Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dziewuszka

Mam żółte zęby. Jak zmienic ich kolor bo już nie moge na to patrzeć ??!!

Polecane posty

Gość załamana dziewuszka

I ile to będzie kosztowało.

Gość taka jedna cholera
poszukaj... na forum byly takie tematy

Gość zalezy mozesz wybielic sama do
8 toow i bedzie cie to kosztowalo ok. 100 zl. 30 zl aplikatory na dolna i gorna szczeke ktore sama uformujesz, zele wybielajace ok. 70 zl. (ceny na allegro) Ja wybielalam jestem bardzo zadowolona.

kup sobie pastę wybielającą w Rossmanie, Hollywood coś tam się nazywa i jest skuteczna - kosztuje coś ok. 11 zeta.

Gość tylko w Rossmanie
?? jest do kupienia? Bo w necie nic o takiej paście nie ma:(

Gość stęchlizna
żadna pasta wam żębów nie wybieli. Te żele z allegro też są do dupy, jakieś przeterminowane bo nie działają

Ja kiedyś wybielałam sobie zęby tymi paskami Blendamed. Produkt godny polecenia. Ale teraz już nie mogę go nigdzie dostać w skepach. Czyżby wycofali z produkcji?

Gość Janina Ochojska
A jak ktos nie pali i ma żółte ? Stomatolog powiedzial ze prawie nie ma kamienia. Skąd on to wiedział ? Pousuwał ultradzwiekami to co bylo. Trwalo chyba 10 minut. I to wszystko. Chyba mnie oszukal. Moze te zolte zeby sa zolte od osadu ?

Gość Pozwólcie że dodam
Bzyczek - popieram, też mi bardzo pomogły te plastry b-a-m ale nie mogę ich dostać, Jak ktoś wie - niech napisze

Gość paczka od krowy
czy polscy dentyści już usuwają ultradźwiękami? bo w rzeszowie nadal króluje metoda średniowiecznych narzędzi. Janino Ochojska , z jakiego jesteś miasta?

Gość marek..
ej ale jak sie wybiela tymi zelami z allegro to wybiela sie tylko na ok. 0,5 roku tak ?? i trzeba co jakis czas wybielac ??

Gość *********
ta pasta nie nazywa się Hollywood tylko Beverlihills i jest na prawdę skuteczna. Palę dużo papierosów i myję tą pastą i zęby mam białe

Gość nola19
hmm jak zeby sa zolte to na pewno tez mocniejsze.. nieraz kolor nie zalezy od nas.. po prostu tak sie rodzimy... do wybielania polecam taki zel Perla Biela... czy jakos podobnie do kupienia w aptekach ok 60zl.. sa tam 2 tubki zelu i aplikatory na dolna i gorna szczeke.. stososwalam i rezultaty bardzo dobre.. ale wybielanie mysle ze oslabia zeby obojetnie co do tego zastosujemy

Gość swing
w eurodentalu w zeszłym roku widziałam promocję na wybielanie zębów laserem, kosztowało chyba 1200zł za wszystkie, trzeba sprawdzić.

Gość starakrowa
Do Janiny Ochojskiej - nawet jeśli nie ma osadu, to zęby mogą być żółte, bo taki masz kolor kości. Niestety. Wiem co mówię, bo moje też nie są śnieżnobiałe. Jedyna pociecha jaką usłyszałam od dentysty, to że żółte są mocniejsze (chodzi o skład minerałów, czy cos takiego). Ale oczywiście nie zaszkodzi używać past wybielających. Ja to robię, bo piję kawe, na szczescie nie palę. MAm koleżankę, która ładuje w siebie niesamowite sumy - kupuje kosmetyki Diora itd, ale od lat pali i ma tak straszny osad na zębach, że rzygać się chce na ten widok. I NIC Z TYM NIE ROBI, chociaż ma kasę.

dziewczyny nie używajnie takj często tych past wybielających- fakt może niektore daja efekty, lecz na krotko.... szkliwo sie strasznie sciera i zamiast snieznobialych zabkow bedziecie miec czarne:P

Gość lalllka
moze taki amsz naturalny kolor:/ ja mam tak samo...a an to pomoze juz tylkow ybielenie u dnetysty za ok.800 zl.:/

Gość espoir
niestety, ale to jaki mamy kolor zębów jest zapisane w genach. i jeśli ktoś sie urodził z żółtymi, to nigdy nie będzie miał śnieżnobiałych. ostatnio przeczytałam w gazecie, że bardzo dobrze sie sprawuje cynamon z sodą: miesza sie cynamon z soda, dodaje wody i tym sie myje zęby. efekty podobno widać już po tygodniu. tylko czy ta mieszanka nie uszkodzi szkliwa?

Gość szczerbka
czy wybielał ktoś zęby leczone z plombami przy dziąsłach???