Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaa26

1 dniowy okres-bardzo slaby- dlaczego?

Polecane posty

Gość jakaa26

Czy to ciaza? Dodam ,ze okres byc slaby -i jakby w formie sluzu

Gość malinkaaaaa
zmierz temperaturę rano po przebudzeniu, jesli jest wysoko (np. powyżej ok. 36,7) to może być ciąża, bo tempka w czasie ciaży jest naturalnie podwyższona, a w czasie prawdziwej miesiącz spada na niższy poziom albo po prostu zrób test

jakaaaa26 nie koniecznie ciąża! Ale zrób test. Ja bym nie wytrzymała z ciekawości, pobiegłabym do całodobowej apteki... :)

Gość lalllka
a jaki mialas z krwia czy bez? mialas moze te drobinki endometrium?

Gość jakaaa26
oczywiscie ze sluz byl z krwia.Taki dziwny okres,ze nie wiem jak to wytlumaczyc Czy ktoras z Was tak miala?

Gość jakaaa26
Wiecie co dziewczyny. To chyba będzie ciąża. Przypomniało mi sie , że wczoraj się całą noc dupiłam..

Gość lalllka
ale to byl taki lepki sluz czy jak czy taki jasnobrazaowy? a co mocno podejrzewasz ciaze? masz inne objawy? zrob s etest HbcG

Gość jakaaa26
to byl normalny sluz zabarwiony krawia miesiaczkowa. Martwie sie, gdyz chce zajsc w ciaze i moze jestem,jednak teraz uzywam leki ,,ktorych w 1 trymestrze nie powinnam brac. Dziewczyny-o co codzi?Nie wspolzylam w dniu plodnym ,ale roznie to przeciez bywa... Mam tez powiekszone piersi-ale to normlne jak ma sie okres, sa jednak mocno powiekszone

Gość lalllka
hmm to mzoe byc krawienie implantacyjne...zrob s edla pewnosci to badanie krwi o ktorym ci pisalam:)

Gość jakaaa26
Dziekuje za pomoc.Z tego co przed chwila czytalam to krwawienie impalntacyjne jest oznaka ciazy? Ja mam dlugie cykle 32-38.Ten byl 39 dniowy trwal 1 dzien, byl bardzo slaby i podolewal mnie brzuch...chyba jutro kupie test-chodz nie wierze w ciaze...

Gość jakaaa26
zrobilam test ciazowy-nie jestem w ciazy sama juz nie wiem o co chodzi