Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona troche

MORDERSTWO NA PROKOCIMIU!!! DO KRAKUSÓW !!!

Polecane posty

Gość mkey
Tez jestem z prokocimia i na prawde się martwię ... również uważam że powinni się za to za brac a nie siedzieć cicho ... przynajmniej podac jakies fakty , a tak to wszędzie plotki i nie wiadomo co jest prawdą a co nie ... jak go złapią to powinni zrobić z nim to samo co on robi z tymi kobietami ...

Gość mkey
Tez jestem z prokocimia i na prawde się martwię ... również uważam że powinni się za to za brac a nie siedzieć cicho ... przynajmniej podac jakies fakty , a tak to wszędzie plotki i nie wiadomo co jest prawdą a co nie ... jak go złapią to powinni zrobić z nim to samo co on robi z tymi kobietami ...

Gość Krakowiaczek jeden
Ludzie, poważnie są 4 ofiary tego szaleńca????

ja niemialam zadnych informacjio nowych o tym...tylko tu o kafe... Slyszalam o dwoch tydzien temu :( Ale calkiem mozliwe, ze sa juz 4-ry... To jest psychopata zapewne...ale dziwi mnie, ze jest taki nieostrozny... Prawdziwi psychole yto geniusze zbrodni... Dlaczego on sie nadal trzyma prokocimia:O Normalnym krokiem byloby to zeby ruszyl w inne czesci krakowa - wtedy bylby nie- do -zlapania

Gość andrzej zagrodny
eeeeeeee to w stosunku do ilosci mieszkancow Krakowa to te 3 osoby zarzniete to jeszcze nie jest problem w koncu rownowaga populacji Krakowa nie zachwial to o co robic dym?

andrzeju z. To wiesz- jesli tak Ci na tej rownowadze zalezy to niech Cienbie ten morderca zaszlachtuje:O Roenowaga bedzie zachowana , poswiecisz sie dla sprawy...a jesli cos Ci nie pasuje- np.jesli nie jestes z krakowa- tozapraszam serdecznie na prokocim:D Poinformujemy wszystkich okolicznych psycholi, ze przyjezdzasz

Gość a skąd macie te
informacje??? jest coś na inetrnecie albo w prasie???

Gość przestarszona troche
kraza w okolicy .... podobno bylo cos na ten temat w tv regionalnej...kolezanka ogladala :(

Gość adsgags
a tego co ściągnął skórę ze studentki w krakowie to złapali? coś ten kraków ma swój urok bo przecież ten hakowy z zakopanego co to biegał i nabijał kobiety na hak też sie przeniósł do krakowa, gdzie go w końcu po iluś tam latach złapali.

slyszlama ze podejrzewaja tego od skory :O Brrr I to jest wlasnie przerabane:( Czyli go nie zlapali:(

Gość adsgags
ale to musi być ciekawe;) zawsze mnie to fascynowało jak oni mogą tak się zaszyć na parę lat (i wtedy są przykładnymi obywatelami, głowami rodzin itp.) i nagle uderzyć, wtedy kiedy się najmniej spodziewamy;) w ogóle jaki kryptonim ma ta sprawa bo chce coś o tym poczytać?

Gość adsgags
a tak w ogóle to nie ma się czego bać: prędzej dopadnie was rak albo przejedzie samochód niż ten wariat;)

gdybym wiedziala jaki ma kryptonim to bym tu nie zakladala temetu:) Mnie tez to fascynowalo:) ale sadze ze on nie ma rodziny:) Jest przykladnym starym kawalerem...troche ekscentrycznym...ale grzecznym i nie zwraca niczyjej uwagi:O Nie sadze zeby byl z okolic Prokocimia...tu przyjezdza bo trafil pierwszym razem przypadkiem... Zastanawiam sie tylko dlaczego wszystkie zabojstwa w tym miejscu (prawie wszystkie) To nie jest zwykluy morderca- to jest psychopatyczny-geniusz

