Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farelka

access-baza danych

Polecane posty

Gość farelka

cześć wszystkim! może znajdzie się ktoś, kto tworzył bazdę danych w access'ie? może macie jakieś pomysły bazę czego mogłabym stworzyć? to projekt na zaliczenie, więc proszę o konkretne, sensowne pomysły. dziekuje!

Gość aaa5454yrth
baza danych to cala filozofia, nie da sie tego tak opisac

Gość ja robiłam apteke w accesie

Gość farelka
ranking jogurtów? no raczej nie mogła być baza danych w accessie. apteka? mozesz podac wiecej konkretów? dziękuje

Ale jest ;). Tzn nie wielka, chyba 12 elementów, z obrazkami, kcal i kilkoma informacjami o tych jogurtach. Znbalazłam też czekolady ;). Jakby się przydało to proszę, a pomysły? Cokowiek, dosłownie...

Gość farelka
w dupe se wsadż swoje jogurty szmato!

Gość farelka
baza niestety nie ma być "niewielka", a zrobienie "cokolwiek" oznacza koniecznosc poprawy... lepiej więc zrobić raz, od razu porządnie :)

Gość farelka
podszywanie się pod kogoś jest bardzo niemiłe, zwłaszcze jeśli obraża się kogoś mając z tego ubaw. przeraszam za osobę, która zachowuję się wulgranie używając mojego nicka

A ja parę lat temu stworzyłam w accessie na zaliczenie projekt dla biblioteki. Były tam przechowywane informacje o książkach, czytelnikach, program zapisywał jaka osoba w danym terminie wypożyczyła książkę, kiedy oddała jakie książki są na stanie, etc.

Gość farelka-zapomniałam hasła
odnawiam post, może ktoś trafi tutaj i okaże się, że jest posiadaczem jakiejś fajnej nieskomplikowanej bazy danych albo po prostu zna się na access\'ie i chętnie pomoże mi stworzyć moją własną bazę danych :) z góry dziękuję!

Gość studentka studetnka
a mi tez moglby ktos pomoc i przeslac jakies bazy danych? musze napisac na informe baze danych w programie DBDesigner,a nie mam zielonego pojedia jak sie zabrac za to:) prosze prosze:) moj mejl to taka_jedna_babka@o2.pl

Gość przeniesienie
16:24 prosze prosze o pomoc hej misiu-wyczytalam, ze masz jakas baze danych o jogurtach czy moglbys mi podeslac?? bardzo prosze, bo potrzebuje na zaliczenie bazy danych! moj email to anula009@interia.pl

Witam wykonuję bazy danych w MS ACCESS 2007 na zaliczenie dla uczniów technikum jak i zarówno dla studentów. Potrafię wykonać profesjonalną bazę danych w ciągu 10h w access 2007 lub zaproponować gotowe rozwiązanie. Więcej szczegółów pod adresem damiannaroznicki@o2.pl

Gość gość
Ja pamiętam robiłem bazę danych klubu piłkarskiego. Imię, nazwisko, pozycja, waga, wzrost itd. Ostatnio jeszcze byłem na bardzo fajnym szkoleniu z http://dataconsulting.blog.com/ i jestem usatysfakcjonowany wiadomościami i umiejętnościami jakie mogłem nabyć. Pozdrawiam