Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juszynka

30 lat - sama - jaka byc?

Polecane posty

Gość juszynka

zeby facet chcial sie zainteresowac dziewczyna ktora: jest ponoc nawet ladna, inteligentna, szczupla, ma 30 lat i kiedys myslala o tym zeby zdobyc solidne wyksztalcenie (ma to!) a teraz zuwazyla ze juz pora na rodzine, dziecko, szczescie z ukochanym mezczyzna...? Gdzie go szukac? Jak spowodowac zeby "sie zakochal"?

Gość ja znalazłam w ...
necie;) miałam wtedy 28lat i też widziałam przyszłość w czarnych barwach... poznaliśmy się na czacie... szukalam Go ok. trzech lat... znalazłam..:)

Gość juszynka
:) fajnie! ja szukam nadal...

Gość kim jesteś
?

wyjdz do ludzi badz otwarta daj sie poznac zacznij chodzic do modnych i popularnych pabow i najwazniejsze- daj sie poznac:]

Gość porzuć wszelką nadzieję
mówię niestety z własnego (i nie tylko) doświadczenia... :-(

Gość juszynka
dlaczego mam porzucic nadzieje? juz za pozno? :(

Gość juszynka
wiem ze nie mam 25 lat... ale "wybranek" tez nie musi byc "mlodzikiem"! Wystarczy ze bedzie 5 lat starszy! Na dziecko chyba jeszcze nie jest za pozno...? i w ogole na "bycie z kims"?! no wlasnie, tylko gdzie go znalezc, tego ksiecia? :)

niestety tak... Nie ma szans znaleźć kogoś, kto w tym wieku jeszcze chciałby się wiązać - ci, którzy pozostali, to wolni strzelcy z wyboru i ani im w głowie "komitmenty". Niestety, trzeba było wcześniej próbować ustawiać sobie życie. Też się zorientowałam za późno. A jestem Twoją wierną kalką. Heh, jeśli dobrze odczytuję Twój nick, pewnie nawet imię nas łączy... Pozostaje co najwyżej okazjonalny seks - tylko do tego jesteśmy potrzebne facetom. Trza się pogodzić, i tyle. Powoli dojrzewam do posiadania kota. Ot, ostatni gwóźdź do trumny... ;-)

Gość jak jestem wkurzona na to
Ja mam 38 lat i sprawiłam sobie kota. Ale Tobie życzę powodzenia i lepszego zycia niż moje

a to akurat prawda! 😘 specjalnie dla podszywacza! :D (w końcu się ktoś pode mnie podszył!)

Gość Heki
Znam takiego jednego faceta co ma 30 lat i nigdy się jeszcze nie całował.

Niby tak, ale mi się "zmiana w fabryce" kończy późnym popołudniem, a dzieli nas kilkaset kilometrów... ech, biednemu zawsze wiatr w oczy zamiast ... w .... 😘

Gość to może i mi
dostrzegam brak motywacji. Dobranoc.

Gość Myrervin
{ tylko gdzie go znalezc, tego ksiecia? } W Angli, Hiszpanii w Monaco i jeszcze gdzies.. nie pamiętam niestety. :o

Gość Aga _ 26
ja mam 26 lat i zadnych perspektyw na rodzine i meza, mam prace, pieniadze, wyksztalcenie, rozwijam sie wciaz (kursy, nauka angielskiego, prawko jazdy) ale jestem sama, zazdroszcze kobietom, ktore maja rodzine, pragne miec dziecko, jestem b. nieszczesliwa, nikt mnie nie chce, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo jakoby ktos mnie chcial ....aj szkoda gadac.