Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, miszluft napisał:

W sumie sama mogę być sobie winna ze wstawianie massimo el drutto w kolko na srafe to już o czyms swiadczy, były znaki 😛

Tak jestes winna Beato. Wyobraź to sobie sobie...

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Szkoda pamięci w telefonie. Juz lepiej zrobić zdjęcie Starówki lub jakieś czarno-białe zdjęcie 😄

gdyby ona byla sympatyczna, mila, simpila poprawnie to wiadomo, ale taka nie jest.

Już pomijam fakt nazywania swojej najnowszej ukochanej czuła ksywka Salowa 😃 gdzie nawet libed podczas jakiejś inby mnie beształ zebym tak nie mowila do niej i trzymała jakis poziom 😛 a to sie okazuje ze to jezyk milosci 😛 

Edytowano przez miszluft

3 minuty temu, miszluft napisał:

Albo krakowskiego przedmieścia w Krakowie 😛

I Radom u Libeda w Paryżu, który wszędzie widzi wróble i puchacze..To się dzieje naprawdę  Beatko 😌

• Haha 1

3 minuty temu, miszluft napisał:

Działają mi powiadomienia 📣😛

ja z nim gadałam ostatnio coś odnosnie widmoka i już pomijając to ze nie zczail ironii podanej na talerzu, to jak to zauwazylam powiedziałam mu wszystko dosłownie na tacy o co mi chodzi a on dalej nie kumal. Zazwyczaj z nim nie gadałam na zaden konkretny temat, bo bardziej wstawia muzyke i wielbi poke, ale po tamtym stwierdzam, ze niestety tam w głowie tez nie za różowo.

Nie wiem czy tu nie ma więcej poniżej normy intelektualnej niz tych w normie 😛bez kitu

Z nim konkretna rozmowa wygląda tak, że on nie rozumie, co ty piszesz i pisze o czymś zupełnie od czapy, nie da się w ogóle sprawić, żeby on zrozumiał przekaz. Poza tym jeśli dorosły facet jest autentycznie zafascynowany telenowelą (Moda na sukces) i wstawia jakieś scenki z niej, jako drogowskazy życiowe i odzwierciedlenia czegoś (w sumie nie wiadomo czego, bo to często się ma nijak do kontekstu, co się dzieje w tej scenie), to jest to sygnał, że jest źle. Tak samo jak z fascynacją tym aktorem z tego filmu 365 dni i całym tym dziełem. 

Zdaje się, że ten romans skończy się na pisaniu o dobrym sercu Madzi i też jakoś jej nie nobilituje, więc zdecydowała, że znowu ma męża 😉

Tak, to forum przyciąga ludzi upośledzonych lub chorych psychicznie. 

A powiadomienia - o widzisz, mnie nie wróciły, jak tak miałam, ale fakt, że szybko miałam uśpione konto, czy tam ban, więc może zwyczajnie nie doczekałam 😛

• Haha 1

4 minuty temu, miszluft napisał:

Już pomijam fakt nazywania swojej najnowszej ukochanej czuła ksywka Salowa 😃 gdzie nawet libed podczas jakiejś inby mnie beształ zebym tak nie mowila do niej i trzymała jakis poziom 😛 a to sie okazuje ze to jezyk milosci 😛 

bo wy sie jej czepiacie. salowa jaka jest kazdy widzi, bekę kreci, czasem namiesza w faktach ale nie groźna

A ty z.femcelami myslicie ze jest konkurencją 

5 minut temu, miszluft napisał:

On nie robi tego celowo, po prostu nie rozumie, dlaczego nie powinien. 

Przed chwilą, máš iq tykve napisał:

Imię jak imię, Beatko 😂

Ty mi wymyśliłeś to durne imie. Wszystkie najgorsze rzeczy jakimi mnje tu nazywaja ułomy są przez ciebie 

• Haha 2

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Pozyskany narzeczony z forum musi cię instruować co masz na forum pisać? 😅Niesamowite, że potrzebujesz pomocy osób trzecich. Zamiast ciągle latać za mną i Giną, wyzywając ją od Szło-Popracuj nad tuszą (żaliłaś się, że przytyłaś) no i na nerwy zacznij coś brać. 

Na Libeda też się żaliłaś, że ciężki kaliber i musisz to znosić. Współczuję ale nie przytulam, bo zaczepiasz, więc rozumiesz 😅👋☀️

Z tego co mi wiadomo nic ci nie przeszkadzało, żeby do niego spermić, obrzydliwcze. 😄 

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

bo wy sie jej czepiacie. salowa jaka jest kazdy widzi, bekę kreci, czasem namiesza w faktach ale nie groźna

Lubię się śmiać i robić jaja. Od tego jest forum, a że wiele osób zbyt serio bierze pewne rzeczy do serca - To już inna bajka 😅Moon zaraz będzie 🤣

Ty mi wymyśliłeś to durne imie. Wszystkie najgorsze rzeczy jakimi mnje tu nazywaja ułomy są przez ciebie 

To przez libeda tak naprawdę 😄 Ja już przeprosiłem, czasu nie cofnę 😄 

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

No i znowu "kopiuj-wklej" bota - gruba baba pisze innej kobiecie, żeby schudła. 

