masz za duze.ja lubie malutkie i delikatne.widzieliscie piersi kate moss?mmm...heaven...

Gość hejaaa
kto sie ze mna zgadza?

Gość ja Ci powiem tak
sory, wczoraj mnie juz nie było. Jestem facetem. A czemu sądzisz ze wszyscy mezczyzni lubia wielkie cycki? Zapewniam Cie, ze tak nie jest. Napisalem swoja wypowiedz ze wzgledu ma moja zone, ktora ma rowniez male śliczne piersi (hmm, nie takie znowu małe, bo B jest dla mnie idealne) i tak mi się skojarzyło.

Gość małe c
a mó facet cały czas gada o piersiach innych dziewczyn (oczywiście większych od moich) i nie widzi w tym nic złego. Według niego to ja mam problem bo jestem zazdrosna, a ja wpędzam się w coraz większe kompleksy... Mam już tego dość!!!

Gość nodi19
jest temat jak powiększyc i ujędrnic piersi,zajrzyj.

Gość cieszcie się ze
nie macie innych problemów. Gdybyście miały, nie zawracałybyście sobie głowy mysleniem o swoich kompleksach.

Gość wielbiciel b
B są fajne :-) następnym razem mu powiedz: "ale ty masz fajnego małego siusiaka" ;-)

Gość biust B
Faceci - mnie też pocieszyliście, że małe się Wam podobają. Mo mąż zawsze mi powtarza, że mam śliczne, ale wiecie jak to jest... Kobieta zawsze wynajdzie sobie jakiś kompleks... :)

Gość ja Ci powiem tak
no, dobrze powiedziane - WYNAJDZIE kompleks, bo tak naprawdę on nie istnieje ;) Pozdrawiam

Gość też B
Ja też mam B rozmiar ale tak tydzień przed miesiączką one się powiększają do C. Mój facet jest w niebie ze ma takie "dwurozmiarowe".

dlazcego wszystkie kobitki nie mogą miec piersi w takim samym rozmiarze?? wtedy nie byłoby kompleksów, wyśmiewania się itd...:(

Gość dobrze ze nie mają
wszystkie w tym samym rozmiarze, bo kazdy lubi co innego;) Jedni duże balony, inni małe piersiątka. I w ten sposóbkażdy znajdzie co lubi:) PS Ja wolę mniejsze, bo są zgrabniejsze:)

ja tez mam rozmiar B i wcale nie jest mi ztym zle..moj facet uwaza ze moje piersi sa GIT i to mi wystarczy...

no spoko kazdy lubi co innego, jedni balony jedni małe...każdy znajdzie co lubi...Tylko co mi z tego, że moje piersi podobają się facetowi, skoro mi samej się nie podobają?? dlaczego nie mogę mieć np B tylko mam A? I gdyby wszystkie kobiety miały takie same, to i faceci by tak nie wybrzydzali...

Gość no coz ale
pociela bym sie gdybym byla tak plaska

Gość he hee
ale baby sa zlosliwe