Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mironnnnnn

Mam pytanie

Polecane posty

Gość Zalezy
Moral z tego: Na poczatku sprawdz czy to jest twoja, bo potem trzeba sie nadzwigac i stress przezyc...!!!!!!!!

Gość Zalezy
Wolf, ja nic w lodowce nie mam oprocz zeschlego sera, a ty jak wspomniales, zebow nie masz, to cie nie zapraszam, abys sobie dziasel nie skaleczyl.

Gość mironnnnnn
Zależy :D Oj, stress był solidny!!!Gorszy będzie jak się moja o wszystkim dowie. :O

Qrwa, 5 rano, a ja piję - dzień jak codzień. o co chodziło z tymi małpami?

mironnn, a od kogo ma się dowiedzieć? Lepiej się satry napij, polewam. zębów to jutro nie będę miał, jak ją przelecę

Gość mironnnnnn
Wolf, wpadaj do mnie bez stresu, mam sporo żarcia :) Też chce wiedzieć, co z tymi małpami?

Gość Zalezy
Wolf, jeszcze piatej nie ma. Do piatej, to ty sie mozesz jeszcze zalac w trupa...i te co tam spi tez ze swoja pomylic..:D:D:D. Tylko, ze ty to mozesz oberwac....

mironnnnn skorzystam, zajrzałem do jej lodówki, wiecie co ona tam ma? hahahahahahaha

Gość Zalezy
Co ma ? Zolty ser ?

Zależy, ona do lustra nie piła ;) Ale faktycznie niedopity jestem

Gość mironnnnnn
Jak to od kogo, jak ta się przebudzi i do rozumu dojdzie. :) Ale co tam, za wolność!!!!! Ta moja nie lubi jak jestem narąnany, ale jak się narąbię to chociaż spokojnie będę mógł się wyspać ;)

Qrwa, poza światłem tylko szampana :D I to qrwa nie szampanskoje igristoje tylko coś lepszego. Nie da się ukryć, że żony to sobie z niej nikt nie wyhoduje :classic_cool:

Gość mironnnnnn
Chyba masz racje Wolf. Ta moja gotować potrafi. Ale ja i tak dzisiaj nie będę chyba nic jadł. Polewam! ;)

hehehe, a moja kumpela składa się góra po trzech browarkach, ale nigdy po pieprzonej nie widać. A ja sobie mogę przy niej pić do oporu i nikt mi dupy nie truje. A później się przyplącze jakaś i pierd...li farmazony, że wolę czas z A. spędzać niż z nią. Fajna dupcia, nie ma co...

Gość Zalezy
Panowie, ja trzezwa jestem jak swinia...nie robcie mi smaku, za pozno albo za wczesnie aby zaczynac. Ale zdrowia zycze....i braku komplikacji... chociaz po jednym glebszym, i drugim i trzecim...wszystkie komplikacje znikaja........... ale wracaja nastepnego dnia i to podwojnie bracia :D:D:D. Ale liczy sie teraz...tak pisza...To za teraz...

Zalezy, polewam i Tobie w takim razie. Nie można pozwolić byś za długo tkwiła w tym chorym stanie ;)

Gość Zalezy
Wolf - a ty tego jej szampanika obciagasz ? ;)

Gość mironnnnnn
Za! Do dna! Zależy wychyl kielicha bo za trzeżwa jesteś! ;)

Gość Zalezy
A co ja pije ? Sorki za arogancje, bo niby darowanemu koniowi sie w zeby nie patrzy...Ale ja chce wiedziec czy to nie spitytusik na przyklad....bo jak tak, to chcialabym sie przygotowac na wstrzas. Zaprzec sie o biurko przy kompie.;)

Gość mironnnnnn
Ja mam Soplicę, odpowiada?Jestteż Delikatesowa. To której nalać, Zależy? ;) O w mordę, opadam z sił, to chyba z emocji :)

Bollsik, może być? Mogę poszukać flaszkę bimbru - od jakiegoś kumpla dostała, chcesz? ;) Gotować umie, wiem, bo mnie dokarmiała, ale sama jedzie na kanapkach . Że się jeszcze na tym nie przekręciła?

Gość Zalezy
Zanim usniesz - nalej mi setke Sopliczki......zebym sobie tylko zeba nie zlamala o ten stary ser, co to w lodowce samotnie siedzi na jedynej polce.

Będe ciekawy jak baba: macie jakieś stałe nicki czy rzadko tu bywacie? I o co do uja chodziło z małpami? :D Hehehehe

Gość mironnnnnn
A masz! Pij, pókim dobry ;) Tak, niektore kobiety leniwe są, rzadko gotują. Ta moja to ma dar do garów. Lubi wymyślać różne smaczliwe jedzonka. Ale sama się nie odchudza, a skąd! A i tak jest lasssencja, aż miło się patrzy..i nie tylko :D

Gość Zalezy
Ja bywam i pod stalym nickiem ale na bardzo powaznym temacie. Raczej dolujacym. A czasem lubie sie troche powyglupiac - tak dla zdrowia psychicznego...Zapomniec o paru troskach. A ze pomiedzy nami 6 godzin roznicy to u mnie po 23.00. Jeszcze nie jest zle. Pozdrawiam bracia Rodacy.

Gość mironnnnnn
Ja tu często bywam, ale nie zdradzę za cholerę jakie są moje nicki :D