Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mutla

czy 19 lat to za wczesnie na krem pod oczy???

Polecane posty

Mam problem z workami pod oczami, chcialabym uzywac kremu pod oczy, ale nie wiem czy to nie za wczesnie... Oczywiscie nie chodzi mi o kremy przeciwzmarszczkowe. Jesli myslicie ze moglabym zaczac uzywac to mozecie polecic mi jakis krem taki zmniejszajacy worki pod oczami, taki, odswiezajacy.... Bo z tego wzgledu ze nie uzywam to nie wiem jakie sa dobre.... Z gory dzieki za pomoc. Pozdr

dzieki. A przy okazji bardzo fajna stronka ten salonik. Szkoda tylko ze za przesylke placi sie na miejscu za pobraniem... wszystko wychodzi przez to az 10 zl drozej:( pozdr

Gość hehehe hiiglkgvl
ten żel jest świetny też go mam :)

i tez jest taki tani??? na tej stronie kosztuje tylko 5,40 a nie powiem, cena kusząca:)

Gość
Również polecam żel ze świetlika, kupiłam kiedyś żel pod oczy Iwostin za 30 zł, a ten ze świetlikiem jest o niebo lepszy!!:( Fajnie odświeża zmęczone oczy wieczorem, kiedy zmywam makijaż. Jest też dobry pod makijaż i przede wszystkim skuteczny!:P

To w takim razie skusze sie na ten krem, tylko nadal nie wiem czy ta cena- okolo 5zl- jest prawdziwa? Bo to dla mnie bardza zachecajace, gdyz nie jestem w stanie przeznaczyc duzej sumy pieniędzy na kosmetyki, a niestety troche ich uzywam ze wzgledu na cere trądzikową:( To jak jest z ta cena?? I to jest do kupienia tylko w aptekach? Pozdr

mowisz ze zdecydowanie za wczesnie i jednoczesnie polecasz mi krem pod oczy.... nie rozumiem...

poza tym krem ktory polecasz ma dzialanie napinajace, działa odmładzająco, wygładzając istniejące zmarszczki i opóźniając powstawanie nowych.to przeczytalam na stronie internetowej soraya. to chyba szczegolnie na taki krem jest dla mnie za wszesnie...

5zl to najwyzsza cena z jaka sie spotkalam :) przewaznie jest po ok 4.50, a ostatnio widzialam gdzies promocje - 3.90 :) Krem na pewno znajdziesz w aptece, ale dostac mozna go tez w drogeriach czy niektorych hipermarketach, a takze w sklepach zielarskich. Zdaje sie ze kosmetyki Flos leku sa kosmetykami ekologicznymi - zawieraja skladniki naturalne i nie maja zadnych szkodliwych substancji. Ten krem na pewno ci nie zaszkodzi. Jest lekki i na bazie ziol. Swietlik w medycynie ludowej jest znany od wiekow jako ziolo ktore korzystnie wplywa na oczy.

Gość Miska 2003
Ja uzywam ciągle zel ze swietlika i z platkami chabru z blawatka. Super dla tych co siedzą przed komputerem czesto i duzo czytają.Firma Flos Lek . Więc kupisz je w aptekach.Ewentualnie zel ze swietlika z zieloną herbatą tez jest super. Polecam :)