Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nixia

egzema dookola oczow/

Polecane posty

Gość nixia

Mam od miesiaca, to nie alergia na krem, nie maluje sie juz, egzema nadal jest. Mam masc z kortizonem ale tylko dziala jak ja uzywaml. Kortizon nie jest wskazany do dlugiej terapii w okolicach oczow. Co robic? bede wdzieczna za kazda rade.

Gość Aska 88
Kup sobie krem dla dzieci byby w Rossmmanie , on pomaga na wszystkie egzemy mozesz sie zdziwic,wiem co mowie sama mialam problemy z egzema.

Gość nixia
To cos takiego jak penaten krem? i go na oczy...dzieki. wyprobuje:)

Gość polonista
dookoła OCZU, a nie oczów. Ludzie, nauczcie się własnego języka!!!

Gość Aska 88
To jest dokladna nazwa babydream niebieskie opakowanie smaruje sie male dzieci jak jest zimno i silny wiatr. Mam bardzo fajnie jak sie nim posmaruje polecam w Rossmmanie dostaniesz napewno.

Gość nixia
ja nie z pl polonisto..uczylam sie tylko 3 lata tego jezyka jak napiszesz cos po angielsku tez cie moge poprawiac.

Gość polonista
NA PEWNO. Jak większość na tym forum.

Gość nixia
tak polonisto...jak wiekszosc na tym forum bo my mamy komputery i internet i u nas jest praca:/ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Jarek33
To okszan poloniste po angielsku jestem ciekawy jak to brzmi!

Gość nixia
moge w paru jezykach... Leck mich am Arsch du Arschloch! Fuck you Porcha miseria Ja tebje pokazu! innych jezykow juzsh nie znam

Gość nixia
no i memento mori polonisto!

Gość Jarek33
Polonista Ile Ty zanasz jezykow obcych ze tak jej sie czepiasz? I tak dobrze zna ten jezyk skoro go sie tak krotko uczyla. Czlowieku trzeba umiec sie przyznac do porazki a nie atakowac jak zwierze zranione. Gdyby mieszkala w Polsce to okej mozesz zwracac uwage , ale ona jest w innej sytuacji. Oczywiscie Polak atakuje Polaka-przykre!!!!

miałam i mm to samo...nic na to nie pomaga poza maściami na bazie kortyzonu...przynajmniej mnie...byłam z tym u dermatologa, ale powiedziała, że to alergia...tylko nie mam pojęcia na co.... okropne.

Gość nixia
dzieki:) kupie ten krem Aska:) ok ...polonista ma racje to byl fatalny blad ...oczywiscie odmienia sie : kogo czego oczu.... @Jarek33 Jestes sympatyczny :)

Gość Aska88
Wogole egzemy wyobrazcie sobie dookolu oczu zaczynaja sie najpierw od problemu z lupiezem na glowie. Umnie tak bylo,chociaz to zadna regula. Naprawde bedzie mnie to cieszyc jesli Wam pomoze!🌻🌻🌻🌻🌻

Gość nixia
Tak..ja mialam na skroniach lupiez ale z tym moglam zyc, szampony tez nie zawsze pomagaly. Ale oczy sa tak waznie, nie moge uzywac tuszu ani cieni :( i sa od 6 tygodni zawsze czerwone...........

Gość kortizolu nie mozna uzywac
kolo oczu!!!!!

Gość bumba
budaprent z apteki pomaga

Gość Aska88
Jesli piszesz ze masz czerwone oczy , moze to byc reakcja na szampon , gdyz po myciu glowy czesto ludzie maja problemy z oczami. Caly problem siedzi w tych chemicznych skladnikach szamponow ,odzywek i mydel-pelno konserwantow i skora reaguje alergia. Odkad ja przezucilam sie na kosmetyki dzieciece problem znikl, kupilam szampon dla dzieci,krem do twarzy dla dzieci i balsam dla dzieci. Lupiez znikl i problemy skorne tez. Radze sprobowac!