Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodi19

Yves Rocher

Polecane posty

Gość nodi19

dziewczyny jak nie jestem stałą klientką to moge i tak normalnie kupić coś w firmowym sklepie? i ceny są takie same jak dla stałych klientów? ja sie ostatnio zachwyciłam ich wodami do ciała owocowymi,zwłaszcza malinką mmmm

Gość pewnei ze możesz coś
kupic w sklepie Yves Rocher,nawet jak nie jestes stałą klientką.Ja robię czasmi tam zakupy a nie jestem stała klientką,kupuję cos raz na pół roku;)

Gość brevo
dziewczyny namaiwam Was do zakładania kart bo wtedy ma sie ogromne znizki nawet 50%.karta nic nie kosztuje , za kazde wydane 25 zł jest pieczatka i zbieramy np 4 pieczatki na prezent, dodatkowo czesto przychodzą do domu oferty np 2 w cenie jednego albo 40% na wybrany produkt i zawsze za zakup jest prezent np zegarek ramka do zdjęc, naszyjnik, pluszak, świeczki itd,.A na urodziny tez daja prezenty,w tym roku dostałam orientalna bransoletke

A jak wyrobic taka karte??? I to mozna w takim sklepie zwyklym jak np w Galerii Dominikanskiej we wrocku???

Gość brevo
bardzo proste, wchodzisz i mówisz do pani ekspedientki ze chciałabys miec karte YR. za 5 minut wychodzisz ze sklepu z ładniutką zieloną karta:)

Gość nodi19
ale czy to nie jest tak,że jest jakiś warunek np.ze z każdego katalogu musisz coś zamówić za jakąś określoną sume? i czy nie zasypują masą makulatury?

Gość brevo
nie nie, to jest inaczej.katalog to katalog i jesli sie z niego zamawia to nic nie nabija na karte tzn nie dostajecie pieczątek, natomiast dostaje sie 1 pieczatke na karte jesli sie kupi cos w sklepie.nie trzeba robić zakupow regularnie, mozna nawet raz na rok i nie zawalają makulaturą.raz na 2 miesiące ulotka ktora jest naprawde korzystna

Gość do brevo
hey. jak mialas urodziny to przyslali ci to do domu czy idziesz do sklepu i mowisz im ze masz urodziny? i czy jest tak co roku czy tylko jednorazowo?

Gość brevo
przy zakladaniu karty podaje sie date urodzenia i w dniu urodzin przychodzi do domu kartka z zyczeniami i 40 % na wybrany produkt a za samą wizyte dostaje sie prezencik i nie trzeba niczego kupowac.W tym roku była bransoletka a w zeszlym kosmetyczka i to takie ładne reczy nie jakies g...

Gość do brevo
no patrz. ja zalozylam karte kilka dni przed miomi urodzinami i nic mi nie przyslali :( dlaczego?!

przysyłają co jakiś czas ofertę w formie kartki pocztowej,zawsze z jakąś promocją dla posiadacza karty, ale jeszcze lepszą formą zakupu produktów tej firmy jest sprzedaż wysyłkowa,bo przy każdym zamówieniu na określoną kwotę są bonusy i to całkiem fajne.Ja zamawiam już od 4 lat i tylko wtedy kiedy chcę otrzymać gratis.Firma przysyła rzetelne gratisy, mam od nich m.in.pledy,zegarki,torby podróżne biżuterię,plecak....

a mi przyslali na urodziny w prezencie krem na zmarszczki :-( a mam 22 lata!!!

aha mialam zegarek, ktory po 2 miesiacach zczernial, torba sie rozprula na 1 wyjezdzie!!! prezenciki nie sa az takie suuuuper:-(

Hahaha, zachwycacie się tym szitem, owe prezenty to chiński szajs. Ludzie, myślicie że za darmo dostaniecie coś ekstra?!

juleńko nie napisałam,że są super,ale rzetelne i mi służą do tej pory,jakoś się nie popsuły ani nie zczerniały.Wyraziłam tylko swoją opinię.Pozdrawiam.

Gość do brevo
wiem ze przysylaja w ofercie wysylkowej i wiem tez ze wysylaja do domu promocje (przez caly rok) ale na moje q.. urodziny obiecali i guzik!

Gość N.O.D.I. 19
malinowy balsam rulez!

a maja w ofercie jakis fajny żel do higieny intymnej?Toniki? A czy szampon na wypadające włosy jest dobry?

Gość jutrzenka423
Czy na tej karcie stałego klienta trzeba się podpisać? Bo w sumie tam nie ma miejsca:( ja przy zakładaniu karty 19 stycznia br. otrzymałam mailing z 40% zniżką na 2 miesiące, codziennie na jeden produkt i teraz zastanawiam się co kupić oraz czy to nie jakaś ściema:( Wiem, że seria luminelle nie cieszy się zbyt dużym powodzeniem ale mam puder i on jest zarąbisty:-)

Gość justicae
Witam Otrzymałam ostatnio w prezencie kilka produktów Yves Rocher i zrobiły mi się za duże zapasy. Dlatego chciałabym sprzedać niektóre, oczywiście w okazyjnej cenie. Puder matujący - porcelanowy z lusterkiem i gąbeczką za 25 zł Tonik matujący sebo specific za 10 zł Koszt przesyłki ok. 8 zł Produkty są nowe nieużywane !!! Jakby ktoś był zainteresowany mogę wysłać zdjęcie na e-maila. Co do formy zapłaty czy przelew czy pobranie - do dogadania. kontakt pod nr gg 1466508

Gość calinka mała
HEJ! Jakie produkty polecacie najabardziej??? Jestem świerzynką jeśli chodzi o YR. Kupywałyście tam może szampony? jakie wrażenia? [ macham ]