Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadikon

fundamentalne pytanie do kobiet 35 - 50

Polecane posty

Gość koleś nie b ój nic
po cy ty masz takie podstarzałe samiczki posuwać, są młódeczki świeżutkie i chętne, niezdemoralizowane i niepomarszczone

Gość też
przecież subtelny fadikon nie chce po prostu posuwać - choćby zachwalanych przez Ciebie młódeczek - tylko marzy "o stałym partnerze na jesień życia". To która młódeczka zechce :o

Gość koleś i pamiętaj
z kobitkami się nie dyskutuje, kobitki się posuwa ... i każdy fortel, każde kłamstwo wiodące do tego zbożnego celu jest dobre. One są zwierzęce w swych reakcjach i człowiek powinien to umieć wykorzystać. Powodzenia wpolowaniu na tylki !

Gość też
Ależ, jak już pisałam, Autor ma inne priorytety :D

Gość koleś ...
kiedy jedyne co pozostaje nieudacznikowi to polowanie na tyłeczki do posuwania co zresztą ten topik wykazał

Gość fadikon
nie jestem myśliwym ... ale przemyślę tą propozycję. Zawsze to coś niż nic.

Gość też
Panowie, ale w polowaniu ZWŁASZCZA liczą się sukces i kasa :classic_cool: fadikon sam napisał: "Sukces i kasa to afrodyzjaki". I co teraz?

Gość koleś ...
od czego kłamstwo i manipulacja ? Na krótką metę - tak do paru miesięcy - to działa.

Gość dojrzala kobieta
no tak smieszne co piszecie .Ale ja autora topicu bardzo dobrze rozumiem.Być z kims to nie tylko z doskoku to takze w pięknych chwilach i w tych gorszych.W byciu razem dostaje sie najwięcej wsparcia checi do zycia i powiem szczerze z niejednego nieudacznika może byc całkiem udaczny tylko w pojedynke jest niestety ciężej dlatego taka niska samoocena załozyciela topicu.

Gość doświadczona anka
dla 60 g kiełbasy nie trzeba brac całego wieprza do domu

Gość ale bzdury
piszesz o demoralizacji kobiet amężczyzni to anioły chyba te kobiety demoralizuje ples przeciwna albo wsolnie demoralizują. Nie ma chyb ajednoznacznej definicji kto kogo i gdzie demoralizuje napewno prawda jest jedna tak czy siak do tego trzeba dwojga. Ja bym mimo wszystko stwierdzila że te czasy sa bardziej demoralizujace niz poprzednie ale to moje zdanie .Ponadto napewno jest wiele nieśmiałych samotnych kobiet i mężczyzn ktorzy nie sa zdemoralizowani ale zostali zranieni w poprzednich zwiazkach i boją sie nastepnych.

Gość też
Uśmiałam się do łez :D "kobiety demoralizują się wyjatkowo szybko z powodu dojmujących orgazmów", a potem - zdarza się - rodzą dzieci, które to dzieci demoralizację wysysają oczywiście z mlekiem matki :classic_cool: Natomiast "Mężczyxni lżej przchodzą orgazm", biedacy ;)

Gość 45609846
a ja bym wolała takiego nieudacznika od jakiegoś zadufanego w sobie pozera, samotność bywa okrutna taki nieudacznik może być całkiem zabawny a i tak wszystko zależy od naszych uczuć

Gość mądry temaat odświeżam

Gość tylko nie zatapiajcie

Taki opisany tu \"nieudacznik\" to dobry partner na codzien. Ja mialam \"szczescie\" do tzw. ludzi sukcesu, ale z nimi nie da sie zyc......bo jak przychodzi jesien zycia, to sie okazuje ze oni goniac za sukcesem, zgubili to co najwazniejsze, dla nich liczyla sie tylko powierzchownosc - niczego prawdziwie wartosciowego sie nie nauczyli. Ci niby \"nieudacznicy\" to wartosciowi ludzie. Takie moje zdanie. Ja po rozwodzie, wybralam swiadomie zycie w pojedynke, bo takiego spokojnego czlowieka nie spotkalam. Natomiast spotkalam wielu glupkow, ktorzy przekonani sa o swojej wyjatkowej madrosci. I w tym przekonaniu sa nieslychanie zalosni......:( Brrrrrr!!!!

PS A lubie siebie na tyle, ze z byle kretynem nie bede marnowac czasu tylko dlatego, aby kogos miec kolo siebie. Po co? Ludzie po co? Rachunki place sama, zostaje mi na jako takie male luksusy. To dlaczego mialabym sie skazywac na byle jakie towarzystwo na codzien? Bo taki model ustalilo spoleczenstwo....? Natomiast na jesien zycia akurat taki czlowiek, ktorego autor tego topiku nazwal "nieudacznikiem" jest bardzo dla mnie sympatyczny :):). Pogielo Was?

Gość czy ktoś rozumie
dlaczego cenzura wycięła wpis o demoralizacji kobiet przez dojmujące orgazmy ? Przecież te moderatorki deformują żywą dyskusję w imię jakiejś dulszczyzny, której hołdują!

Gość kobieta dojrzała....
faktycznie nawet tego nie zauwazyłam a przeciez to bzdura podczas dyskusji coś wywalać traca inne wypowiedzi sens

Gość gość
podbijam ,bo ciekaweeeeee

Gość gość
@autor .= a Ty chcialbys byc z nieudacznica?:) pytanie co dla Ciebie znaczy nieudacznik/nieudacznica?:)) jak sobie radzisz sam/-a to sobie radzisz nawet jak nie ma kolorowo.a jak ktos ci dolozy swoje klopty , bo on sobie nie radzi to masz 2x ciężej, 2xkłopot 2x trudniej i po co Ci to??:) dla zasady, zeby z kims byc? zalozmy zyjesz sobie normalnie sam. a tu nieudacznik/nieudacznica: z nalogiem/-am, brzydki, niezaradny, z kredytem an 30lat, wredy z charakteru, bez pracy, niefajny i co juz lecisz zeby brac??:) po co? z litosci, a nuz bedzie fajnie :)

Gość gość
gość dziś xx naprawde myslisz, ze autor czeka 10 lat az zadasz mu stek banalnych pytan?:o x co za kretyni:D

Gość gość
pewnie, ze czeka;) spac nie moze bo go nurtuje ;)) eh i od razu kretyn ...why?

Gość gość
To nie autor podbił ale ktoś zainteresowany aktualnie tematem :)

Gość gość
lepiej romansować z zajętym niż być w związku z kawalerem! Sama romansuje z żonatym facetem i jestem zadowolona. facet ma żonę od 5 lat i dwoje dzieci. Świetny z niego materiał na męża!