Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perpetua

BOJĘ SIĘ PROWADZIĆ SAMOCHÓD

Polecane posty

Gość Perpetua

Coś mi uderzyło na głowę - od pewnego czasu boję się jeździć samochodem. Kiedyś to uwielbiałam , teraz czuję się jak w puszce pędzącej z dużą prędkością , czuję się, jakbym nie miała nad niczym kontroli. Nie ufam innym kierowcom , nie ufam pieszym , boję się też , że sama mogę spowodować wypadek. Trochę to niewygodne , bo muszę w końcu dojeżdżać do pracy i śmiesznie tak się nagle przesiąść z samochodu do autobusu. Zresztą też nie lubię się poddawać. Mieszkam w Niemczech i z przeprowadzką do Niemiec się to wszystko zaczęło. Kiedy przyjeżdżam do Polski , to nie mam z tym najmniejszego problemu , jazda jest dla mnie przyjemna i mam wrażenie , że jakoś lepiej rozumiem polskich kierowców i styl jeżdżenia. Kobity , macie takie dziwne schizy ?

Gość Perpetua
A autostrad to nienawidzę z całego serca

Gość ------................
nie.

Gość kierowcy plscy to sa
chamy i wsrod tego motlochu czujemy sie dobrze, a w niemczech - ta kultura na drodze i patrz, polak az nie pojedzie.

Gość Perpetua
Właśnie ja mam wrażenie , że nie ma kultury w Niemczech. Niby respektują przepisy , ale jeżdżąjakoś agresywnie , o byle co trąbią , to jest dla mnie cholerny stres. Polacy jeżdżą jakby z większą fantazją , ale i z humorem. Byłam raz w Szwecji i jechałam samochodem - tam to była naprawdę ogromna przyjemność , bo ta uprzejmośći luz od Szwedów to aż bije w oczy. Zero agresji

Gość Perpetua
Dojcze oprócz tego namalują sobie tych kurewskich linii , to dla autobusu , to dla niepełnosprawnego , to dla tego , to dla tamtego , znak za znakiem , wszystko po milion razy poopisywane i aż człowiek nie wie , czy czegoś w tym gąszczu nie przeoczył