Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jassnaaa

Loreal Casting

Polecane posty

Gość jassnaaa

Witajcie! Może są tu forumowiczki które używały tej farby? Otóż mam pytanie: aktualnie moje włosy są pofarbowane na jasny blond, a moje naturalne włosy to taki "mysi blond" jednak ostatnio naszła mnie chęć na bardziej ciemny kolor. Czy gdybym pofarbowała tą farbą i gdybym się sobie nie podobała w ciemniejszym kolorze to ta farba się całkowicie spłucze? I czy wogóle można ciemne kolory stosować na jasny blond? Prosze o porady!

Gość Agniewicz
Kiedyś nałożyłam ten szampon na włosy, bo byłam przekonana, że tak jak jest napisne na opakowaniu - kolor zmyje się po iluś tam myciach, ale niestety musiałam poczekać aż włosy odrosną, a wtedy wcale nie było to takie łatwe, bo miałam je do kości ogonowej więc przemyśl sobie koloryzację włosów tym produktem:)

Gość Audik
Ja osobiście nie polecam tej farby. Stosowałam ją parokrotnie i miałam zawsze te same problemy: zmywała się na brudny brąz i trwało to dość długo. A wyjściowy kolor trzymał się bardzo krótko chociaż stosowałam kosmetyki do włosów farbowanych. Odradzam.

Gość lolita90
czesc..teraz mam pasemka blond ktore juz mi sie znudziły i chciałabym zafarbować sobie włosy castingiem tylko niewiem jaki kolor mam wybrać...moje włosy są koloru jasno brązowego..obawiam sie tylko jednego żeby moje włosy nie wyszły czarne lub bardzo ciemne...myślałam żeby wybrać brąz ale sama niewiem...prosze o rade