Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilu lilu

Przyjemniutka ignorancja

Polecane posty

Dobra...jest tak: mieszkam z chlopakiem juz jakis czas, jest nam cudownie, kochamy sie bardzo, jednak on czesto nie slucha co do niego mowie (nie zalewam go potokiem slow, bez przesady..)potrafi nawet mi odpowiadac a nastepnego dnia informuje mnie o zupelnie czyms innym.Tlumaczy to faktem ze juz tak ma, ale mnie to jakos nie przekonuje...w koncu ile mozna to znosic. Macie jakis pomysl?Wy tez tak macie dziewczyny?

Twój chłopak widocznie jest jakiś rozkojarzony, albo ciebie olewa, albo jest jakiś z gatunku psychicznych. 😘

Proponuję założenie mu specjalnego chip\'a (czipa), zwanego potocznie obrączką, wtedy będzie posłuszny.

Gość moja rada....
częściej mu obciagaj i nie zapominaj o ssaniu kul

Wystepuje w Jego obronie... Nie mowie, ze to dobrze ale jest to mozliwe i wcale nie musi znaczyc, ze Cie olewa :) Wiem to z doswiadczenia ;)

Gość Piotrusiu Piotrusiu Piotrusiu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wrociles !!!!! 😍😍😍 masz juz te stronke swoja?????

Gość mnbvcxz
Moj tata ma dokladnie to samo. Trzeba mu cos powtorzyc piec razy, zeby zapamietal. I on tego naprawde nie robi ze zlej woli,czy tez dlatego,ze olewa mnie i mame. On tez po prostu "tak ma" :) To jest jakas zdumiewajaca wlasciwosc jego umyslu ;) Tak wiec wez to pod uwage, bo mozliwe,ze twoj chlopak jest takim samym typem,jak moj tata :)

Gość widzisz i nie grzmisz
ignorantką to Ty jestes, lepiej zajrzyj do słownika ignorancja to nie to samo co ignorowanie!!!!!!!!!!

a co powiesz na zwrot: \"ignorancja wobec mnie\"...naprawde nie mam ochoty na wysluchiwanie Twoich filozoficznych wywodow.Idz przyczep sie do gdzies indziej.

Gość widzisz i nie grzmisz
facet ma racje - ja tez bym na głupia nie zwracal uwagi

Niektóre typy tak maja.Niestety,nie mozna rozszerzyc abonamenty,dokupic dodatkowej opcji itp.Trzeba sie przyzwyczaic,albo zmienic...partnera.;) Do mojego wspólnika mówie 3 razy,duzymi literami.a i tak wiem,że to tylko pro forma.Wazniejsza jest WIELKA kartka na biurku i telefon przypominajacy,z poleceniem NATYCHMIAST.

Gość czepiasz się z tą ignorancją

Gość Madlen77
Krotkie zdania, bez przymiotnikow. Zwracaj uwage na wyraz twarzy, jest duza szansa, ze najmadrzejsza mine ma kiedy mysli o najwiekszych bzdurach. Mow na poczatku czego chcesz i dla pewnosci powtorz to jeszcze raz na koncu. Jesli nie wierzysz, ze uslyszal popros, zeby powtorzyl. Stres spowodowany obawa, ze zlapiesz go z zaskoczenia na nieuwazaniu sprawi, ze bedzie sie bardziej staral uwazac. Najbardziej istotne informacje przedstawiaj na pismie. Znakomita czesc ludzi jest wzrokowcami ;-)