Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterolistna _koniczynka

nietypowe sytuacje w ktorych poznaliscie swojego obecnego partnera

Polecane posty

Gość w górę serca

Gość wznosimy je do pana
ja mojego kochanego poznalam przez kolege, na gg kumpel dal mi nr gg Jego i tak sie zaczelo...ach jak bardzo go kocham :)

Gość Koci Pazur
Rozwalaja mnie ludzie, ktorzy pisza ze na czacie sa sami frustraci! Gowno prawda! Nie kazdy szuka tam zaraz wielkiej milosci, nie przyszlo wam do glowy ze czasem czlowiek po prostu sie troszke nudzi i dlatego tam zaglada? Zaraz sie posypia zdanka typu; ja sie nigdy nie nudze, bo jestem wyksztalcona, mam wspaniale zainteresowania i duuuzo pracuje, przy okazji duuzo zarabiajac, stac mnie na wszystko i wszystkich i w ogole jestem naj...zalosne! Ja poznalam swojego chlopaka (razem 3 lata) przez czat telefoniczny! Nie jest to zaden zul, frustrat, nieuk i co tam sobie jeszcze wymyslicie. Nigdy wczesniej; na dyskotece, w bibliotece, w szkole i innych "standardowych" miejscach nie poznalam tak wspanialego czlowieka. Co za bzdura z tym czatem! Debile i nieroby moga trafic sie wszedzie!

Gość IzaSL
Ja moją miłość poznałam na czaterii, zaiskrzyło od pierwszych słów, zobaczyliśmy się 10 dni później i od tamtej pory minęło już 10 miesięcy. Planujemy wspólne życie...

Gość a my z moim
chłopakaiem poznalismy sie na studiach.bylismy na tym samym roku , mielismy wspolnych znajomych .przyjaznilismy sie przez 3 lata. On był we mnie 'zauroczony' przez kilka lat,ale mnie dopiero na 4 roku olsniło ze w głebi duszy go kocham :) i tak jestesmyjuz razem prawie rok!Kocham Go:D

Ja mojego ukochanego poznałam przez gg. Wczesniej nie miałam szczęścia do facetów,aż tu pewnego dnia zaczepiłam moją obecną miłość i tak trwamy razem :)

Tomek-> ja przez wiele lat nie miałąm szczęścia,ale wreszcie się do mnie usmiechnęło :) Z Toba będzie tak samo,zobaczysz :)

Gość a ja mojego obecnego poznalam
w pracy... dosc nietypowo, Bo jezdze w teren i zajmuje sie kontrolami rolnikow :) w zwiazku z doplatami z UE, no i pewnego razu pojechalam na kontrole do takiego jednego i sie zakochalam hihi. a on najpierw poddal sie kontroli jak trzeba a po tym wzial ode mnie nr telefonu i sie spotkalismy pozniej, ale juz nie zwracal sie do mnie "pani inspekor" :D

Gość lukaszzzzzzzzzzzz
dzieki kopytom

Gość żonka przyszła R.
Cieszę się... ... bo dwoje zakochanych ludzi jest wspaniałym dowodem na to, że całość może być doskonalsza, niż jej poszczególne części. Sam człowiek czuje się zagubiony; przy drugim człowieku czuje, że jego życie może być wypełnione pokojem, czułością i radością. Maroon Garrety --- Na necie, przez gg, forum, idziemy do siebie Kochanie:) ❤️