Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właściciele

ZAGINĄŁ PIES - GDAŃSK - POMÓŻCIE !!!!

Polecane posty

Gość właściciele

Dn. 10 grudnia w okolicy ul. Piastowskiej/Chłopskiej w Gdańsku zaginął pies - czarny kundelek, suka - wabi się Tina - wysokość ok 30cm - cechy charakterystyczne: bialy krawat i skarpetki, krzywy zgryz, lekko zadarty nos - PIES JEST W TRAKCIE LECZENIA - kontakt: 0508-258-851 lub 0501-31-99-31 - zdjecia psa na stronie http://pies.sid.net.pl popytajcie znajomych, może ktoś ją widział...zabrał do siebie....:(

Gość Tak taliSman to ja..........
Sprawdzcie w schronisku.......

Gość właściciele
sprawdzaliśmy w schronisku, rozwiesiliśmy ogłoszenia, daliśmy też ogłoszenia w dzienniku bałtyckim i wyborczej, co chwilę nękamy tych biednych ludzi ze schroniska i weterynarzy telefonami, czy przypadkiem ktoś nie przyprowadził naszego psa.:( kończą mi się pomysły co jeszcze można zrobić... podciągajcie ten topik co jakiś czas, może ktoś to przeczyta, zauważy...

Gość uuuuuuuppppp
do góry do góry

Gość uuuuuuuppppp
Ciężka sprawa. Może się znmajdzie. Ale jak można psa zgubić? Tego nie kapuję.

Gość A po jasna cholerę
puszczasz psa bez smyczy, potem pelno takich psin lezy rozjechanych na ulicach i szosach Takim jak ty powinno sie dawac mandaty tak wysokie żeby ludzie zaczęli mysleć. Tacy jak ty, nieodpowiedzialni, nie powinni mieć zadnych zwierząt

Gość właściciele
dzięki za komentarze - nawet najgłupszy powoduje, że topik idzie do góry. Poza tym - w momencie, kiedy pies zwiał byłam w pracy, w której siedziałam przez bite 12 godzin, tak więc nie miałam możliwości wyprowadzenia jej, poprosiłam o to mojego współlokatora, który zostawił ją przed sklepem dosłownie na moment. Pech chciał, że w tym właśnie momencie jakiś niewyżyty kretyn rzucił petardę, których to petard mój pies panicznie się boi. Sami możecie sobie wyobrazić co zrobił. Dla niekumatych - dostał małpiego rozumu i pobiegł przed siebie w niewiadomym kierunku. Wczoraj dostałam wiadomość, że widziano ją w autobusie, który jechał z Sopotu w kierunku Wrzeszcza, niestety nie udało nam się jej znaleźć. Tyle, jeśli chodzi o wytłumaczenie, kajać się nie zamierzam, bo to zwyczajnie NIE MOJA WINA. Tak więc apeluję po raz kolejny - zwróćcie uwagę, czy gdzies pod Waszymi nogami nie pałęta się taki mały psiak, jeśli tak - zadzwońcie do mnie, ewentualnie do schroniska i poproście, żeby ktoś przyjechał po niego, tam będą wiedzieli do kogo dzwonić.

Gość polska krówka
Umiesć ogloszenie ze zdjęciem psa, powinno pomóc. A na drugi raz poinstruuj osoby, pod opiekę których oddajesz swego pupila, że psy w miescie chodza na smyczy. Przykro mi ze względu na psa i Was samych, ale to jednak wina nieodpowiedzialności.

Gość właściciele
Dałam ogłoszenie do dwóch gazet, codziennie kupuję i szukam, czy coś się nie pojawiło. Ludzie ze wszystkich schronisk w Trójmieście mają już dosyć tego ciągłego wydzwaniania, ogłoszenia wiszą na przystankach, drzwiach od klatek schodowych, w sklepach... byłam dzisiaj w ZKM-ie, żeby uprzedzić wszystkich kierowców, że pies wsiada do autobusów i żeby zwrócili uwagę, jeśli go zobaczą, tym bardziej, że ponoć jest na tyle bezczelna, że wskakuje na siedzenia.... Kończą mi się pomysły, nie wiem co mogę jeszcze zrobić... :(

Gość bede sie rozgladac
jestem z Wrzeszcza wczoraj jakis pies czarny nieduzy petal sie w okolicy Wspolczesnej i Romanskiej ( w lasku) ale nie zwrocilam uwagi, nawet nie potrafie go opisac, jak bede ze swoim psem chodzic , to te tereny spenetruje, jakby co dam znac

Gość właściciele
DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!! Każda informacja jest na wagę złota!! Możesz chociaż w przybliżeniu określić, która to była godzina? Albo pora dnia... Jeśli zobaczycie małego czarnego kundelka z krzywa szczęka i bez dwóch dolnych jedynek (prawdopodobnie "pamiątka" :/ po poprzednim właścicielu), DZWOŃCIE!!! Chociaż na sekundę, ja oddzwonię. Suczka jest spokojna, szczepiona... pomóżcie//

Gość hapetka
Chyba juz tylko czekac - ogloszenia z fotką w gazecie sa faktycznie pomocne, udalo mi sie w ten sposob znaleźć wlascicieli psa, ktorego kiedyś znalazlam.

