Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaskada16

250 km....

Polecane posty

Nio wiec chcialam zaczac od tego ze mam 16 latek i jestem bardzo powaznie zakochana w chlopaku w moim wieku ktory mieszka 250 km ode mnie... widujemy sie bardzo rzadko... bo jak? ostatni raz bylam u niego w lipcu:/ jest grudzien:( zobacze sie z nim dopiero w lutym:/ tak jest w kolko.. kocham go ale nie chce go stracic... co mam robic? dac sobie spokoj czy czekac na osiagniecie pelnoletnosci zebym mogla do niego czesciej jezdzic... wielu z was teraz czytajac to pewnie sobie mysli \"gowaniara sie zauroczyla i mysli ze to milosc...\" otoz nie! Znam go od dziecka aczkolwiek tak jak juz pisalam widze sie z nim bardzo rzadko.. nio i chcialam dodac ze nie jestemy jeszcze razem:( pewnie przez tą odleglosc.... POMOCY! BO NIE WIEM CO ROBIC!

Gość uwierz ale to nie
miłość! w tym wieku czlowiek sie nie zakochuje... moze jedynie sie zauroczyc... Wiem to z autopsji. ;)

fajnie. podoba mi sie bardzo imie Magda. a lubisz oglądać M jak miłość?;-) tam to jest prawdziwe życie.;-)

hehehe niekoniecznie:P:P ja tam wole swojego Irka:) kocham go i jest dla mnie najbardzoej boskim chlopakiem na swiecie:)

no tak, ale trzeba mieć takiego swojego telewizyjnego idola do którego sie wzdycha.;-) Stefen też mi sie bardzo podoba.;-) ja niestety nie mam chłopaka.:-(

nio ja tesh nie mam ale bardzo kocham tego Irka:( i bez kitu nie wyobrazam sobie ze moge byc z kims innym... ostatnio niby spotykalam sie z takim jarkiem ale doszlam do wniosku ze to nie ma sensu bo nic ale to nic do niego nie czuje a moje serce tak czy inaczej jeste zajete i sie bym dusila w zwiazku z nim. takl wiec go ODPULILAM:) chcesz do niego numer?:D

niee:D absolutnie:D odepchnelam:) tak to mozna ujac:P powiedzialam ze nie bede sie z nim spotykala:)

fajnie. to pewnie masz duże powodzenie wśród chłopców? ja jeszcze w ogóle nigdy nie miałam chłopaka. strasznie brzydka jestem.:-(

to ze sie nie mialo nigdy chlopaka wcale nie oznacza ze jestes brzydka:P moze po prosytu nie umiesz zaprezentowac swojej urody:) sprobuj zmienic styl ubierania... moze fryure i makijaz:) rozjerzyj sie wokol siebie:) na pewno gdzies sie czai Twoja milosc... a jesli nie.. to znaczy ze masz jeszcze czas:P

może to dlatego że mam zarost na twarzy?:-0 może doradzisz mi co z tym zrobić? wyglądam jak facet. mam wąsa i brode. codziennie przed wyjściem do szkoły musze sie golić.:-0😭

no normalnie. chyba ma za dużo męskich hormonów.:-0 codziennie rano razem z tatą sie golimy.😭

Gość ja221
Moim zdaniem taka miłość na odległość ma bardzo małe szanse bytu. Przez prawie 4 m-ce bylam z facetem, który mieszkał 400 km ode mnie. Widywaliśmy się średnio co 3 tyg. Ale i tak było cieżko. Oboje stwierdziliśmy, że to nie ma sensu. Taki rzadkie widywanie się oddalało nas od siebie. Dodam, że mam 22 lata, a mój były 26.

Gość stary pedofil
sluchajcie dziewczynki a chcecie pomuldac58 letniego grzyba ze stulejka i jeszcze zarobic troche kasy na snickersa albo marsa ??

Gość tragedioza
w młodym wieku ciężko znieść takie bariery, dlatego współczuję. mam 30 lat i dzieli nas 200km, dla mnie to też problem, więc tym bardziej nie dizwię się Tobie

Gość fuj
:D klaptusia :D 58 letni grzyb ze srulejka, nie moge :D :D

no wiec czy uwazacie ze powinnam dac sobie spokoj? ale to bedzie trudna.. bo spotkalam w swoim miescie.. BA nawet na swoim osiedlu chlopaka.. i byl najzwyklejszym chlopakiem.. niczego mu nie brakowalo ale nie moglam zniesc mysli ze mialby mnie calowac, piescic.. itd:(

Gość a ja miałam
tak............... w wiek 15 lat poznałam, chłopaka............. na wakacjach.............. zakochaliśmy się (choć dziś bym z tym dyskutowała........... mam 26 lat) to wtedy byłam 1000% przekonana.............. odległość 300km................. spotykaliśmy się prawie do mojej matury............... związek rozpadł się z zupełnie innej przyczyny niż odległość. Odkąd zaczęliśmy być razem moje życie toczyło się na walizkach........... mama odchodziła od zmysłów............ ja mogłam udzielać informacji o rozkładzie jazdy pociągów i autobusów............. tak dobrze je znałam............... widywaliśmy się conajmniej raz w tygodniu. Z jednej strony to była męczarnia................ z drugiej fantastyczna przygoda i duża lekcja życiowa......................... ja nie żałują w każdym razie........

ALE WIDZICIE TU JEST JESZCZE TAKI MOTYW ZE TAK CZY INACZEJ TO JA BEDE TAM JEZDZILA RAZ NA JAKIS CZAS BO MAM TAM RODZINE...