Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadikon

fundamentalne pytanie do kobiet 35 - 50

Polecane posty

Gość fadikon

dlaczego wolicie zostać same niż związać się z tzw. nieudacznikiem życiowym. Przecież zawsze lepiej mieć kogoś bliskiego - nawet jeśli niezbyt zaradnego życiowo - niż meczyć się życiem w pojedynkę, i kopulować przygodnie. Tak mi się wydaje ...

Gość czy ty to właśnie
ten nieudacznik? :P

Gość fadikon
postawiem pewien problem i nie jest ważne kim ja akurat jestem.

Gość maludnadziewczyna
No nie za bardzo, wiesz co to jest poczucie wolności coś wspaniałego, i nie zamienie tego na byle co, ja w ogóle boje się to zmienić. Mój facet wcale nie jest nieudacznikiem i napomyka o ślubie, a ja zmieniam temat. Mnie to naprawde przeraża, a kiedys myślałam, że tylko życie we dwoje ma sens. zmieniłam zdanie. Miłośc i mężczyzna juz nie jest dla mnie rzecza najwazniejszą. Mam takie fajne życie jaki jest sens to zmieniać?

Gość fadikon
okey, ale to nietypowa sytuacja. Większość kobiet zostaje sama od czasu do czasu wpadajac w jakiś paromiesieczny romans, najczęsciej z żonatym ... jednym słowem dość żałosna egzystencja nie wyprana może z adrenaliny ale na pewno z uczuć delikatniejszej natury. Poza tym ja nie mówię koniecznie o ślubie tylko ogólnie o stałym partnerze na jesień życia.

Gość moja babcia mowila
lepiej z madrym zgubic, niz z głupim znależc.

Gość fadikon
a jak nie ma ani głupiego, ani mądrego to co ?

Gość ty fadikon to ...
nie znasz kobiet. Jedna z kefetarianek podpowiedziała ci przecież: wolą na chwilę lepszego niż na zawsze gorszego - ich zdaniem gorszego czyli bez kasy i testosteronu w satysfakcjonujących je ilościach. Założę się, że to kobiety wymyśliły poligamię bo właśnie ich filozofia życia sie przejawia w takim rozwiązaniu. Zresztą teraz w Szwecji to kobiety wzywają do uzania za legalną poligamię.

Ja jestem z takim facetem właśnie. i wiesz co? Marzę, żeby być sama i żeby móc mieć - jak to nazwałeś - przygodnych partnerów. A najlepiej jednego, ale fajnego.

Gość lkjhhg
To nie tak, zasugerowałes bycie z kims nijakim,taki związek z rozsądku, byle tylko był, taka letnia zupa. A gdzie tu mowa o kasie?, bez kasy tez może byc fascynujaco zapewniam Cię, ale musi być to COS, inaczej nie ma sensu, po co? Ze strachu przed samotnoscią, to dopiero upokarzające. Trzeba najpierw zaakceptować siebie, polubic ze sobą przebywać, poszukac zainteresowań, wyjść do ludzi, ale tak po prostu, a nie w histerycznej pogoni za połówka. Wtedy to samo przychodzi, nawet nie zauważamy kiedy.

Gość fadikon
ja niczego takiego nie sugerowałem ! Nieudacznik to facet, który nie osiągnął wysokiej pozycji społecznej i zawodowej i nie dorobił się niczego i często choć nie zawsze bywa mniej ekspresyjny niż ci faceci, którym się w życiu udało. Sukces i kasa to afrodyzjaki.

Gość mami34
kto lubi bylejakość?

Gość ufoludek..
Lepiej chyba być samemu niż być z jakimś pasożytem.. Jak jest sie samameu zawsze sa wieksze szanse na poznanie kogos wartosciowego..

Gość taka ja
Z mojego doświadczenia wynika, że lepiej jest męczyć się w pojedynkę. Wtedy przynajmniej wiemy, że możemy liczyć tylko na siebie. A ja mam męża, właśnie takiego nieudacznika, i wszystko jest na mojej głowie. W dodatku przeraża mnie jego brak ambicji i chęci osiągnięcia czegoś więcej niż ma, a nie ma prawie nic.A wiecie co najgorsze? To w sumie przyzwoity facet, wierny, czuły, wrażliwy. A ja marzę o kimś, kto razem ze mną dbałby o rodzinę.