Gość hapetka
Może gratka.pl? Odwiedzalas strony dla milośnikow psow? Cztery lapy, dogomania itp?

Gość WOkal
Do wlasciciele ---> Nie bardzo mogę wam pomóc bo jestem ze Śląska, ale naprawdę jestem z WAMI bo wiem co to za ból, jakbym ja straciła swojego pieska to tak jak najlepszego przyjaciela! POZDRAWIAM

Gość bede sie rozgladac
byla godzina 15.10 wczoraj - ale to pewnie zaden trop. Ja ze swoim spotkalam kobitke z owczarkiem. Cos czarnego malego mignelo na gorce na sciezce w lesie, daleko ode mnie. Spytalam tej od wilczura, czy nie wie, co za pies ( bo nie wiedzialam, czy mojego wziac na smycz) - ona,ze maly i ze chyba nie ma wlascxiciela. Moze ją jutro spotlkam o 15tej w tym samym miejscu , moze cos bedzie pamietac. Ja bede sprawdzac osiedle domkow Zabytkowa - Romanska - pobliski las (tam gdzie ten czarny biegał). Spytam w kiosku - tam czasem wiedza, bede tez pytac psiarzy. Sprobujcie rozwiesic ogloszenia w roznych miejscach.

Gość właściciele
hapetka - tak, sprawdziłam przed chwilą, nic nie ma, na dogomanii nie działa rubryka "psy w potrzebie" :( na domiar złego spieprzył mi się internet w domu i nie mogę na bieżąco sprawdzać co się dzieje....a te parę chwil w kafejce...ehh..szkoda gadać.. Wokal - dzięki za ciepłe słowa, może uda Ci się jakoś telepatycznie nas naprowadzić na właściwy trop...:)

Gość bede sie rozgladac
podtrzymujcie temat, moze jeszce ktos z Gdanska bedzie na forum, niech bije w oczy

Gość WOkal
Moze powinnaś poszukać go, wiesz co piesek lubi najbardziej, może TY powinnaś/powinienes pomyśleć gdzie on to by szedł by przeżyć

szkoda, ze nie weszlam na kafeterie przed 10minutami byla u mnie babcia, ktora mieszka w tych rejonach gdzie zginal twoj piesek podpytalabym ja, powiedzialabym zeby sie rozgladnela przykro mi :( mam nadzieje ze sie znajdzie

Gość właściciele
bede sie rozgladac - w Gdańsku nie ma jakiejś zatrważającej ilości bezpańskich psów chyba, więc każa informacja jest ważna - dziękuję. Jeśli możesz, zapytaj sąsiadkę, a jeśli spotkasz tego pieska znowu - bardzo proszę, zabierz ją ze soba i daj mi znać - przyjadę najszybciej, jak to będzie możliwe. Jeśli ludzi widują ją na ulicach, to znaczy, że żyje, a to mimo wszystko najważniejsze. Wokal - pies najbardziej lubi buszować po śmietnikach, niestety (nawyk z przeszłości?), tak więc wszystkie śmietniki w okolicy zostały sprawdzone nie jeden raz. Widzisz, problem polega na tym, że ona sie przemieszcza - wsiada do autobusu, bo tam jest ciepło, poza tym może wydaje jej się, że widzi któreś z nas... W sobotę rano była jeszcze w domu, ale z informacji, które do mnie docierają wynika, że kursuje między Sopotem, a Wrzeszczem (dzielnica Gdańska) aktorka - pies może być wszędzie, rozejrzyj się, może gdzieś w autobusie... rozejrzyj się, może uda Ci się na nią trafić...:(

Gość uuuuupppppp
ma ktoś jakieś wieści???

Gość właściciele
i nic... :( przepadła jak kamień w wodę...co jakiś czas ktoś dzwoni i mówi, że widział takiego pieska, ale zawsze się okazuje, że to fałszywy alarm... smutno...:(:(

też jestem z Gdańska mieszkam co prawda na Łostowicach ale jak tylko bym coś wiedziała dam znać - też mam psa i nie wyobrażam sobie jego straty... JESTEM Z TOBĄ BUZIAKI

też jestem z Gdańska mieszkam co prawda na Łostowicach ale jak tylko bym coś wiedziała dam znać - też mam psa i nie wyobrażam sobie jego straty... JESTEM Z TOBĄ BUZIAKI

Gość właściciele
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa...to ważne...szczególnie teraz. I ponawiam apel - jeśli ktoś widział mojego psiaka (zdjęcia na stronie http://pies.sid.net.pl ) odezwijcie się, nie ma mnie teraz w Gdańsku, więc mam bardzo ograniczone możliwości szukania jej, ale jeśli się znajdzie - w przeciągu godziny ktoś ją odbierze z miejsca w którym będzie... Pomóżcie

Gość upupuppppppp

Gość Madlen77
Wczoraj w Starej Oliwie przy poczcie widzialam ogloszenie, ze znaleziono malego, zadbanego psa, czarnego z bialym. Siersc miejscami "podpalana". Pies blakal sie obok pizzerii Margarita.