Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne usta 24

PRAWDA O POLKACH

Polecane posty

Gość piekne usta 24

PRawda o Polkach Drogi R... Bo tak juz jest ten świat skonstruowany,że Polska to kraj odstręczających kobiet.Mam depresje i wole nie wychodzić z domu ,bo moj stan sie pogarsza gdy widze stado głupich, brudnych,wytapetowanych warszawianek ,które zamiast wziąć prszynic spryskują sie perfumami "Być może Londyn".Na twarz mają grubą warstwe fluidu ,który po calym dniu rozmywa sie..ukazuje ich otwarte pory i obnaża niewydepilowane wąsiki w kącikach ust.Na ustach widnieje błyszczyk.Warstwa jest spora,jak pomysle ,że ta kobieta bedzie cos jadła i do jej ust dostanie sie tyle tej chemicznej substancji ,to mam ochotę krzyczeń w niebo głosy!Na temat wizji pocałunku nie moge rozwijać swych rozważan, gdyż potem śnią mi sie koszmary.Tak, tak Moi drodzy...Polki to potwory...w białych kozakach pooblepianych błotem i te ich krzyże...odkryte ,gdy na dworze mróz...Ale przeciez co tam mróz!!przeciez trzeba pokazać tandetny tatuaż na plecach.Tlenione włosy...bądz szare odrosty wyłaniające sie spod granatowoczarnej tłustej czupryny.Palec pierwszy z 1,5 cm paznokciem...pozostałe nieco krótsze..poobryzane bądz połamane.Gdzie niegdzie widoczne lakier sprzed miesiąca...nie zdązyły go zdrapać zębami...Dlatego poprosiłem o ręke piękną Włoszkę...Jest cudowna...Wyjeżdżamy z tego kraju "gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała" .Piekno polskiej przyrody jest skontrastowane z brzydotą Polek.Panowie uciekacje...

no i po co to wolanie do panow -> \"panowie uciekajcie\" skoro to babskie forum? ;-) marzy ci sie teraz, ze piekne kobiety zaczna wymieniac swoje wdzieki? a nie! :P masz racje - jestesmy brzydkie - wszystkie, co do jednej chodzimy w bialych kozakach, wslsach utlenionych i mamy jeden palec dluzszy, niewydepilowane wasy i w ogole :P dlatego uciekaj jak najdalej... oby na swiecie jak najmniej takich facetow ;-) a swoja droga... beidna ta twoja wloszka bedzie, gdy po slubie, i trojce dzieci bedzie chciala sobie na twarz podklad zalozyc, a ty od niej uciekneisz :D

Gość farenheit
a ja ejstem polką nie obgryznam paznokci, ale ładnie obcinam i pilniczkiem elegancko modeluje, nie maluje co prawda paznokci,ale mam czyste i zadbane mam łdne brwi zrobione henna..takze nie musze nawet makijarzu robic, uzywam tonikow, maseczek,, zeby moja skroa była czysta i zdrowa...włosy mam soczyscie rude.codziennie je myj, uzywam balsamow, szamponow, 2 razy w tyodniu chodze na basen!!! Jestem szczupła Ubieram sie stylowo,Kozaki nosze nie białe, ale brazapwe kozaki..nie na korkach..takie zwykłe, ale eleganckie..ust nie maluje i ejste fajna laska...mam gust ie narzekam na brak powodzenia!! Uwazam tez ze wiekszosc Polek tak jak ja dba o siebie, i naprawde Polki sa sliczne, przynajmniej ja takie zauwazam, a Ty moze slepy jestes, albo masz pecha i trafiasz na same tłusciochy

Gość hapetka
Nie, nie jesteś Polką, nie znasz nawet pisowni polskiej, więc się tu nie podszywaj!:D

Gość farenheit
i spierdalaj z ta tleniona włoszka!!!do Włoch oby mniej takich Polakow jak Ty w [Polsce

