Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mironnnnnn

Mam pytanie

Polecane posty

Gość Zalezy
Mironnnnn - Jak to nie ona, to kto tam jest, a moze to on ? No to jak to bylo z tym "zatoksykowaniem" ? Moze juz dzialanie przeszlo. Moj brat mowi, ze po gorzale wszystkie sa piekne....do rana...a potem to czasem chcialby sobie rano reke odrabac, jak ona na niej lezy, aby uciec.:):):)

mironnnnnnnn, nie wiem który z nas ma bardziej przejeb..ne ;) :classic_cool: Da radę to jakoś cofnąć? Ludzie, pomóżcie - ona chodzi w glanach i wysoko nóżki podnosi :O ;)

Gość Zalezy
:D:D:D:D:D:D No to macie prze........e - obydwaj.

Gość mironnnnnn
Co tu dużo mówić, muszę ją chyba wynieść do łazienki czy co. To jej koleżanka. Nie mam pojęcia co zrobić, co zrobić?????? Zmyliła mnie, założyła koszulkę mojej dziewczyny. chętnie bym odrąbał ale nie sobie, zbyt cenne!!!

Gość Zalezy
Mironnnnn - ty ja wystaw na parking, tylko jej narzuc jakas plandeke na plecki. Nie masz zbyt wiele czase....bo niedlugo bedziesz mial dwie na karku...a tego ci nie zazdroszcze bracie :D

Gość mironnnnnn
O kurdesz!!! Co robić???!!! Wolf wolałbym być na twoim miejscu ;) A wiesz, zależy..nie zaraz!!!! Ona się przebudziła i chce żeby ją przytulić, chyba rzygnę!!!!!!

Gość Zalezy
A ruszyles ja chociaz?

Gość .......... .
To ona taka nieapetyczna ?

Gość mironnnnnn
Wyniosę ją, tak będzie bezpieczniej!!!! Opatulę ją w coś tylko..idę!!!!E tam ruszyłem, ugrzałem sobie tylko nogi bo zimne były.. Wychodzę teraz, trzymajcie za mnie kciuki żeby mne nikt z sąsiadów nie zauważył! :O

stary, czytasz w moich myślach - miałem zaproponować żebyś ją do łazienki wyniósł. Nie wiem czy byś wolał, fajna laska, ale jak się wkurzy to nie ma przebacz. Qrwa, ja to tym jej facetom nie zazdroszczę jak ich opierd...la. A skubana nawet głosu nie podniesie. Jak ja się wtedy cieszę, że nie jestm na miejscu któregoś z nich ;) Qrwa, nie ma faceta, którego bym się bał, ale ta cholera... :O Kit, nie przyznaję się - złapie mnie za rękę to powiem, że nie moja noga :P mironnnn, usunąłeś zwloki? ;)

Gość Zalezy
Tylko sie nie poslizgnij, bo ci wypadnie.........a i ty mozesz zlamac noge....

Gość Draża Kokosowa
Oj Mironnn problemowy jakis jestes. Zmien dziewczyne i tyla. Teraz ta jest Twoja, gdzie tam bedziesz ja nosil, przedzwigasz sie jeszcze.

Gość Zalezy
A jak zamarznie?

Jak na nową laskę to jakaś taka... łatwa :O Lepiej mieć nogę w gipsie niż dziwkę w domu ;) - sorry mironnnnn

Gość ............ .
Dobrze, ze chociaz sobie nogi ugrzal...na cos sie przydala...A jak z ta koszulka ? - zdjela...? to stara lafirynda - nie swoja koszulke zalozyla- dla zmylenia przeciwnika chyba. Baby to perfidne....

święta racja :O Moja kumpela celowo tak wygląda, kusi mnie skubana :P A rano płacz i zgrzytanie zębów :P

Gość Draża Kokosowa
Ja bym tam wolala miec dziwke w domu niz noge w gipsie. Zawsze pozmywalaby, starla podlogi na mokro...

no racja - zawsze coś do domu przyniesie... syfa jakiegoś :O

Gość Draża Kokosowa
...malpki to w ogole maja prze...ane.

Gość Zalezy
Wolf:Piszesz ze cie kusi, a rano placz i zgrzytanie zebow....To ona by chciala, czy nie chciala. Na co bedzie rano zgrzytac? Jesli moge sie skromnie zapytac.?

Gość Zalezy
To dlaczego bedzie rano zgrzytac ? (ja taka malo inteligentna jestem)

Rano to ja będę zgrzytać, a raczej trzeć bezzębne dziąsła :P Ona się trochę znieczuliła dzisiaj i coś nietomna jest ;)

Gość Draża Kokosowa
Bo chcialaby jeszcze...

Gość mironnnnnn
O ludzie ale się zatargałem..:O A pewnie że zdarłem z niej koszulkę, sam ja kupowałem dla mojej!!! Niedoczekanie, żeby taki dowód wymknął mi się z rąk!!. Jak tylko ją wyniosłem na dwór i poczuła mróż, zaczęła drzec się na całe gardło, że jej zimno i chce wracać!!!!To bumerang bez klasy!!! Zatkałem jej usta, żeby nie krzyczała, posadziłem na ziemi pod drzewem i zagroziłem, że jeszcze jedno słowo z siebie wydusi, to @%$#&*@!!! zabiję!!!! Ucichła. Zadzwoniłem po taxowkę i kazałem odwieść do jej domu. Taksówkarzowi dałem w łapę, ale problem mam z głowy, uffffffff!!!!

Gość Draża Kokosowa
No to napijmy sie.

Gość mironnnnnn
Chyba się napije z tego wszystkiego :) Zdrowie druhu! :D