Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkatka

wpadka mozliwa?

Polecane posty

Gość mirkatka

mam 2 pytania 1- czy dziewica , np przy wprowadzeniu palcami plemnikow do jej pochwy moze zajsc w ciaze? 2- czy mozliwe jest zajscie w ciaze gdy facet ma wytrysk nie w srodku, ale przy zetknieciu z pochwa na zewnatrz, czy mozliwe jest wtedy wplyniecie spermy z plemnikami do srodku lub dostanie sie ich podczas np nieuwaznego mycia?

Gość Boshe
widzisz a nie grzmisz........

Gość mirkatka
dzieki wielki:( chcialam dowiedziec sie czegos o takich ekstremalnych przypadkach a tu mnie z blotem mieszaja

Gość Boshe
ekstremalne przypadki.....a co w tym ekstremalnego????? Dziecko uciekaj do książek.

Gość mirkatka
i tu sie mylisz bo dzieckiem ni e jestem potrzebje inf o takich rzadkich przypadkach wiec jak nie masz nic ciekawego do powiedzenie po prostu nie mow

Gość co za ciemnota
w tym kraju...

Gość No powiedzcie bo ja tez
jestem ciekawa, ale glupio mi bylo lekarza spytac :p

Gość upupupupupupupupupupupupupup

Gość no dokładnie
a co wy myśliecie, że błona dziewicza to taka nieprzepuszczalna jest? Jasne, że jest możliwe zajście w ciążę! Są małe szanse, ale zawsze są!

Gość ja ci odpowiem
1. tak dziewica może zajść w ciąże jeśli na palcach była sperma i została ona wprowadzona do pochwy 2. jesli wytrysk był w pobliżu pochwy a wiadomo ze chwili podniecenia z pochwy może wydzielać sie sluz to plemniki mogły sie tym sluzem dostać do środka. słyszałam nawet o takim przypadku zajścia w ciąże. nie chce cie straszyc, ale te przypadki sa dosc prawdopodobne....

Gość moze moze
to na palcach czesto sie teraz zdaza , jak jest moda na pielgrzymiki i dziewictwo i ludzie nie uważają a tu na forum jakis czas temu byly chyba ze 2 takie przypadki , pewnie juz dziewczyny urodzily