Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipton28

Lista Kochanek

Polecane posty

Gość Lipton28

Kochane - mam propozycje Stworzmy listę tych z którymi dzieliłysmy sie mezami:)) Oczyiscie nie chodzi mi tutaj o podawanie nazwisk, adresow - ale cech charakterystycznych po których te Panie mogłyby sie zidentyfikowac:)) Czekam na odzew :) Pozdrawiam

Gość absurd
no i niby po co to???? nudzi ci sie czy lubisz na nowo to wszystko rozdrapywać. masochizm moim zdaniem i wyrazy współczucia łączę

Gość hm ... a po co
nauczycielka, stara panna, odstające uszy, dośc zgrabne nogi, reszta nieciekawa, zarozumiała

Gość 6453
naturalnie ruda,chowa swoją fałszywą naturę pasemkami,piegowata z góry na dół, "nie" z czasownikami pisze razem,pisząc o sobie pisze z dużej litery "Ja", "Mi".

Gość taka jak wiele
nauczycielka, stara panna z dzieckiem, niechlujna,bez gustu, brzydka jak noc, krzywa nogi, okularnica, bezwzględna, cyniczna, zła bez zadnych zasad. Puszczalska, umawiająca sie na sex z facetami poznanymi w necie, mająca wielu kochanków w różnym wieku.

Gość też nauczycielka
stara panna, szantrapa do kwadratu żyjąca ze sponsoringu starszych nadzianych facetów.

Gość amour
jeśli te kochanki były takie paszkiwlne jak piszecie a musiały być bardziej atrakcyjne od was (z tego właśnie względu faceci biorą sobie kochanki ) to na Boga jak wy wyglądacie ???!!!

Gość Doslownie_
kochanki niekoniecznie sa ladniejsze od zon, ani mlodsze...facet moze zdradzic nawet najpiekniejsza z kobiet na tym swiecie jezeli brakuje mu tego czegos, czego tak naprawde sam nie potrafi sprecyzowac.

Gość amour
doslownie - wiem. Ale drażni mnie takie szufladkowanie. Żony o kochankach - koszmarne, Kochanki o żonach - koszmarne. To chyba zbyt duże uproszczenie

Gość Doslownie_
masz racje amour, jest scisle i "scisniete" myslenie, takie zaszufladkowanie zalicza sie do "scisnietego" ;)

Gość chcąca
1- pasztetówa z dużym tupetek, 2- stara dupa,której podobają się młodzi ogierzy, 3- lala Barbi (tylko w jej mniemaniu), 4- na obczyźnie wszyscy wolni

A wszyscy ci faceci, którzy maja te koszmarne babsztyle pewnie są łysi i z wielkimi brzuchami. :P

Gość za malo danych
takich paszkwilow sa tysiace. Podajcie nr gg lub wiecej szczegolow, miasto

Gość Sofiaz
170 cm wzrostu, waga - 60 kg, wlosy blond farbowane, lekko kręcone, bardzo blada cera, piegowata, krzywy nos (jakby złamany), wypukłe policzki, rozłożyste biodra. Uczennica klasy maturalnej Mieszkanka malutkiej wsi Grochowiska Ks. w kujawsko-pomorskim :))) Pozdrowionka dla Niej;)

Gość co to wam da
Takie ukladanie listy . Zapytajcie mezow , niech wam powiedza , idzcie do niej na kawe , porozmawiajcie i nie obsmarowujcie dup[y tym kobietom . Ja jakbym miala ochote na rozmowy z dupami mojego ojca to bym je odnalazla i sobie porozmawiala. A nie orzucala je obelgami ... A co ci kochankowie to pod przymusem je stukali.... Moze troche obiektywizmu... A tak na koniec do ZON : cos bylo nie tk ze was zdradzaja... Mnie jakby maz zdradzil to bym mu dala nauczke i tez bym sie puscila z jakims facetem . Niech ma hu. nauczke . Zdradzali was , a wy jeszcze macie pochote poswiecac im czas i myslec o ich pannach . !

Gość ochrona danych osobowych
w kategorii najgłupszy i najżałośniejszy topik ten plasuje sie jako pierwszy:) gratululuje głupoty

Gość ZAMYKAM TEMAT
Zakas nowych wpisów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie nie nie
co najmniej 10 kg nadwagi, czarne włosy, brzydka cera, koszmarny zapach perfum ... warmińsko-mazurskie

Gość fajny ten temat
piszcie:) Moja ryczaca 40 cha duża nadwaga paliła fajke za fajka :)

Gość karmelia
moja 30 lat, tleniona blondi, nisko skanalizowana, glupawa az zeby bola, ze szczekosciskiem, zgarbiona, mieszka na woli w wawie przy ulicy wielce do niej pasujacej bo ciołka

Gość to i ja dopiszę
29 lat,mężatka z dzieciakiem, krótkie tlenione kudły, szkieletor, wredna,zarozumiała, bez skrupułów,mężatka z dzieciakiem :o

Gość to i ja dopiszę
zapomniałam dodać,że mieszka w Wawie. :)

Gość proponuję podawanie imion
i nazwisk :D

Gość mężatka 10 lat starsza
Kobieta z klasa osobowoscia kobieta ,która miała wszystko urode ,klase meza z pozycja zawodowa . Zostawiła mnie jak sie pobawiła jak niepotrzebna rzecz ,przez rok gryzłem sciany . Mógłbym ja nawet zabic

Gość llolllllla
pełne usta, piekne oczy, długie gęste kasztanowe włosy, duży biust, wąska talia, cholernie zgrabna, do tego inteligentna i spokojna, grzeczna .... chyba tylko ja napisałam prawdę.... reszta żon wymyśla...

Gość karmelia
podawanie nazwisk jest niezgodne z ustawą o ochronie danych osobowych znaczy wywłoki są pod ochroną ;) ale szczegóły pomagające w identyfikacji to nie tylko nazwisko

Gość to i ja napiszę
samotna nieszczesliwa stara panna z trójmiasta

Gość do karmelli
a ja bym podała jej dane-może jej mąż by to przeczytał? ;) powinien biedulek wiedzieć :) do llolllllli - nie zawsze kochanka jest ładniejsza od żony ;)

Gość mężatka 10 lat starsza
wpis orginalny juz jest ponad dwa lata ciagle szukam kogos podobnego