Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek wawa

Czy dziewczyny lecą na kasę?

Polecane posty

Gość czyją
Faceta???

Gość zalezy na jak duza
:)

Gość CalviRemi
Oczywiście, że tak.Ale nie masz co pytać i tak każda będzie się wypierać.

Gość magdalenka_s
nie wszystkie Arku a Ty CalviRemi mów za siebie...

Ależ skąd, na jaka kasę. Żadna na kae nie leci, ale chyba nie wyobrazasz sobie, że jakaś zechce mieszkać pod mostem, chodzić gola i niedojadać, nie mowiac o jakimś ekstrawaganckim ciuszku, oczywiście nie za czesto tylko co jakis czas. A samochód, no chyba nie bedziesz jej wozil jakimś trabantem? No pomysl troszeczke, ale zeby na kase to raczej nie. Najfajniejsze sa wakacje na Kanarach, no bo przeceż nie w domu. No i oczywiście musisz miec odpowiedniej dlugosci i grubosci czlonka. Chyba nie chcesz tego robic palcem. Ale zeby na kase to nie. W ogole glupi jestes i durne zadajesz pytania gowniarzu!

Gość moim skromnym zdaniem....
tu nie chodzi o kasę, tylko o życiową zaradność................ (zawsze można się pomylić i trafić na takiego co od rodziców ciągnie :)) no, ale głównie chodzi o to, że raczej większość babe wolałby obrotnego, zaradnego, inteligentnego gościa od jakiejś ciamajdy życiowej............... no a skoro jest taki zaradny............... no to chyba, może normalnie zarobić na porządne ciuchy, średniej klasy samochód czy mieszkanie, nie??????????????????

Gość tralala......
Hehe.. Myrevin Dobre dobre :D Ja osobiście marze o kasie ale zarobionej przeze mnie a co do facetów to nie wiem czy to jest tak że dziewczyny lecą na kase. Na pewno bogaty facet imponuje i wzudza podziw. A jak wzbudza takie odczucia to znaczy że jest atrakcyjny :P Bogaty facet wydaje się właśnie zaradny życiowo, inteligentny (bo to przecież dzięki inteligencji zarabia sie pieniądze) i bardzo męski.

Gość FACECI TO BLACHARZE

Gość lop
W pewnych rejonach naszego kraju, kase to się zarabia dzieki nie dzieki inteligencji czy pracowitosci ale dzieki układom, znajomosciom i kumotrestwu. Na szczescie W-wy to raczej nie dotyczy wiec bierz sie Arku do dziela.

Gość wow wow wow

Gość atakasobie
Kiedy wychodziłam za mojego męża, to nie miał dosłownie nic, jeśli chodzi o rzeczy materialne. Więc czy dziewczyny lecą na kasę?...Hmm...na pewno nie wszystkie. Dzisiaj natomiast nie brakuje mi z nim nawet przysłowioego ptasiego mleka. :)

Gość Dodo..
Nie - dziewczyny nie leca na kase....Dziewczyny leca na przystojnych facetow z kasa......Jak sie okazuje kasa sama w sobie cieszy, ale to za malo dla dziewczyn...one jeszcze chca kase w "oprawie".....zeby nie wygladalo tak "wulgarnie" ze niby tylko kasy chca...Hahahahaha!!!