Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytka2e3

ponarzekajmy razem

Polecane posty

Gość judytka2e3

nie wiem jak wy ale ja kocham narzekać:) tak wiec piszcie wszystko co was trapi ja np. hmm...5 dni temu zerwal ze mna chlopak ktorego strasznie kochalam;( , cierpie na chroniczny brak kasy, moje wlosy wygladaja jak przesuszona pióra:/ a na nogach robia mi sie krostki od depilacji, poza tym niemoge schudnac a ostatnio caly czas jestem zmeczona... non stop..to ta pogoda tak na mnei dziala chyba:/ no i coz.. piszcie co wam przeszkadza

Gość no to ja tez sobie ponarzekam
siedze w domu i nic mi sie nie chce mam tyle nauki ze hej mam ochote cos zrobic ale nie wiem co brak pieniedzy to tez w ogole wszystko jest do dupy

Gość i ja też...
a więc...nie moge się zmobilizować do odchudzania, cwiczenia i nauki, nia mam faceta i nikt mnie nie kocha, nie wiem co zrobic z życiem, kim zostac w przyszłości, jakiw wybrac studia i to mnie dobija, jestem biedna, nie mam poczucia wartości, jest mi źle i chciałabym umrzec a nie siedziec na tym obsranym świecie i martwić sie o jutro...wrrrrrrrrrr

Gość hop hop to ja
to teraz ja: - mam w pizdu nauki ale mi się nie chce za to wziąć:/ - jestem sama i mam już tego dość !!! - gość na którym mi zależy chyba tego nie widzi a ja nie mam odwagi mu tego powiedziec dosłownie - nie chce mi sie kapać a przydąło by się.... - brak kasy, ale to już standard.. - ciagle chce mi sie jesc,ale i tak juz nie ma czego,bo wszystko wyżarłam :O - nie moge schudnąć !!! - mam wirusy w kompie których nie umiem usunąć hehe podoba i sie ten temat,jak cos mi sie przypomni,to przybiegnę :D

Gość Królowa życia
Ja też nie mam motywacji. Ciągle siedzę i jem. Nic nie robię. W ogóle ostatnio nic nie robię. :P W dodatku wkurzają mnie niektóre topiki o Angelinie Jolie. Wnerwia mnie też to, że nikt nie docenia naturalności od tapety. Fuck! Fuck! Fuck!

Gość matylda..
hlip

Gość stara krówka
ja przytyłam i tez musze schudnąć...mam nadzieje, ze się uda. Nauki nie mam bo mature mialam w tym roku i teraz mam wakacje, ale pogoda jest taka chu**** że nie mam plaow i nie wiem gdzie się podziać :(

siedze w pracy. jestem niewyspana. jest mi kurwesko zimno. tęsknie za moim kochanym, mimo, że niewidziałam go może 24 godziny, a on też jest teraz w pracy i nie ma mozliwości, żeby teraz przyszedł i mnie przytulił. w portfelu 60 zł a wydatki na skale 600zł. jestem głodna. muszę wypracować swój brzuszek, ale już miesiąc kupuj,e ławeczke do brzuszków. teraz pisze i mam zimne ręce. rzucam palenie. udaje mi sie? wczoraj zapalilam jednego papierosa, w ciagu dnia, to i tak dobrze, bo w ciagu dnia palilam z 20.. coś jeszcze? aaaa głowa mnie boli. kawy nie mam. nie chce mi sie is do sklepu. \\ za 2tyg. 2 egzaminy, za 3 2 egzaminy, za miesiac 3 egzaminy. nauki w chuj, a ja juz nie mam sily a co najgorsze czasu!!!

Gość bez zawiści
i tak sobie narzej\kajcie i tak się nad sobą użalajcie aż ... no własnie ...aż co ? Aż dojdziecie do wniosku , że nie warto zyć. Bo do innego wniosku użalając się nad sobą nie dojdziecie. Może trochę uśmiechu i starania aby policzyć i ZOBACZYĆ to CO MACIE. I wtedy poczujecie jaki los jest dla Was łaskawy.

Gość Naomi2011
ja ogólnie to jestem do niczego!! jestem nikim:( jak sie umowie na randkę to później sie do mnie facet nie odzywa bo jestem taka nudziara!! poza tym jestem kiepska w łóżku(choć nie mam kompleksów) ;(

Gość Naomi2011
kiedys chyba mialam depresje i wogole to próbowałam sie zabić ale na szczęście stchórzyłam bo moja matka by tego nie zniosla a mam jeszcze brata wiec nie moge in tego zrobic. czuje sie taka samotna...