Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antygona

mam chlopaka Araba

Polecane posty

Gość Antygona

mam chlopaka Araba, chcialabym sie dowiedziec jak to wyglada u innych. ..... u mnie wyglada dobrze, nawet bardzo dobrze . Moath pochodzi z Jordanii , jest troche uparty i wydaje mu sie ,ze zawsze ma racje bo jest " mezczyzna". ale jest kochany i romantyczny i tak bosko caluje. a do tego szanuje moja religie i oczywiscie mnie. ja to jest u innych?

Gość no to ci wspolczuje

Gość prawda o Arabach
artykuł Günthera Stockingera "Morze strachu" z Der Spiegel. Autor stwierdza, m.in.: "Podczas gdy hiszpańscy konkwistadorzy dziesiątkowali Indian, muzułmańscy łowcy niewolników masowo porywali mieszkańców basenu Morza Śródziemnego". "W owym czasie (XVI - XVIII wiek) polowania na chrześcijan w metropoliach handlarzy niewolników odbywały się niemal na skalę przemysłową". "Do niewolidostawały się tysiące mieszkańców nadmorskich osiedli z Włoch, Francji i Hiszpanii". "Dopiero teraz amerykański historyk Robert Davis z Uniwersytetu Ohio w pełni ocenił skalę polowań na ludzi w basenie Morza Śródziemnego. (...) Wynik zaskakuje: w latach 1530-1780 na niewolnicze rynki Afryki Północnej trafiło, "co jest niemal pewne, milion, a prawdopodobnie nawet 1,25 miliona" białych jeńców chrześcijańskich". Oni szukanie niewolników mają we krwi !!!

Gość kop od zycia...
jako niewidoma moge przeczytac brailem z tego co piszesz ze masz chlopaka araba. i co, udowodnilam ze czytam brailem? z ekranu? pytajcie o co chcecie, ja wam to przeczytam a wy zobaczycie ze mowie prawde :)

Gość _frezyjka_
Ja bym zrezygnowala...