Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka

Dziwne zgrubienie na wardze sromowej...

Polecane posty

Gość panienka

Witam! Dziś, podczas kąpieli zauważyłam na swojej zewnętrznej wardze sromowej dziwne zgrubienie... Coś na kształt ropnej kulki wewnątrz ciała. Nie boli mnie to, ani nie przeszkadza, ale bardzo niepokoi. Czy któraś z Pań miała podobny problem? JSkąd "to" się bierze, i co najważniejsze- jak się tego pozbyć?! Z góry dziękuję za pomoc :*

Mialam identyczny proble, a raczej nadal go mam. Chodzilam z ta gorka jakis czas, potem zaczela mi sie z niej saczyc ropa. Bylam u dermatologa. Przepisal mi antybiotyk w masci. Niestety nic nie pomogl, inne masci rowniez. Teraz dostalam skierowanie do chirurga, musze to cos wyciac. Podobno jest to wlokniak.

Gość kitkawawa
poczytaj sobie o chorobach wenerycznych

Wiesz, mialam to samo jakis tydzien temu, zaczela sie saczyc jakas ropa i krew, cos jakby pryszcz podskorny. Wycisnelam tego troche i gulka sie zmniejszyla, ale niedlugo wybieram sie do ginekologa i niech on to obejrzy. Pozdrawiam

Gość niedostepna
Pare lat temu mialam ten problem i przerazona pobieglam do ginekologa,ktory powiedzial,ze to nic strasznego i nawet nic mi nie dal na to.

Gość ajtam
to hormonalne i samo znia :) (raczej, zawsze lepiej sprawdzić ;) )

Gość miałam to samo
byłam przerażona, miałam iść do ginekologa, ale to bardzo bolało i uwierało i przypomniałam sobie, że maść tranowa wyciąga zawsze ropę na zewnątrz, przez parę dni smarowałam, ta ropa wyszła i po jakimś tygodniu krostka sama zniknęła.

Gość Młoda 89
Miałam ten sam problem i najskuteczniejszym i najtańszym sposobem są okłady z ugotowanej kory z dębu. U mnie (dwa razy miałam takie coś) po kilku godzinach po okładach wyleciała ropa i był już spokój, a przed to miałam straszne problemy przy chodzeniu gdyż strasznie to przezkadzało;/ tak więc polecam takie okłady najlepiej robione pod prysznicem, albo w wannie.

Gość monkar86
Dziewczyny zajrzyjcie na stronę www.tojefura.com. Trzeba dbać o swoje zdrowie, im wcześniej tym lepiej. Znajduje się tam wiele informacji odnośnie nowotworów. Można wykonać test na raka on-line.