Gość adsgags
jeśli się poważniej zastanowić to wychodzi że powinniśmy mu współczuć bo musi być bardzo chory umysłowo i strasznie cierpieć jeżeli coś tak okrutnego zaspakja jakąś tam jego potrzebę. w każdym razie nie jestem z krakowa i mnie on jedynie strasznie interesuje a nie straszy. krakowskie archiwum x zajmuje się takimi: http://www.malopolska.policja.gov.pl/wydzialy/kryminalny/hakowy.php tym bardziej dziwi, że koleś działa w krakowie

nie do konca... Tu jest naprawde pole do popisu... Nie zalpali go wiec sie z nimi bawi- bo zawsze moze zniknac na kilka lat :O Niestety jedna prawde filmy w stylu "MIlczenia owiec" czy "Siedem" niosa- psyhopata daje sie zlapac- wtedy gdy sam tego chce:(

Gość O-N-A - - - KRK
Witam , Z tego co wiem (dowiedziawszy sie na praktykach w sadzie) u prokuratorow chodza sluchy o ww. morderstwie , lecz prokurator ktora to mowila jedynie o tym slyszala ...:) wiec wysoce prawdopodobne! Piszem,bo lubiem-nie muszem ps: moze lektura o MARCHWICKIM?? ?? ?? ?? ??

Gość adsgags
nie zgodzę się z tobą, policyjna technika zaszła już tak daleko, że potrafią kogoś znaleźć na podstawie zostawionego włosa. dodatkowo ta sprawa jest tak nagłośniona że pewnie dziesiątki ambitnych gliniarzy nie może spać, marząc o sławie dzięki złapaniu tego psychopaty. myślę że morderca ma dużo szczęścia, gdyby rzeczywiście byłby taki opanowany to nie dopuściłby się tych zbrodni.

wybacz ale mowisz o polskiej poslicji... a ona zwykle pojawia sie na miejsu zbrodni...a nie w momencie , w ktorym mozna jej zapobiec

w zeszla srode robili na niego oblawe :O Wiem to od ludzi, ktorzy mieszkaja blisko miejsca zbrodni :O Chyba wiedza cos na temat tego co dzieje sie przed ich oknami...

Gość jacktheripper
on to zrobił specjalnie żeby mieć swój topik na kafeterii do czego to się ludzie nie posuną!

Gość IWONKA--kRk
KURWA MAĆ U NAS NA OSIEDLU TAKIE BUJDY PUSZCZAJĄ ZE SZOK JEST TO PRAWDA AJ A WAM POWIEM JESZCZE JEDNO ZE ON JEST NAPEWNO LEKAŻEM...:)

Gość a co poodcinał taj jak
tylko lekarz potrafi :-D

Gość tylko to musi byc lekarz
przez "ż" :-D

Gość Kolega policjanta
Ale pierdolicie a moze kurwa ktos z was krotko zreferuje od poczatku do konca historie ta, moze wam pomoge?

Gość Avast to syf
no ale nawijajcie co?

no tak...jest czego zazdroscic :O Jak nas zaszlachtuje yto tez nam bedziesz zazdroscic ?????!!!!!!!!

Gość Przestraszona KRAKOWIANKA
o boze to sie dzieje naprawde... . a ja slyszalam ze kiedys byly juz takies morderstwa (chyba 9) kilkanascie lat temu i to robil czubek, mscil sie na kobietach i ponoc poprzysiagl ze zabije 18 i wtedy sam sie powiesi. Moze uciekl albo go wypuscili z wariatkowa? . Ja tam zostaje w domu, tym bardziej ze teraz juz tak szybko sie sciemnia....

Ja teraz jesli wracam do domu sasma to najpozniej o 21 bo wtedy jeszzce jacys ludzie chodza... gdy zostaje na Rynku dluzej to albo spie u znajomych albo ktos jedzie spac do mnie :O najgorsze jest to, ze takich ludzo ciezko jest zlapac :(