Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiisiia

kto z was łyka kozieradke w kapsułkach prosze odezwijcie sie

Polecane posty

Gość miiiisiia

mam niedowage anemie po konsultacji z lekarzem doszłam do w niosku że kozieradka faktycznie pomaga utyć chudzielcom czy ktoś już ją stosował ? tą w kapsułkach? która jest lepsza? prosze o wymianę opini rady ...(-:

Gość koziebobki w kapsulkach
? czego to ludzie panie nie wymysla :P

Gość miiiisiia
no cóż mam zrobić jestem okropnie chuda może akurat to pomoże ja nawet nie mam apetytu mam wpust otwarty to jest dolegliwość gastryczna która u mnie powoduje gwałtowny spadek wagi oprócz tej kozieradki dodadkowo ginekolog przepisał mi harmonet ale wątpie że od niego przytyje jestem załamana niedługo będe wyglądała jak sucharek pomocy )-:

Gość poważnie
poważnie ? ja kozieradki używam tylko do zupy, bo daje fajny smak, nawet nie wiedziałam, że sprzedają to w kapsułkach. Kozieradka pobudza łaknienie i trawienie, jest wskazana przy rekonwalescencji po chorobach, może to i dobry pomysł :) Tylko się dziwię, że Twój lekarz nie " kręcił nosem " bo oni to się dziwnie zapatrują na tego typu kuracje :) możesz mi przybliżyć termin " wpust otwarty " ?

a ja lykam od 3dni:) gdzies o tym poczytalam i stwierdzilam ze pare kg. moze mi sie przydac, ale tak w 100% w to nie wierze, bo ja bylam, jestem i bede szczypiorkiem:)

Gość sucharka
jak miałam gastroskopie to po badaniu doktor stwierdził że mam wpust otwarty czyli ; to znajduje sie w przełyku jak coś jesz i połykasz to wpust sie otwiera i po połknięciu zamyka ja mam często otwarty czyli mi sie nie zamyka wtedy wszystki pokarm sie cofa i wymiotuje to jest okropne

Gość sucharka
tabletki które miałam wcześniej na tą dolegliwośc kosztowały 60 zł nic nie pomogły wenter i lanzul to antybiotyk na stany zapalne od wymiotów dlatego chce spróbować kozieratki ale w kapsułkach bo podobno ziółka są niedobre wtedy znowu zaczne chaftować )-:

Gość poważnie
Sucharko :) czy to się nie nazywa czasem reflux przewodu pokarmowego ? hmm

Gość i co pomogło
?