Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiełka

Operacje plastyczne i polska edycja Chce być piękna...

Polecane posty

Gość Romantyczny facet
a wtedy zostanie jedynie stosunkowo niewiele do zrobeinia . Jesli nadal będzie wstręd do samej siebie wetdy mozna te nieznaczne defekty zmienić . Skrócić skórę zdeformowana po odchudzaniu.Masz za duze piersi - dramat? mozna skorygować jak za cięzkie . Są to już zabiegi kosmetyczne . Masz za male piersi? Nie ładuj silikonu bo jesli np pęknie to mogą Cię nie uratować lekarze... jesli masz kasę to OK wstrzyknij w gruczoły środek na bazie soli fizjologicznej ale pamiętaj że musisz go uzupełniać co jakiś czas. jednak to najbezpoeczniejszy sposób dla zdrowia. Ake wystarczy spec np endokrynolog od gospodarki hormponalnej i będziesz mogla mieć piersi jak Pamela Anderson. Znacznie mniejszym nakladem srodków i bez bólu. Zapytasz czy to bezpieczne. - na wlasna rękę to nie ale pod okiem speca TAK i skuteczne . Skuteczne bo jeśli facetowi mogą urosnąć piersi pod działaneim środków hormonalnych to tym bardziej kobiecie. Przykład - proszę bardzo Dana International . Amada Lir. To są osoby które były kidyś meżczzynami - OSOBY TRANSSEKSUALNE. Jedyne zabiegi jakim zostały te osoby poddane to - waginoplastyka z męskich organów . a reszta wyglądu to własnie tereapia hormonalna... wiec wszystko jest możlwie :))....

Gość Kryształka
Jestem gotowa na wszystko.Dlaczego i Ja nie mogę być piękna kobietą.Mam prawo do miłości w trzecim wieku swojego życia.

Gość Kryształka
Operacjyjne poprawienie urody ratuje sytuacje życiowa kobiety.Jak najbardziej bym sie zgłosiła do takiego progamu.

Gość tewu
ja też chcę, gdzie jest nabór, na emeryturze rozpoczynam drugą młodość

Gość poprostu ja...
dziewczyny ja przeczytalam to co pisalyscie i powiem wam ze na poczatku tez sie zastanawialam nad tym czy by niesprobowac i niezapisac sie do tego jak to mowia niektorzy wspanialego programu.ale tak se wszystko przemyslalam i stwierdzilam ze nie choc idealem niejestem.jestem puszysta niemam idealnego uzembienia ale tez niejestem szczerbata.mnie najbardziej dreczylo to ze przy takim wygladzie chlopaka albo meza to sobie napewno nieznajde czasami dalej tak mysle ale z drogiej strony patrzac dziekuje bogu ze mam dwie rece dwie nogi,za to ze slysze i za to ze widze i za to ze zyje.a co do mojego wygladu to ja siebie akceptuje a jesli sie komus niepodoba niech poprostu na mnie niepatrzy.a wierze w to ze gdzies jest ta moja droga polowka ktora zaakceptejue mnie i pokacha nie za to jak wygladam ale za to jakim jestem czlowiekiem."NIE SZATA ZDOBI CZLOWIEKA"

Gość izabelka17
Wiecie co wy piszecie cały czas ze macie za wielkie piersi albo celulit! powiem wam cos to jeszcze nic macie mały problem a ja mam 18 lat(wiem ze mało)ale mam bardzo krzywe zeby przez co mam problemu z wymową mam krzywy nos przez co mam problemy z oddychaniem mam twarz i dekolt cały w bliznach nie czuje sie kobieta piekna choc mój ma mói ze jestem piekna ale ja tego nie czuje! nie mam ochoty nawet patrzec w lustro dnie spedzone w szkole sa dla mnie koszmarem kolesie an ulicy patrza sie na mnie i sie usmiechaja ale ja wiem ze patrza sie na moja figure i na nic wiecej mam dosc zycia w którym pełnie role brzydkiej nie atrakcyjnej osoby wszystko bym oddała za to zeby byc piekna. Nie mam pieniedzy na te operacje nie wiem co poczać !!!!Błagam, pomóżcie mi nie mam ochoty zyc jesli nic sie nie zmieni to zejde z tego swiata mozecie sie smiac ale tak jest jestem zdruzgotana moim wyglądem !!!!! niechce mi sie nawet wstawac rano do szkoły czy do pracy !!!wy wiecie jak to wogule jest a wy mi tu piszecie ze macie celulit lub za duze piersi ja ich wogule nie mam i co nie chce juz zyc mam dość!

