Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

TABLETKI ANTY O RÓŻNYCH PORACH W OBRĘBIE PÓŁ GODZINY - ma to znaczenie?

Polecane posty

Gość biała orchidea

Czy branie tabletek antykoncepcyjnych w roznych odstepach czasowych w ogrebie pol godziny wplywa na ich dzialanie. Pytam sie po w ostanich trzech dniach roznie mi sie zdarzalo je brac, wyniklo to z napietego planu zajec. Normalnie biore je o 22.30, jednak ostanio zdarzaly sie pory 22:40, 22, 48. Czy ma to duzy wplyw. Pozdrawiam

sprobuje się nie zdenerwowac...spokojnie... Czy sądzisz ze gdyby skutecznosc dzialania tabletki zalezala od minut to bralobyje tyle kobiet na swiecie??? No pomysl... Poza tym od czego masz ulotke w tabletkach??? Jest wyraźnie napisane: Wprzypadku pominięcia tabletki, skutecznosc antykoncepcyjna jest zachowana nawet do 12 godzin!!!! Nie liczy sie w braniu godzina, co do minuty, tylko pora dnia: rano, poludnie, popoludnie, wieczor. Wiadomo ze najlepiej jest brac o stalej porze, ale to nie znaczy ze co do minuty!!! Nawet 3 godzinne spoznienie czy przyspieszenie to jest NIC!, Wiadomo, ze przy 10 godzinach mozna by sie obawiac, ale nie popadajmy w skrajnosci! Zraz pewnie po mnie napisze jakas madra, ze jak sie nie bierze cdo minuty to sie zajdzie w ciaze, blablabla Kobiety, myslmy logicznie, nie wierze ze kazda codziennie przez 2 lata bierze o jednej godzinie, co do sekundy i nigdy sie nie spoznila nawet o pol godziny, To jest po prostu awykonalne... A jesli sa takie to Bog z nimi. Tak wiec nie przejmuj sie niczym, te tabletki sa dla ludzi, a nie dla mutantów ze stoperem w mozgu. Pozdr.

Gość biała orchidea
Uff to dobrze.

Gość swpoko
zależy jakie to tabletki ja mam harmonet jednofazowe moge robić odstępy 30 min ale inne np 2 i 3 składnikowe trzeba brać pokolei i w jednakowym czasie każda tabletka ma inną ilośc hormonu w 3 fazowych

Gość pytonica
Dziewczyny nie przesadzajcie! 30 -sto minutowy odstep miedzy tabletkami to nic takiego.Nie dajcie sie zwariowac.