Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastazja_22

Muszę się wygadać ..

Polecane posty

Gość Nastazja_22

Ciągle się źle czuje....muszę iść do lekarza....ciągle mi jest smutno i źle , w środku czuje sie fatalnie, nie jestem w stanie tego znieść już dlużej, nic mnie cieszy, mam same czarne myśli, nie chcę tak.... ciagle źle się czuje , boje się......muszę isc do psychiatry, bo juz jie mogę sie tak dlużej męczyc :( :(

Gość jolkaaaaa
masz rację, idz do lekarza, takie objawy nie sa wymyslem ani kaprysem i ne wolno tego lekcewazyc

Gość Pozwólcie że dodam
Doskonale cię rozumiem, ja systematycznie w taki dołek wpadam. Podobno depresja jest nieuleczalna i powraca w każdym sezonie. Ja byłam z tym u psychiatry i ta choć dałą mi leki to radziła raczej psychologa, to musi siedzieć w głębi ciebie i musisz się odnależć, odnaleźć sens życia a nie truć się farmakologią. Trzymam kciuki że ci się uda. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

jak dla mnie to nie warto żyć kurwa przepraszam ale mam tak od wielu lat i myślę że to już koniec

Gość nastazja_22
Ale ja sie najbardziej boję , że męzzyza tego nie zrozumie w przyszlości...ze uzna ze to wymysly i histerie, ze mi to ciagle bedzie powracalo, że nie bedzie w stanie mnie zrozumiec :(

Piszesz, że źle się czujesz; ale czy są to dolegliwości fizyczne, czy też \"dołek psychiczny\"? Jeśli fizyczne to badania i wizyta u lekarza jest nieodzowna, a jeśli psyciczne to może my (forumowicze) możemy Ci jakoś pomóc, tylko zależy z czym te dolegliwości są związane?

Gość nastazja_22
Bralam leki antydepresyjne i czulam sie znakomicie, le gdy przestalam to klapa..... mam ciągle nawroty :(

Gość spermy ci trzeba
brak spermy na twarzy powoduje ,ze masz doła.

Właśnie odpisywałem facetowi, który chla na umór i tobie powiem coś podobnego: weź się w garść i znajdź sobie jakiś cel w życiu, coś do czego będziesz mogła z uporem i wytrwałością dążyć.

Gość nastazja_22
Do BMM : gdybys byl mądry i rozsądny w tej kwestii, wiedzialbys, ze osobie, która fatalnie sie czuje wewnętrznie, nie mówi weź sie w garsc, bo to dziala odwrotnie, nie potrafisz tego zrozumiec i pojąć, ze to nic nie pomoże, ze nie da sie wziąć w garść, tylko trzeba pomocy specjalisty. Bo ja w środku sie ktos fatalnie czuje, nie myśli o wzieciu sie w garsc, na nic nie ma ochoty, z niczego sie nie cieszy i to zeby miec jakis cel to jest w tym momencie nieralne. Wiem z doswiadczenia i wiedzy medycznej

Gość ania_kowalskaa
Do B N N : Nastazja ma rację, gdy ktos sie źle ciagle czuje i jest mu smutno, nie mówi mu sie weź sie w garśc, bo to jest najgorsze co moze byc, taka osoba nie moze sie męczyc z tym sama , powinna miec medyczną pomoc. Moja Siostra chorowala, wiec wiem , co to jest

Gość Romikk
BNN widac ze nie masz pojecia o depresjii i tematyce psuchologicznej

Gość gregor_m
Moja dziewczyna chorowala na depresje....gdyby nie leki , nie wem co by bylo. Nie wygadujcie więc bzdur , ze trzeba sie wziąć w garść,bo w takim stanie kompletnie na nic nie ma sie ochoty, nic nie cieszy, nie jest sie w stanie nic robic i nie sa to kaprysy żadne!!

Gość lekarz
ze wszystkim sie zgadzam, jesli chodzi o pogląd Nastazji. Nastazjo, jesteś mądrą dziewczyną :)

Gość Julija
Sama chorowalam na depresję i gdyby nie leki nie wstalabym z lóżka !

miliony ludzi cierpi na tą paskudną chorobę, z najbliżej mi znanych osób, jej ofiarą jest mój brat. Niestety depresji nie da się wyleczyć na zawsze. ona powraca. Trzeba nauczyć się żyć z Chorobą XXI wieku

Gość Nastazja_22
Mój lekarz powiedzial, że wśród swoich pacjentów ma o wiele więcej mężczyzn z depresją i nerwicami. Ze nie wie co sie dzieje ze wspolczesnymi męzczyznami

Gość Juljak
Jest o wiele wiecej męzczyzn z różnymi depresjami, z tym ze oni sie do tego nie przyznają. Biorą leki antydpresyjne i żyją , ot tyle

Gość Juljak
Glowa do góry