Wczoraj ważyłaś 40 kg, ona ma coś ewidentnie z głową nie tak albo nie schodzi poniżej 3 promili. 😄 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Pozyskany narzeczony z forum musi cię instruować co masz na forum pisać? 😅Niesamowite, że potrzebujesz pomocy osób trzecich. Zamiast ciągle latać za mną i Giną, wyzywając ją od Szło-Popracuj nad tuszą (żaliłaś się, że przytyłaś) no i na nerwy zacznij coś brać. 

Na Libeda też się żaliłaś, że ciężki kaliber i musisz to znosić. Współczuję ale nie przytulam, bo zaczepiasz, więc rozumiesz 😅👋☀️

Nie potrzebuje pomocy osób trzecich, pisał to publicznie, dawno, teraz pewnie już zmienił zdanie patrząc jaki poziom ty reprezentujesz:) 

Co do twojej alkoholicznej kolezanki, to ona wyzywa mnie od prostytutek, chociaz zdecydowanie więcej argumentów przemawia za tym, żeby nazywac tak ja 😛wiec skoncz to moralizatorstwo mając jakaś niestabilna alkuske za poplecznice.

Co do ksywki salowa - w kazdym razie twoj nowy lover cie tak nazywa wiec ja tez mogę? 😛

4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

Ooo mój drogi, nawet sobie nie wyobrażasz jak ona potrafi ryć pod innymi za plecami 😄

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

No i znowu "kopiuj-wklej" bota - gruba baba pisze innej kobiecie, żeby schudła. 

Przy twoich 40 kg każda jest gruba. 

Ale Krejzi Beatka tak pisała, że przytyła po remoncie kuchni i musi schudnąć. 

Twój milioner też wymyślony i nie korzysta z bankomatu, ale ważne, że na zęby dla twojej teściowej starczyło 😄Ty chyba zasypiając myslisz o mnie, a przy stole opowiadasz o forum. No bo o czym ruda? O stawianiu przez mamę tarota? 👋😅

2 minuty temu, máš iq tykve napisał:

Wczoraj ważyłaś 40 kg, ona ma coś ewidentnie z głową nie tak albo nie schodzi poniżej 3 promili. 😄 

Przecież ona to do mnie pisze 😛 i tak wazę mniej niz wymarzona waga giny , ale trudno przy wódzie i kebabie o 3 w nocy z amantem z tindera wazyc malutko 😛

boli je 2 moja waga bo obie są tluste 😛

• Haha 1

Ale wsadziłam kij w mrowisko 😁😝

Uwazaj zeby ci te mrówki w dupe nie weszły 😛

Uwazaj zeby ci te mrówki w dupe nie weszły 😛

Tobie już weszły 🙂

Przy twoich 40 kg każda jest gruba. 

Ale Krejzi Beatka tak pisała, że przytyła po remoncie kuchni i musi schudnąć. 

Twój milioner też wymyślony i nie korzysta z bankomatu, ale ważne, że na zęby dla twojej teściowej starczyło 😄Ty chyba zasypiając myslisz o mnie, a przy stole opowiadasz o forum. No bo o czym ruda? O stawianiu przez mamę tarota? 👋😅

Nie ważę 40 kilo, a ty jesteś gruba. Nie uważasz po prostu, że w tej sytuacji wypominanie, że ktoś napisał, że przytył (to było chyba 3 kilo), jest strzałem w twoją własną stopę? Nie rozumiesz, trudno. Dlatego obrywasz od samej siebie w sumie. 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Przecież ona to do mnie pisze 😛 i tak wazę mniej niz wymarzona waga giny , ale trudno przy wódzie i kebabie o 3 w nocy z amantem z tindera wazyc malutko 😛

boli je 2 moja waga bo obie są tluste 😛

A to teraz ja nie zakumałem, ale juz mi się tej zaciętej płyty nie chce czytać 😄 

Płakałaś, że przytyłaś. 

Pamiętaj, że to ja pierwsza wykryłam, że na początku często pisałaś tu po kieliszku. Więc odbij i nie cytuj mnie 🤦👋

Skoro znów wjeżdżasz na ten wątek to ja litosciwie przypomnę komentarz libeda w tej sprawie a mianowicie ze wazę 50-60% twojej wagi 😛

po tym zazwyczaj sie zamykasz 😗

7 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Beata to nie jest zle imie. tylko ze kazda Beata jaką znam byla dziwna..

Mnie sie kojarzy z zadufaną babą. Wszystkie dziewczyny ze szkoły jakie znałam o tym imieniu były zołzami, a nawet sąsiadka o tym imieniu na moją mamę kablowała policji i kopiowała od niej styl ubioru. 

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Mnie sie kojarzy z zadufaną babą. Wszystkie dziewczyny ze szkoły jakie znałam o tym imieniu były zołzami, a nawet sąsiadka o tym imieniu na moją mamę kablowała policji i kopiowała od niej styl ubioru. 

Jak już leciały donosy na policję to wesoło musiało być.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się