Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edres 1984

BŁYSZCZYK POWIĘKSZAJĄCY USTA ?

Polecane posty

Gość edres 1984

Cześć, słyszałam , ze są pomadki powieklszające usta. zawiarają kolagen. czy któraś z was kupiła już taki błyszczyk? jak wrazenia? ile kosztuje?

Gość rerere kum kum
Błyszczyk z Oceanic AA - rewelacja, co prawda nie zawiera kolagenu, ale usta wyglądają pięknie.Polecam!

Gość edres 1984
autobus a błyszczyk loreal powieksza? ile kosztuje? wiem ze taki błyszczyk nie powiększy ust jak chirurg :D ale mam nadzieję ze chociaz troszkę będą pełniejsze.

Gość clubbing-ona
oligo 25 jest najlepszy, ujędrnia, nawilża i powiększa usta, wiem bo używam:)

Gość Sephora Gloss
w ogóle zastanawia mnie jakiej firmy błysczyku używa Ania Orłowska w programie KO-Lekcja na tvn style. błyszczyk wygląda jak ten z mojego poprzedniego linku - różowy przeźroczysty z czarną zakretką i zawiera pieprz kajeński. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Żaden błyszczyk ani pomadka nie powiększą ust. Kosmetyk może je tylko delikatnie uwypuklić, optycznie powiększyć. Usta będą błyszczeć i przez to będą wyglądały na pełniejsze.

Gość Sephora Gloss
Ależ oczywiście, zgadzam sie z Tobą. Mi chodzi tylko o to by ten pieprz czy ostra papryczka lekko zaczerwieniła usta bo mam z natury bardzo blade i wtedy wyglądam jakbym była chora.