Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heh____

czy tez wam sie to dziewczyny przydarzylo? zmiana faceta

Polecane posty

Gość heh____

najpierw twoj facet nosi Cie na rekach, jest dobry , dziekujesz calrmu swiatu ze jest taki ktos przy tobie a potem totalna zmiana?

Gość sdafa
a z ktorej strony wyszlo ze jest inaczej z jego czy z twojej i po jakim czasie??

Gość sdafa
a po jakim czasie bycia razem tak jest miedzy wami??

Gość heh_____
po 3 latach

Gość sdafa
jak teraz jest miedzy wami a jak bylo czego tobie brakuje, gdzie widzisz roznice w zachowaniu

Gość JA PRZEZ TO
przeszłam juzparę razy. Zawsze jest tak samo. Facet - cud miód, dopóki mnie nie zdobędzie. Jak się zakochuję oni sie zmieniają

Gość heh___
nasz zwiazek jest asymetryczny... jak ja olewam on kocha i szaleje, potem zmian a potem znowu zmiana...

Gość JA PRZEZ TO
To ciesz się, ze tak jest, bo to normalne. Nienormalne jest, że u mnie nie ma zmian, tylko potem ja kocham i cierpię

Gość sdafa
w dlugich zwiazkach tak czesto bywa sa wzloty i upadki pod tym wzgledem i trudno sie tak zgrac zeby to bylo w jednym czasie taki urok dlugich zwiazkow ze sa momety kiedy jest sie znudzonym partnerem i nawet czasami ma sie go dosyc bo irytuje sama swoja obecnoscia a pozniej przychodzi czas ze partner wydaje sie nam codownym zjawiskiem ktore tak mocno sie kocha i zyc sie bez niego nie da. co nie co wiem o tym bo juz jestem w zwiazku no nie dlugo bedzie 6 lat tak ze juz jest troche i wydaje mi sie to normalne ze sa takie wachania temperatury uczuc