Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mironnnnnn

Mam pytanie

Polecane posty

Fajnie masz chłopie. Ona też się nie odchudza, ale temat żarcia to olewa ciepłym moczem. Ale tyłek jaki ma... Nie pogadasz. Ogólnie zajebista laska

Gość Zalezy
Mironnnnn: Pilnuj dziewuchy, dobra jest i pikna (jak piszesz). Pilnuj, aby nie podpierdolili :D:D. Swego trzeba pilnowac.

dobra, aż tak wścibski nie jestem. Ważne, że równo pijecie ;)

Zalezy, ja Ci po pijaku każdy dołujący problem rozwiążę ;)

Gość Zalezy
Pijemy, dzieki za polanie Mironnnnn.... Wolf: ta twoja kumela, to jakos chyba cie kreci, czy sie myle....?

Gość mironnnnnn
Ale, żeby zaspokoić twoją ciekawość Wolf, na pijackim topicku nie przebywam. Zakładam swoje, tak jest weselej! :) Zależy, mojej laski nie musze pilnować, chodzi jak w zegarku ;)

co znaczy kręci? aaa, że mi podchodzi? qrwa, bo mi się z robieniem w dupę skojarzyło, sorry :) No f0ajna laska jest. W głowie ma poukładane, ale zwichrowana taka. I jej kot mi popierd..la po klawiaturze!

Gość Zalezy
Wolf: to mi powiedz. Co myslisz o facecie (ja juz nie mysle duzo, bo sie rozstalam i juz nie boli, bo troche czasu uplynelo). Otoz co myslisz o facecie dla ktorego bylam 100% wierna i lojalna przez 2 lata a on zazdrosny o przyjazne gesty z przyjaciolmi, o wszystkie moje przyjaciolki (3), o uscisniecie reki ksiedzu !!!!!!!!!!! i nawet o czytanie ksiazek przeze mnie....Rozumiesz, bo ja nie.

stary, mi to nic nie mówi, ona miczasami jakieś linki do tematów podsyłała, to stąd znam kafeterię, ale poza tym nie wiele tu kumam.

Gość Zalezy
A w dupie z nim - nie wazne! Ile to mozna walkowac, chyba glupia jestem.

no, ja też miałem przez takiego przejeb..ne, bo A. była z takim chorym kolesiem. Tu się qrwa dużo nie pomylił, hehe, ale nigdy z nią nie kręciłem, a jemu na łeb biło. o jej koleżani też się wściekał. Chory qrwa człowiek. Nawet się nie zdziwiłem jak go w dupe kopneła.Ale sama też to przeżywała. Sorry, wiem, że jesteś laską, ale spierd..laj od niego w podskokach.

Gość Zalezy
Panowie - polejecie bo sie rozochocilam jakos...cieplutko mi sie zrobilo ......A jak Wy - trafiacie jeszcze w klawiaturke..... Wolf - nie strzelaj do kota.

dobrze gadasz, aż Ci poleję ;) A. dopiero niedawno się jakoś otrząsneła, a z rok temu chyba z nim sie rozstała.

Gość mironnnnnn
Zależy, trafiłaś żle to fakt. A najważniejsze, że jeszcze wszystko przed tobą :) Może go za bardzo opętałaś, i chciał się uwolnic. Takie głaskanie czasem teższkodzi. Nie wiem, nie znam gościa.

kota to ona ma wyjeb..nego w kosmos, nie lubie kotów, ale ten jest zajebisty. Cały rudy i qrwa przychodzi na gwizdanie jak pies. Hehe, ona nawet kota ma nienormalnego :D

Gość mironnnnnn
Pij, będziesz łatwiejsza ;)

Gość Zalezy
nie, ja glaszczaca nie jestem......raczej taki typ kumpeli - tak mi sie wydaje.....Ale troszczylam sie o niego, wspieralam go, bylam przyjacielem...a jemu bylo zawsze malo, ze z nim powinnam stale i stale, ze mi kolezanki niepotrzebne...bo on mial byc dla mnie wszystkim...A ja i poczytac lubie i sie posmiac z kumpelami.A i tak spedzalam z nim prawie caly wolny czas...az mnie zameczyl. To on mnie raczej zaglaskac chcial na smierc. Ale zyje...:D:D:D No to po malutkim.

Gość Zalezy
Mironnnnn: pij, pij a ....nie bedziesz mogl. Tak to bylo chyba :D:D:D

pij, pij nie będziesz pamiętała, że nie mógł ;)

Gość Draża Kokosowa
Pijecie beze mnie ? Toz to czysta nieuprzejmosc. No naprawde zbulwersowana jestem.

Gość Zalezy
No to ja za facetow jak Wy! Wolf: Ty sie w niej nie podkochujesz troszke ? Bo ja znalam takich przyjaciol...byli sobie przyjaciolmi...znali sie jak lyse konie...ona miala jakis facetow, on tez dziewuchy....Az sie nagle ktoregos dnia w tancu urodzilo pozadanie....w obojgu w tym samym czasie.....I sa do dzis razem i maja dwoje dzieci. I kochaja sie bardzo. Ona tez byla zakrecona niezle.....A w sumie dobrali sie bardzo, pozazdroscic...

Gość Draża Kokosowa
No juz dobra, polej kumie.

Gość mironnnnnn
Niech spada na ryj, jak cie nie docenił. Nalewam ci do pełna! :DSam tez nie lubię się z moją laska dzielić ale nie zabraniam jej mieć swoich koleżanek. Każde z nas ma swoje zajęcia. Ja swoje studia, ona swoje, ale my lubimy przebywać ze sobą.

Gość Zalezy
Draza kokosowa :D:D Witaj!!!!! Panowie polejcie Drazy, bo ja nic oprocz starego sera w lodowce nie mam Hihihi!

Gość Zalezy
Wolf - kto wie ? Ja tam wierze w przeznaczenie...ale moje przeznaczenie w tym wzgledzie jet na razie huj....we. Ale ja mam czas, ja poczekam.

Gość Draża Kokosowa
Dzieki za cieple przyjecie, mozecie do mnie wpasc mam sloik sledzi.