Gość Polka-Piękna-Prawdziwa
do autora topiku.... Na co dzień wrzucasz wszytskich do jednego worka ??? hmmm...ciekawe...ciekawe co Ty sobą reprezentujesz, bo inteligencji i obycia to Ci jednak troszkę brakuje...a może się mylę ??? może po prostu masz zły dzień i takie \"brednie\" wychodzą z pod Twojej ręki ?? jeśli tak to zwracam honor-jutro na pewno będzie lepiej, nie martw się :-) I tylko mogę Ci współczuć, bo jesli tak spostrzegasz wszystkie Polki to musiałes miec w zyciu wielkiego pecha...znalazłes sobie Włoszkę-moje gratulacje- i idąc za Twoim tokiem myślenia zapytam...czy też jest tak owłosiona i tak mocno zaznaczająca swoją obecnosć(oni nie mówią, oni krzyczą) jak większość Włoszek ?? (podkreslam \"WIĘKSZOŚC\" nie WSZYSTKIE) Mialam tą niewątpliwa przyjemność mieszkac we Włoszech kilka lat, wiec wiem co mówię :))) ale jak kazdy naród ma swoje wady i zalety -pewne rzeczy trzeba akceptowac-wtedy zyje sie znacznie łatwiej i przyjemniej :-) życzę szczęścia -serio !!

Gość farenheit
tylko ze cudzoziemcy drogi Polaczku mysla całkiem cos odwrtonego niz Ty , e Polski sa włąsnei sliczne, i oni tu przyjezdzaja na podryw!!! Natomiast oni sa duzo przystojniejsi, i maja wieksza klase niz Ty i połowa meskiej czesci naszego narodu

Gość zając pijany
A ja takich kobiet wokół siebie nie widzę. Może minie teleportowałao gdzie, a ja nie zauważyłem?

Gość hapetka
zajac pijany, owszem, rozejrzyj się, jestes we Wloszech!!

Polki są brzydkie? Oj dziecko - są śliczne. A to, że zbierałeś pomidory na południu Włoch i poderwałeś jakąś Wloszkę, z którą być może wpadleś, i która będzie BANKOWO miała grubą dupe za 10 lat, nas GÓWNO obchodzi. Pzdr600

Gość jak w morde strzelil......
P R O W O K A C J A !!!! P R O W O K A C J A !!! P R O W O K A C J A !!!!

Gość hapetka
Ale my się przy niej dobrze bawimy, sprobuj ;)

Gość prawda jeszcze prawdziwsza
pomijajac stronniczosc wypowiedzi autora, niestety jako polka, czysta, zadbana i nie najbrzydsza, musze stwierdzic, ze stwory opisywane przez niego istnieja, aczkolwiek bardziej popularny jest inny mankament... ile kobiet np. mozna spotkac juz rano z wczorajszymi wlosami i poscielowym zapachem :P :P ile polek i polakow uwaza, ze wykapac sie mozna (nie trzeba) wieczoram, a rano to juz w ogole nie trzeba i tacy eleganci w garniturach od biznesu i elegantki w szpileczkach z wlosami przyspanymi na gladko lub juz nawet z paroma milimetrami widoczenego loju przy skorze :P moim zdaniem najwiekszym mankamentem jest brak czystosci i to, ze polacy nie maja w nawyku codziennego porannago mycia od stop do glow. te pozostale cechy wymienione przez autora to obciach, ale na szczescie nie az tak czesty jak brak czystosci.

Gość choinka bombczasta
uwazaj, bo dostaniesz uczulenia!;)

Gość ktos-taki-owaki.
ja sie myje raz na tydzien

PRAWDA JESZCZE PRAWDZIWSZA - Jak ja nie lubie takiego szufladkowania... az adrenalina sie podnosi od czytania, co to znaczy polacy nie maja.. polacy maja... ble ble ble??? Jak juz piszesz to pisz niektorzy, albo wiekszosc, a nie charakteryzuj w ten sposob calego spoleczenstwa. Ja np nie wyobrazam sobie rozpoczecia dnia od porannego prysznica a wlosy mam zawsze swieze i pachnace, bo tak naprawde nie ma brzydkich kobiet, sa tylko kobiety zaniedbane. No i takie stwierdzenia nawet nie to ze mnie obrazaja ale po prostu denerwuja