Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padalec

padalec

Polecane posty

oj taaaak... az mi czacha zadymila :D ale warto bylo ;) nieczesto spotyka sie tu takie blyskotliwe topiki...

ale to chyba nie dzis...na dzis wyczerpalem swoj limit kognitywistycznego podejscia do natury rzeczy :P

niezmiernie sie ciesze jednak ze taka szycha jak Ty undertaker zechciala zaszczycic moj jakze wymuskany topik swoja obecnoscia

ja tez nie do konca rozumiem ale zorientowawszy sie ze czesto poswieca sie Tobie topiki uznalem ze owo slowo bedzie odpowiednie...jesli tak nie jest to natenczas sle w Twa strone narecza kwiatow w ramach zacnych przeprosin 🌻🌻🌻

No cóż za rozwój! Niesamowite! Z uwagą śledzić będę postępy w konwersacji ;)

czyzbyc uwazal ze moja sztuka nadaje sie do skrytykowania. tak wysublimowanego topiku twe zacne oczeta wszakze jeszcze nie widzialy :classic_cool:

Gość JESTAM ZA.I DO SPANIA

Gość zaskroniec
co to za analnie harce na owocu mego geniuszu??? 😡

to owoc MEGO geniuszu 😡 widzicie...jakies larwy probuja sobie przywlaszczyc moj okupiony ciezka praca topik 😠

Zalecam walkę o odzyskanie należnego zawłaszczonego niecnie topiku. Stanowczo. Dopinguję z ciemnego kąta.

mam nadzieje ze staniesz Sylwio w szranki u mego boku ;) a nie tylko bedziesz sie biernie przypatrywac !!

a ja jestem jedynym geniuszem na tym forum...a owoc mojej wytezonej pracy umyslowej macie okazje w tej wlasnie chwili podziwiac...nie pozwolmy mu spasc w czeluscie drugiej strony tematow !!! walczmy o jego istnienie !!! :classic_cool:

Nieprawda. Ja też jestem Sylwią. Choć nie upieram się, że jedyną, to jestem Sylwią. I w tym się upierać będę.

ze co? przykro mi ale nie rozumiem co do mnie mowisz...zawsze bylem kiepski w jezykach obcych :P