Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowaipiękna

dziękuję....NIE PALĘ

Polecane posty

Gość zdrowaipiękna

WITAM wszystkich👄 mam już 6 dzień za sobą bez papierosa jest mi ciężko . 👄

Gość *vicki*
Zycze powodzenia.....ja juz 3 miesiac bez. Dokladnie od 25. wrzesnia...dziekuje, tez nie pale ;-)!!

Gość tak trzymaj
i nie wymiękaj

ja ostatniego papierosa zapalilam tydzien temu w poniedzialek. kurcze nie jest tak zle tylko jem troche i paznokcie obgryzlam a takie sliczne mialam :(

Gość zdrowaipiękna
jak bym chciał wytrwać [przynajmiej do sylwestra a nie palę od 8.12.2005 od sylwestra zacze naliczać odnowa ładna data 🌼

Gość to nie
więcej będzie dla mnie :D powodzenia i wytrwałości

Gość o takaaa
palą jak wiesz słabeusze zaprzedali fajkom dusze twardy musisz być nie miętki jak te jarające dętki

Gość eloela
a ja nie palę juz od wielkanocy i uwazam to za jedno z wiekszych swoich osiągnięć.życzę wytrwałości ...opłaca się...

Gość zdechła flądra
Ja nie palę już pół roku.Na początku było ciężko ale teraz już oki wszystko.Nie wiem jak mogłam palić to świństwo.Teraz drażni mnie sam zapach fajek.

Gość dagdalenaka
oooooooo ludzie ja też nie palę parę dni a paliłam15 lat mam okropne fazy przygnębienie niemam pojęcia kiedy to minie co 2 dzień mam doła a jak słysze ze ludzie wracają po paru miesiącach spowrotem do palenie to aż mi skręca w ze ja też pękne i zapale wcześniej czy póżniej

Gość marzensienka
gratuluje slusznej decyzjI!i trzymam kciuki za was bardzo,bardzo mocno!!!!!!! wicki ja nie pale od24wrzesnia niedlugo nasza kolejna miesiecznica!zycze wytrwalosci!bo ja juz nie zapale nigdy!beeeeeeee!

Ja dwa i pol miesiaca wytrzymalam bez- bylo juz tak pieknie, a teraz cholera wlasnie ide Lucky Strike\'a zassac....

Gość zdrowaipiękna
wierze ż ewam się udalo🌼 ale co mam zrobić aby chodz troszę zapomieć o ty nałogu przyzwyczajeniu

A nie wiem,samo sie stało,nie pale i już.Kiedys pare lat temu tez przestałam palic z dnia na dzien,a właściwie od południa,ha ha A po kilku latach w te wakacje wróciłam,na krótko na szczęście

Gość *vicki*
Marzensienka-----a wiec rzucilas w sobote :D?? Ja 24.9. palilam jak smok, a od niedzieli postanowilam rzucic to swinstwo, no i tak trwam do dzisiaj. Czasami jest ciezko, ale daje sobie rade... Siht Lord, nie poddawaj sie!!

Gość zdrowaipiękna
.

nie poddaje sie... ja po prostu niestety mam wrodzony talent do palenia. Wychodzi mi to swietnie :0

ja 5.12.2005 mialam ostatnie kilka papierosow, wypalilam je na uczelni miedzy zajeciami, i potem nie kupilam nowej paczki bo kasy nie mialam, hehe:) a we wtorek, w mikolajki postanowilam ze nie kupie juz w ogole nowej paczki nigdy,... zobaczymy jak to bedzie, wierze ze sie uda mi i Wam:)

Gość laptopka
hey czy po biorezonansie sie naprawdę rzuca na dobre palenie czy to psychika doświadczenia?????????????????????????????????

Gość dagdalenaka
a mo jak sięchce palić to biorę skakanke i skaczę aż się wyskaczę i zapomnę o papierosie

Gość dagdalenaka
a ja znam ludzi którzy nie palą po rezonasie a powiem wamż eduzo palili

mi sie wydaje ze to zalezy od czlowieka: jezeli ktos bardzo chce przestac palic, jest gotowy podjac to wyzwanie, wlozyc w to pewnien wysilek to rzuci sam z siebie ( przyklad - moj ojciec na studiach palil jak smok, palil jakies 10 lat i rzucil jak mial 30 lat doslownie z dnia na dzien, po prostu nie zapali i juz:) ), a jezeli ktos rowniez chce zerwac z nalogiem ale wierzy ze wystarczy pozluzyc sie jakimis gumami , plasterkami czy biorezonansami, ze to rozwiaze problem to chyba wroci do nalogu...