Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaaaaaaakaaaa

loczki czy proste? dlugie czy krotkie? jakie wy faceci lubicie? blond czy braz?

Polecane posty

Gość kikaaaaaaaaakaaaa

co wolicie? blond czy braz czy rude? z loczkami czy proste? dlugie wlosy czy krotkie? niskei babkiu czy wysokie? elegancie czy na sportowo chodzace? niesmiale czy pewne siebie? wolicie zeby one podeslzy do was czy wy chcecie zrobic pierwszy krok? gdzie najczesciej je poznajecie? wolicie z duzym biustem co nie wyglada proporcjonalnie czy z malym tez dobrze sie biora?

Gość rafraf
brunetki długie lub poldługie proste włosy opalone

Gość kundziaaaaaa
no jasneeeeee... wy zawsze chcecie idealy a sami zadko tacy jestescie;p

Gość rafraf
aha i maly biust zdecydowanie

Gość kundziaaaaaa
tak czy sobie zartujesz? ;]

Gość rafraf
nie zartuje

Gość kundziaaaaaa
wow... zawsz emi sie wydawalo ze faceci lubia DD ;]

Gość kundziaaaaaa
ja bym chciala miec ladne rude wlosy, ale nie taki pomarancz tylko taki meidziany... no ale coz..nawet jakbym sobie zafarbowala to nie pasuja do mnie zabardzo. najbardziej dobija mnie jak jakas dziewczyna ma zamiast ladnego blond, to ma taki zolty, jak jakis zoltek fuuuuuuuu

Gość wera_wera
jak dla mnie to i tak faceci wola duze biusty ;] i wogole..ale chyba cos wtym ejst ze na zony wybieraja normlane i fajne..a nie tlyko odpindzione :D

Gość wera_wera
hmmm.. zadnych facetow tu nie ma zeby sie wypowiedzieli... nie ma co ;]

Gość do kikiiiiiiiiiiiiiiiiii
a ty co zdesperowana taka, na siłę chcesz sie dostosować, poczekaj wyluzuj....

Gość kikaaaaaaaaaakaaaaa
no a tobie o co chodiz? ja sie tylko pytam. nie mam zamiaru isc po tych komentarzach na operacje plastyczna i sie zrobic na ideal!

Jasne, takie delikatne , ale zmysłowe, eteryczne , ale drapieżne.I żeby nie były takie ciemne, nie musza być jasne blondynki. Trudno to powiedziec, ale nie podobaja mi sie kobiety w typie Arabek, Turczynek. Taka jasnośc daje dziewczynie delikatność, kruchość, opiekowac bym sie chciał taką. A tu dziewczyny biegaja na solarium i kicha.

Gość wera_wera
hmmm fajny ejstes...mimo co to i tak chyba faceci wala takie ladne laleczki, niby niektorzy chrzania ze liczy sie wnetrze , ale to kit...i tak patrza zawsze najpeirw na wyglad. szkoda :(

Gość pawell
wlasnie te delikatne blondynki sa nudne co w nich moze pociagajacego byc? te z urodą wlasnie greczynek czy arabek sa piekne

Gość Do pawllla
no a np. wolisz z loczkami czy bez ;] ja wole z loczkami, sa bardziej sexi

Gość pawell
z tymi loczkami to zalezy nie kazdemu pasują w sumie wole proste

Gość do pawllla
hmm..no tak no i na prostych bardzije widac ze sa ladneijsz ei zdorwsze a tak to an loczkach czasami sie siano robi...

Gość monicccccka
ciekawe czy faceci lubia czuc sylikon ;p bo ja na ich meijscu chyba bym wolala nie..

Gość niki h.
ja tez zdecydowanie nie lubie blondyn ale te co sa na zolto to juz totalne pzregiecie, jak czasami widze takiego 'zoltka' to sie zastanawiam czy sie widziala w lustrze po zafarbowaniu :| hahahah

Gość sido
zdecydownie laski z długimi, falowanymi włosami-nie takie zaraz "świderki" ale tez nie proste, najlepiej brunetka, ok 170 cm biust duzy ale tylko naturalny, opalenizna chętnie ale tylko ta naturalna, jesli chodzi o ubior... sexowny ale bez przeady z elementami sportowymi, pewne siebie ale z umiarem wolę ja zrobić pierwszy krok

Gość moniccccka
ehh..troche jakbys zaprzeczal samemu sobie... ' z duzym biustem ale naturalnym' ok.sa takie ktore maja ale wiekszosc to sztuczny silikon!to wlasnie facet powinien robic pierwszy krok. jak dziewczyna robi pierwszy to niektorzy uznaja ze sie narzuca wiec wiesz...

Gość moniccccka
hmmm temat bez konkretnych odpowiedzi..chyba malo facetow siada na takie typowo 'babskie forum'

Gość sido
wlasnie mówie ze to ja chce robic pierwszy krok jak mi sie alska podoba to na pewno podejde a jak sie nie podoba mi to niech sie lepiej nie zbliza:P moj kumpel ma siostre ktora ma 15 lat i biust 75D i w ogóle te młode teraz "bardziej rozwiniete" i chyba mi nie powiesz ze maja silikony:p poza tym silikon widac z daleka tchnie tandeta

Gość Violla
ale zyciowe problemy macie kobiety-jednemu kolesiowi podoba sie wysoka blondi z silikonami, innemu brunetka ze srednim biuste jeszcze innemu ruda z małym-ilu kolesi tyle opini nie ma laski idealnej co sie kazdemu podoba. ja się ciesze z tego jak wyglądam i nawet jak sie komuś nie podoba to mam to gdzies bo wiem ze są tacy którym się podobam i to bardzo. a panny które nie mają powodzenia i uzalaja sie nad soba są po rpostu..załosne

Gość uuuuuuuupppp

Gość szatyneczkaaa
a jakie lubicie dziewczyny z figury? chude, szczuple, grube?