Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość era

czy za drogi wozek?

Polecane posty

Gość era
nie kupujcie wozkow na plastikowych kolkach takich jakby podwojnych sa do banii :)

Mnie sie ten wózek strasznie podoba, gdybym miała pieniądze i drugie dziecko, to wlaśnie taki bym kupiła. Jeżeli cię stać, to czemu nie?

a ja własnie zamowilam na ebayu.de queeny speedy sx,ogladalam go wczesniej w sklepie porownywalam...Queenny jest suuppeerrr lekutenki zwrotny i taki niebowy kolorek idealnie bedzie pasowac do oczkow mojego synusia....a co do klotni na tym topiku to sa fiaty i ferrarii wsrod samochodow tak samo jest z wozkami, a jak ?,niech kazda odpowie sobie sama na to pytanie...pozdrawiam was...

Gość a jak a co
fiat czy ferrari ....buhahhahhaahahhahahaahahah durna ty...ty myslisz że tylko ferrari jest wygodne...to ty życia nie znasz:) nie chodzi o klasę tylko pytanie brzmiało: czy za drogi? pyta to jej odpowiadają to wszystko w tym temacie, dla jednych drogi dla drugich tani:) pozdrawiam

Gość era
nie podobaja mi sie wozki deltim i graco sa dla mnie badziewne.ALE NIE OSZUKUJMY SIE MUSI BYC jakas roznica pomiedzy wozkiem za 700zl a takim za 2500zl.Najwazniejsze zeby kolka byly duze i pompowane a nie plastiki

Gość reger
tak czytam i czytam, i tez sie wypowiem. a jestem za tanszymi wozkami (typowe ciezkie dwufunkcyjne za 500-700 zl)sa glebsze, wieksze, starczaja na dluzej, a na zime sa wrecz niezastapione. zwroccie uwage, ze te drogie sa waskie, plytkie, dzidzia jezdzi w nich 5 miesiecy, a pozniej marznie w rownie mikroskopijnej spacerowce. te tansze wozki wcale nie sa bardziewiarskie jakosciowo (o wyglad moizna sie spierac, wozki taco to bezguscie). osobiscie juz rok woze corke w wozku za 530 zl firmy tomas, slicznym czerwonym na paskach i duzych kolach. i jestem bardzo zadowolona, a mala ma cieplo.

Gość izu
ja prawie 2 lata woze w wozku MUTSY poza tym ze zeczywiscie jest ciezki sprawdza sie super.Jest wygodny ,sliczny a spacerowka obszerna.moje dziecko ma 1/9miesiecy a zima wkladam ja w spiworek i ma luzno.wozek moze i jest drogi ale jezeli kogos stac nie powinien zalowac dzidzi komfortu na dzien dzisiejszy jak mialabym kupic wozek bez watpienie znowu bylby to MUTSY

Gość dedi
popieram mutsy idt the best

Gość roza0717
popieram monie25 jak mozna jezdzic po kims bo ma drozszy wozek kazdy kupuje to na co ma ochote a jezeli go stac to czemu nie a mi osobiscie podoba sie wozek mutsy i nie obchodzi mnie to czy ktos ma wozek za 500zl czy 2500

Gość edfdsf
super a jesli o cena to jest do przyjecia .pozdrawiam

Gość Kamilllaa
Moja znajoma niedawno urodziła dziecko, kupiła przeokropny wózek ilekroć ją widziałam myślałam sobie ta ma kasy co nie miara, a kupiła dziecku najtańszy i najgorszy drąg, a potem się okazało, że ten drąg jak go nazwałam kosztował 4 tys. Więc jeśli ktoś myśli, że po Mutsy widać ile kosztuje to jest w błędzie. Ja kupuję dziecku drogie ubranka, często kupowałam maluchowi firmowe rzeczy, a na wózku oszczędziłam, poniewaz wolę, zeby moje dziecko miało ubrania z bawełny, aniżeli wózek, w którym byłoby mu niewygodnie.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ja kupilam wozek za 3600zl caly zestaw nie wiem czy to drogi jak dla mnie srednio widzialam duzo drozsze, ubranka kupuje tylko w h&m bo maja tanie i dobre jakosciowo.W smyku łachy jak dla mnie w 5-10-15 tez najbardziej lubimy h&m i ewentualnie zare.Nie po to zdecydowalam sie na dziecko aby na nim oszczedzac:P pozdrawiam

Gość trzymamn kciuki
fajowy a czy drogi ?hmmmm jak dla mnie nie

hej dziewczyny taka mala reklama ale calkiem w temacie jest nowy konkurs fotograficzny w ktorym mozna wygrac wozek sportowy firmy X-Lander. zeby sie zglosic wystarczy wejsc na strone konkursowa http://konkurs.kindi.pl . polecam bo warto. przekazcie dalej, jesli mozecie.

Gość justkaa
ja np. nie mam nic do 3kolowych wozko, aby nie byly tylko na malych kolkach bo to rzeczywiscie jest umecznie. ja mam swoj ideal jest to wozek trzykolowy firmy jane-pelna nazwa-JANE POWERTRACK360+MATRIX matrix czyli jest z gondola. jes takze podobny model jane slalom spacerowka jest taka sama ale gondola w pawertrackie jest praktyczniejsza i wozek lepiej sie prezentuje. co do wozka qunny ten co wybrala era to jest fajny tylko takie troche dziwactwo ciasne ale ogolnie bardzo mi sie podoba i jest w normalnej cenie. ja osobiscie lubie tylko wozki glebokie bo te zwykle bez gondol to dla mnie takie dziwne i niskie nie nawidze tkich niskich. graco sa ladne tylko wlasnie na plastikowych kolach jesli ktos mieszka w duzym miescie i bedzie jeadzil po tylko ladnych chodnikach bez piachu to to w niczym nie przeszkadza. wozek stokke jest wysmienity tylko taki nie wygodny sie wydaje jak by dziecko mialo zaraz spasc ale w real jeszcze ladniej wyglada.o narazie wszystkoz moich obserwacji.do zobaczenia

Ja polecam wózek babyactive. Mocny, stabilny ładny wózeczek. Mam taki do sprzedania( 2w1) w stanie idealnym. Kolor granatowo-niebieski. Cena 600zł + fotelik gratis