Gość fadikon
ty chyba modlisz się o kłopoty. Masz faceta - skarb, a jeszcze wybrzydzasz. Nie ma ideałów a ci zaradni, na których ci tak zależy są też zaradni w romansowaniu na boku ... w życiu nie ma nic za darmo, a tobie wydaje się że jest wszystko darmo.

Gość taka ja
Nie modlę się o kłopoty, tylko żeby mój mąż był bardziej zaradny.

Gość taka ja
A poza tym skąd możesz wiedzieć, co jest dobre dla mnie. Myślisz, że pracując na trzech etatach ( praca, zajęcia dodatkowe i dom ) mam czas i ochotę docenić zalety mojego męża? Przestałam się szanować i warczę na wszystkich w domu- taka jest cena, jaką płacę za niezaradnośc mojego chłopa.

Gość fadikon
a jaka była by cena wiecznych podejrzeń: ma kogoś czy nie ma ?

Gość ale dupczysz
Takiej cioty co siedzi godzinami na necie i placze w wirtualny rekaw nikt nie chce . Po co Kobiecie taki wrzód na dupie????? Zyby go opierac ,gotowac mu i dawac tyłka ? Uwierz ,ze lepiej isc dwa razy w roku na dobra rande niz zyc z nieudacznikem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale dupczysz
a i jeszcze jedno ,żeby chodzic na kobiety trzeba miec pięniadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ,Ty gdybys je miał byłbys taki sam wiec skoncz pierdolic i wez sie za siebie.

Gość też
fadikon, rzeczywiście początkowo mogło się wydawać, że "stawiasz pewien problem". Ale potem wyraźnie dałeś do zrozumienia, kim jesteś ;) Dziewczęta, facet nieudacznik fadikon to skarb :o na który nie należy wybrzydzać :o

Gość skarb
Skoro to taki skarb ......facet to ja oddam mojego z dopłatą tylko reklamacji nie przyjmuję. Długo mi to zajeło ale chce być sama ................ skoro wszystko jest na mojej głowie poczucia bezpieczenstwa żadnego to po cholerę mi taki facet. Prawda jest że warto miec kogoś na jesien zycia ale to musi byc ktos kto zrozumie jak jest Ci źle porozmawia wesprze twoje działanie w druga strone to tez tak musi działać.................. jezeli tego nie ma to lepiej byc samemu przynajmiej jest jasność sytuacji.

Gość fadikon
jesteście strasznie zdemoralizowane i cyniczne

Gość Seksowna
nie jestem zdemoralizowana, ani cyniczna. Jednak nie mogę sobie pozwolić na związek z luzakiem, gdyż sama nie jestem super zaradna i potrzebuję mężczyzny, który sie mną troszke zaopiekuje. Może gdybym była bogata to zaopiekowałabym sie jakimś spokojnym misiem. A poza tym ci nieudacznic, których spotykałam uważali sie za Bóg wi co ;)

Gość fadikon
a kto powiedział, że w ogóle coś ci się należy ?

Gość koleś co to filmów
przyrodniczych nie oglądasz ? W przyrodzie samiczki mogą posuwać tylko najlepsze samce. U ludzi jest tak samo - kobitki dają tyłka tylko niektórym.

Gość messsa
I prosze tu masz odpowiedz czemu jestes sam !!! Bo ,jestes prymitywny i chamski i nawet EMERYTKI MAJA CIE GDZIES !!!! Takich jak ty sa miliony egoistów bez pozycji ,ambicji, honoru sajonara bejbe

Gość fadikon
nie chciałem tego głośno mówić ale też uważam, że kobiety animalizują ludzkość.

Gość cricus
samiczki reagują tylko na samczość

Gość . . . . . .
fadikon - ja też nie chcę głosno mowic, ale słyszałam że, mężczyzna to gatunek w zaniku, tylko csiii.............;))