Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mironnnnnn

Mam pytanie

Polecane posty

Dobra, trzeba wziąć odpowiedzialność za to co się napieprzyło po pijaku. Mała, jeśli doczytałaś do tej strony i krew Cię jeszcze nie zalała: przepraszam.

Gość Zalezy
Miejmy nadzieje ze nie przeczyta...a jak przeczyta...to nie musi powiazac z Toba.....Naprawde..... Dawaj cos dla zmylenia przeciwnika.

Gość Zalezy
PS Pisalismy o niej mile rzeczy, nawet bardzo. Nie przejmuj sie.

Zależy wyciągnąłem tu tyle spraw z jej życia, że nie ma co mydlić oczu - zwłaszcza za to przepraszam. I za wulgaryzmy, wiem, że nienawidzisz. Kurde, ale dałem dupy... Aha, A. ślicznie dzisiaj wyglądasz ;) Serio :)

Gość Zalezy
Wolf: Wiesz co: Ona nie bedzie zla.....a Ty jestes wspanialy facet!!!! Naprawde!!!!

zawsze znajdzie się ktoś życzliwy :O kto doniesie. Z paru tekstów nie będzie zachwycona

Gość Zalezy
Mozesz powiedziec ze sie napiles, co bylo chyba prawda.... Nic zlego o niej nie napisales, a raczej odwrotnie...ja jestem kobieta...i wiem.

Zależy jestem przekonany, że pare osób już skojarzyło o kogo chodzi, to znaczy o osobę z jakim nickiem, a moje zachwyty nad jej tyłeczkiem - uwierz, będzie wściekła. Dzięki za pocieszenie ;) Teraz albo ją przebłagam nową wiertarką ;) albo spieprzam na Antyle ;)

Gość Zalezy
Wolf - pomysl z wiertareczka moze byc skuteczny....a na temat ladnego tyleczka to hm!!....dziewczyna wezmie to za komplement - mimo wszstko!! Tak mysle. :D:D:D:D

Dojdzie jeszcze próba przekupstwa ;) Ok, obudzę ją (nienawidzi tego :P), żeby zamknęła za mną drzwi i jadę do domu się przespać. Może ten temat szlag trafi... Zależy wszystkiego naj dla Ciebie ;) Mądrzejszego faceta ode mnie ;)

Gość Draża Kokosowa
No jak tam Wolfik, zyjesz ? Wiertareczka podobala sie Twojej pani ?

Gość bardzo ciekawy topik