Gość stracona mama
Witam jestem 28 letnia mama 3 malych dzieci i potrzebuje pomocy zostawil mnie facet bo mam 1.68 cm wzrostu i waze okolo 110 kg przes to nie moge miec faceta stracilam chec do zycia chodze do psychologa nie wiem co mam z soba zrobic kto by mugl mi pomugl najgorsza jest skura kkura mi na brzuchu po dzieciach zostalo oraz uda nie mieszcze sie w zadne ubrania co mam a dla siebie nie moge nigdzie kupic przes to siedze w domu nie mam ochoty do zycia blagam pomocy

Gość stracona mama
prosze blagam podajcie mi jakis kontakt zebym mogla wystompc w programie

Gość titia
do straconej mamy. Witaj , ja rowniez po 2 dzieci wazylam okolo 110, postanowilam cos z tym zrobic, lekarz przepisal mi Meridie ( lek dla otyłych) przyjmowalam go 8 mcy , do tej pory stracilam 26 kg, w swojej wadze, jestem szczesliwa i czuje sie piękna. Pmysl o tym byc moze pod skalpel pojdziesz juz po stracie zbednych kg tylko na wyciecie zbednej skory . Co do braku garderoby w rozm 46-48 moge odstapic ci swoje za duze juz ubrania kilka cakiem dobrych rzeczy sie znajdzie. Pozdrawiam.

Gość ja pierdziele ale desperatki
marsz na siłownię albo w domu cwiczyc zamiast jeczec

Gość jacek44
Witam , mysle ze moja narzeczona chetnie by sie zgodzila na takie zabiegi kosmetyczne, mieszkamy w Usa , czy mozna wysylac smsy z USA?........zycie zniszczylo ja strasznie , maz (pijak) bil ja jak na ryngu bokserskim ,pozostaly slady na ciele i twarzy.......prosze o odpisy lub kometarze

Gość Agulcia12
też chcę się zmienić chcę wyglądać inaczej być widoczna a nie siedziec za chmurami.pomoc proszę chcę się pokazać mam krzywy nos małe piersi.i jestem zbyt chuda to mi nie pasuje w moim wyglądzie nie chce mi się żyć mój partner olewa mnie.

Oj chyba każda z nas ma jakieś kompleksy i nie do końca jest zadowolona ze swojego wyglądu i co nieco chciałaby w sobie zmienić. Ja też mam kilka rzeczy do zmiany. I pewnie dlatego lubię oglądać wszelkie programy o operacjach plastycznych bo chcę się dowiedzieć, co i jak się robi, ponoć dzisiaj zaczyna się nowy program czas na zmiany, gdzie będzie się udzielał dr Osuch, a wy oglądacie takie programy??

Gość amenobueno
ja nie zgłosiłabym się raczej do takiego programu, wolałabym już chyba na własną rękę i nie robiąc żadnej afery i rozgłosu wokół tego po prostu zasięgnąc opinii dobrego chirurga. Zresztą taki mam zamiar, zrobiłam research wśród warszawskich chirurgów i dobre opinie są o dr Piotrze Osuchu, ktoś z Was był u niego na jakimś zabiegu?

Gość gość
ja u niego byłam i przyznam, że wszystkie opinie jakie przeczytałam wcześniej okazały się prawdziwe, on jest naprawdę super, a do tego bardzo miłym człowiekiem.

Gość gość
DO "BUE ZEBY KAZDY OGLADAL" Jakby Twoj maz zobaczyl Cie po tym calym zabiegu,to nie dalabys rady sie od niego odgonic.Kazdy facet szuka idealu.Zadowala sie tylko ten ,ktory nie docenia siebie.

Gość emimore
czy ktos moglby pprzeslac mi numer lub co kolwiek do programu chce byc piekna prosze jestem u kresu nawet psycholog mi nie pomogl :(

Gość emimore
czy ktos moglby mi podac jakis kontakt do programu Chce byc piekna prosze z calego serca