Mgła 330 Napisano 7 Kwiecień Dziwnie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 7 Kwiecień O jak miło! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Mgła napisał: O jak miło! Nie narzekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Nie narzekać Jest spoko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 7 Kwiecień To powinno się skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Mgła napisał: To powinno się skończyć. I chcę tego bardziej niż myślisz choć pewnie sie to nie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: I chcę tego bardziej niż myślisz choć pewnie sie to nie stanie No tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 8 Kwiecień 10 godzin temu, Mgła napisał: No tak. Będzie taki kolo jak trzeba wtedy będę na dystans tyle da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 9 Kwiecień Przyznajesz rację a jedziesz na czuja przeciwnie do prawdy nóż kur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 9 Kwiecień Wszystko wiesz a nie daje to nic nurkujesz za guvnem w najciemniejsze błębiny co podważy wszystko to jest chore a wystarczy dać mi wolna rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 9 Kwiecień 5 minut temu, Gosc3763 napisał: Wszystko wiesz a nie daje to nic nurkujesz za guvnem w najciemniejsze błębiny co podważy wszystko to jest chore a wystarczy dać mi wolna rękę Bo może tak być, że podstawą jest coś złego, spojrzeć na około - to już na to wskazuje. Problem polega na tym, że to tylko mnie obchodzi, przez co nie mogę posłuchać. Będę sobie dużo wyrzucać, to pewne. Zresztą, co tu gadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 9 Kwiecień Nie gadaj rób co mówię a jeszcze przyjmujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 9 Kwiecień I sama to wiem, tu nie trzeba nikogo słuchać akurat w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 9 Kwiecień Chciałabym tu coś przeczytać, napisać, co by za każdym razem jak przeczytam ustawiało w odpowiedni sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 9 Kwiecień Nie da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 9 Kwiecień I to by było na tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 9 Kwiecień Podejmiesz się nie swojej gry co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 9 Kwiecień Dużo by gadać, a gadka nie na to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 12 Kwiecień Nie wierzę w nowy tryb natura raz a gryzie się z tym jeszcze umysł potężna siła w ch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 12 Kwiecień Yyy.. takiego tekstu to się nie spodziewałam. Mam dzisiaj robótkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 12 Kwiecień 8 minut temu, Mgła napisał: Yyy.. takiego tekstu to się nie spodziewałam. Mam dzisiaj robótkę. He he impuls Zły dzień na robotę a druta chcesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 12 Kwiecień Mimo to mylę się w czymś co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: He he impuls Zły dzień na robotę a druta chcesz co To nie było wcale takie oczywiste że impuls hue hue. Nie najlepszy dzień, ale znowu nie taki zły, a za to jest vibe. Wiesz co podarować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 12 Kwiecień Przed chwilą, Mgła napisał: To nie było wcale takie oczywiste że impuls hue hue. Nie najlepszy dzień, ale znowu nie taki zły, a za to jest vibe. Wiesz co podarować Dobry na śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Mimo to mylę się w czymś co Jakżeż to tak pytać, skoro głosi się nieomylność swą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 330 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Dobry na śmierć Pod pewnym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 5 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, Mgła napisał: Jakżeż to tak pytać, skoro głosi się nieomylność swą? Jo nie przystoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach